Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 19 mesajdan 1 ile 19 arası

Konu: Topfield New Software.....

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    58
    Mesajlar
    958
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    394

    New Icon14 Topfield New Orginal Software.....



    TF3000CIpro-TOPFIELD-Tfd-Sys_201-2003Dec29

    1) IRD status
    (1) System ID : 201
    (2) Loader Version : A3.01
    (3) Device Version : v4.3.96
    (4) Application Version : TF-JCI 3.58.32
    (5) Last Update : Dec 29 2003

    TF3000CIPpro-TOPFIELD-Tfd-Sys_202-2004Jan05

    1) IRD status
    (1) System ID : 202
    (2) Loader Version : A3.02
    (3) Device Version : v4.3.96
    (4) Application Version : TF-JCIP 3.58.32
    (5) Last Update : Jan 05 2004

    TF3100FEI-TOPFIELD-Tfd-Sys_205-2004Jan05

    1) IRD status
    (1) System ID : 205
    (2) Loader Version : A3.05
    (3) Device Version : v4.3.96
    (4) Software Version : TF-JFEL 3.58.32
    (5) Last Update : Jan 05 2004

    TF4000PVR-TOPFIELD-Tfd-Sys_206-2004Jan05

    1) IRD status
    (1) System ID : 206
    (2) Loader Version : A3.06
    (3) Device Version : v4.3.96
    (4) Software Version : TF-JPC 4.58.32
    (5) Last Update : Jan 05 2004

    Düzenleyen Matrix Reloaded : 06-02-2004 at 16:56

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    650
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    621

    yenilik var mı acaba...? Bu yüzden topfieldı seviyorum, adamlar sürekli yazılım güncelliyor ve daha iyisini yapmaya çalışıyorlar.

  3. #3
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Mesajlar
    393
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    249

    TOPFİELD 3000 CI emulu yazılımı varmı acaba bu sitede.Saygılar

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    58
    Mesajlar
    958
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    394

    Zannedersem cam lerle ilgili düzenleme yapılmış şifreli kanalları daha hızlı ve takılma yapmadan açıyor.

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    17-12-2003
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    3,465
    Üye No
    78

    of of 3000 cipro modelı ıcın yenı yazılım cıkmamıs daha 2004 de..
    :(

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    58
    Mesajlar
    958
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    394

    TOPFİELD 3000 CI emulu yazılımı henüz yapılmış değildir. Yalnız bu sitede değil hiç bir yerde bulamazsın.

  7. #7
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    Benim anlamadığım şudur arkadaşlar. Topfield serisinde CIPPro için yeni yazılım çıkıyorda CIPro için nedennnn çıkmıyor. İkiside aynı makina birinde sadece pozisyoner olayı var o kadar. Zaten yapılan softların hiçbirinde pozisyonere ait bir gelişme yapılmıyor. Özel bir soft olsa hadi diyicem tamam bir adım önde gitsin. Yok alt yazı yok yeni lisan v.s. Eee o zaman aynı gelişme için CIPro kullanan arkadaşlarda faydalansın ne varki bunda kolay olmalı. Bunuda public yapın olsun bitsin. Neyi bekliyoruz anlamıyorum. Bu arada Emu yazılımı falan hikaye bekleriz biz boşuna buralarda böyle ekrana baka baka...İyi seyirler.

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    17-12-2003
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    3,465
    Üye No
    78

    cippro için yenı yazılım emu varmı ıcınde

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    58
    Mesajlar
    958
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    394

    Topfield Cihazların hiç bir modelinde henüz emu yazılımı çıkmadı. Son çıkan orginal yazılım MatrixCam ve [email protected] Camlerle daha uyumlu çalışması sağlanmış ve denedim önceki yazılımdan daha iyi ve hızlı şifreli kanalları açıyor.

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    650
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    621

    peki, matrixcamle Hispada yeni yazılımla donma yapıyor mu?

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    Yukarıdaki yazılımları denemedim fakat CIPPro cihazı olan bir arkadaşta diğer bir topicte yer alan Ocak 2004 yazılımını denedik Hispada donmalar aynen devam ediyor. Yazılımın artısını anlayamadık.

  12. #12
    Co-Administrator
    Giriş Tarihi
    14-12-2003
    Mekan
    37 Kastamonu
    Yaş
    64
    Mesajlar
    8,657
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    21

    hispadaki donmalar matrix yazılımı ile ilgili cihaz yazılımı ile ilgili değil onun için birşey farketmez bilgine .........

  13. #13
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    Ok doğrudur modül yazılımından kaynaklanıyor. Peki ayrı bir topicte eklemiş olduğunuz Ocak 2004 CIPPro yazılımının artıları nelerdir? yazarsanız memnun olurum...

  14. #14
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    17-12-2003
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    3,465
    Üye No
    78

    su an hıspa uydusu olmadıgı ıcın herhangı bır problem yok..mr 1,55 top.3000 cipro ile
    aralık yazılımı diiilde daha oncekı ver.kullanıyorum

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    595
    Üye No
    888

    0 tuşu ile direk olarak uydu listesine gidilmesi, kanalları her uydu için 1 den başlatması, cı module initalizing... yazısı kaldırılmış ( iyide olmuş- ben çok gıcık oluyordum), açılıştaki marka fonu kaldırılmış, öncelikle i****o ve diğer modüllerle olan sorunlar giderilmiş. Benim gördüklerim bunlar.

  16. #16
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    En büyük olayı fark ettinizmi. Yeni yazılımlarda 0 tuşu olayıyla söyle bir konuda yapılmış. Benim gibi motorlu sistem kullanan arkadaşlar iyi bilirler.Mesela turksatta radyo dinliyorsunuz, tv-radyo tuşuna bastınız turksatta tv seyretmeye başladınız, sonra hotbirdde yayın seyretmek için 13 dereceye gittiniz, canınız radyo dinlemek istedi ve tv-radyo tuşuna bastınız. En son turksatta radyo dinlemiş olduğunuz için receiver diseqc motor kullanıyorsanız türksata hareketlenir normal motorda da pozisyona gitme sorusu yazan bir pencere çıkardı. Bu konuyu halletmişler. Hangi uyduyu seçtiyseniz, radyo listeside otomatik seçtiğiniz uyduya göre adapte oluyor. karmaşa ortadan kalkmış...

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    58
    Mesajlar
    958
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    394

    Yazılımın hispa ile ilgisi yok yalnız eski yazılımlarda arada bir "CI initializing" yazıyodurdu ve Cam bazen devre dışı kalıyordu cihazı resetlemek ihtiyacı hissediyorduk. Bu son yazılımda bu hatalar giderilmiş Cami hemen tanıyor "CI initializing" artık tv seyrederken karşımıza çıkmıyor, hotbird uydusundaki şifreli kanalları çabuk açıyor....

  18. #18
    Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    70
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    399

    Bu Yazilimi 3000 Cim De Kullana Bilirmiyim?

  19. #19
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Kullanabilmen lazım...



    Sevgiler...


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı