Uydumarket Banner  

9 sayfadan, 1. sayfa 123456789 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 175 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Goldmaster için emu yazılımı

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    587
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    590

    Post Goldmaster için emu yazılımı



    Bir forumda goldmaster 7400cim 2mb 'lı cihazlarda Kaon Digix911 yazılımının (DSC-911A_12.03.A5_040126c.zip) yüklenebileceği ve bununla nozap özelliğini kaybetmeden emu yazılım kullanabileceği yazıyor. Bunu kontrol eden arkadaş varmı ve böyle birşey olabilirmi. Kendi cihazımda denemek istemedim çünkü daha önceki yazılım yüklemelerimde cihazım açılmaz hale gelmişti.

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    587
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    590

    Yazılımı yükledim

    Yazılımı yükledim. Herhangi bir sorun çıkarmadı. FreeX tv 'yi yeni frekansından çözebiliyorum ama kumanda dan nereden *** gireceğimi bulamadım

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    17 Çanakkale
    Mesajlar
    117
    Üye No
    857

    yazılımı hangi siteden aldın?

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    587
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    590

    Post Goldmaster yazılımı iyi bilenlerin test etmesi lazım

    Arkaşdaşlar
    Bu yazılımı goldmasterın yazılımını iyi bilen arkadaşların kontrol etmesi lazım. Benim gördüğüm kadarı ile usual desteği yok bu yazılımın belki başka problemleride vardır ve forumlardan okuduğum kadarı ile loaderı eski versiyona dönemiyormuşsun. Denemedim daha geri dönmeyi ama onun durumunuda denedikten sonra yazacağım. Ayrıca yazılımın görünümü goldmasterdan çok çok kötü ve emude *** girme işlemini daha beceremedim.
    Site ismi vermeyide moderator arkadaşlara bırakıyorum. Bu forumda iken kontrol edilmemiş bir yazılım hakkında detaylı bilgi vermem doğru olmaz. Bu forumdaki bilgilere inanıyorsak USTA dediğimiz arkadaşlardan tavsiye almalıyız.

  5. #5
    Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    64 Uşak
    Mesajlar
    161
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1371

    ben bu yazılımı nerden bulabilirim.

  6. #6
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,551
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    170

    Aşağıdaki Linkten indirebilirsiniz.

    Kaon DSC-911A H/W:12.03.A5 S/W:02.00.00 04.01.26c

    [/color]

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    44 Malatya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    70
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    558

  8. #8
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,551
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    170

    Mouse un Sağ tuşla Hedefi Farklı Kaydet'e basarak bir dene.

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    1,537
    Üye No
    111

    arkadaslar yazılımı yuleyip kullananlar varmı nasıl....
    tecrubelerini ve fikirlerini yazarsalar eger bizde ona gore yukleyelim
    duduk yere cihazın içine etmeyelim...

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    587
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    590

    Post Kaon un yeni yazılımında *** girme menusu geliyor

    Arkadaşlar;
    Kaon 'un DSC-911A_12.03.A5_040126c.bin yazılımını kUp208.exe yazılımı ile yükledim. Kanal kilidini açtım.sarı - mavi - yeşil ve menu tuşlarına sırası ile bastıktan sonra *** girme menüsü geliyor. Fakat *** girmeme rağmen nagraları ve i****o kanalları açamadım. Ya *** girme işlemini yanlış yapıyorum , ya girdiğim ****** eski yada program düzgün çalışmıyor. Daha önce hiç emu kullanmadığım için yardımcı olabilen varsa sevinirim. *** girme menusünde üst ekrandan nagra-seca-via yada i****o seçiliyor. Ekran üçe ayrılmış , birinci alan 6 haneli ikinci alan 2 üçüncü alan (sanırım şifreler buraya giriliyor) 16 haneli.

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    1,537
    Üye No
    111

    ****** her gun degisiyor belki guncel diye aldıgın ****** bile degismis olabiliyor
    polsat icin nagra 7001 "00" "01" gireceksin bengirdim actı bi sorun yok iyi ....
    polsat 13 ün keylerini girmen gerekiyor...http://www.cardmanie-original.cz/***/softCam.***.....(reklam degil direkt adres) sofcam i sag tıklatıp duzenle deyip ...polsat paketini bulacan ok

  12. #12
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Mesajlar
    320
    Üye No
    171

    1 MB'lı GM 7400 CIM 'e de yüklene biliyor mu?

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    1,537
    Üye No
    111

    na yır sakın deneme.......yakarsınnnnnnnnn :P

  14. #14
    Average Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    291
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    762

    şu an 1mbliler de olmuyor

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    587
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    590

    Polsatlar okay. 7400cim 2 mb ile hiç sorunsuz çalışıyor

  16. #16
    Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    101
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    73

    selamlar,
    goldmaster için kaon emu yazılımını yüklememe rağmen *** penceresi açılmıyor.h/w 12.03.a5 bahsettiğiniz DSC-911A_12.03.A5_040126c.bin dosyasını kup216 ile yükledim yazılım işi tamam ama *** penceresi olmuyor.eğer kup208 gerekliliği şart ise nereden buluruz.yardımlarınızı beklerim.

  17. #17
    Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    101
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    73

    :help1: ayrıca yeni freex frekansını da çözmüyor.sizlerden ricam konunun ateşli olduğu şu zamanlarda yapılan işlemlerin ve kullanılacak gerekli dosyaların tam bir netlik içinde belirtilmesi çünkü aynı konu diğer topicte çok farklı işlem basamakları ile işlenmiş sonuç olumlu-olumsuz karmaşa içinde kalmış.yardımlarınız için teşekkürler. :help1:
    Düzenleyen serkantucan : 06-02-2004 at 01:22

  18. #18
    Average Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    291
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    762

    sahinelektronikten skyupdate indir kur freex tv düzelmesi gerekir.(bende öyle oldu)
    ayrıca
    sarı ya bas sonra mavi ye bas sonra kırmızıya bas sonra menuye bas *** girme açılması gerek FAKAT sen eğer menu-sistem kurma bölümünden kanal kilitini açık yapmamışsan o menude gelmez.

  19. #19
    Average Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    291
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    762

    ok
    Düzenleyen alper : 06-02-2004 at 03:36

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    101
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    73

    alper teşekkürler
    *** menusu tamamdır,freex içinde yeni yazılımı deniyeceğim .

9 sayfadan, 1. sayfa 123456789 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı