Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 14 mesajdan 1 ile 14 arası

Konu: Next 8000 Xcam ile motorlu çanak uyumsuzmu

  1. #1
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    15-04-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    2
    Üye No
    10875

    New Icon15 Next 8000 Xcam ile motorlu canak uyumsuz mu?



    Herkese selam
    Benim problemim Next 8000in motorlu anten ile uyumu. Daha önce 3 tane next 8000 alıp taktım hepsinde de aynı problem oldu. Çanağı bazen çeviriyor bazen çevirmiyor. Başka receiver larla denediğimde ise hiçbir problem çıkmıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

    Bir sorum daha var yazılım yüklerken sırasıyla mı yüklemek gerekir her yazılımın fonksiyonu ayrı mı, yoksa en sonuncuyu yüklediğimizde hepsini kapsar mı? Teşekkürler iyi çalışmalar.
    Düzenleyen power111 : 18-04-2004 at 14:09

  2. #2
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    1- Motorlu kullanmıyorum. Forumu bir araştır. Aynı konuda problem yaşayan arkadaşların çözümlerine bak.
    2- 8000 de istediğin yazılımı istediğin zaman kullanırsın. Herhangi bir sıra yok.

    Kolay gelsin.........

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    18-03-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    6,845
    Üye No
    7597

    ben next8000 de 1 aydır motorlu kullanıyorum hic sorun yok...

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-02-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    49
    Mesajlar
    3,201
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3985

    Ben Diseqc motor kullaniyorum. Kasim yazilimi varken problem yasamistim ama daha sonra [email protected]'in actigi thread'de bulabilecegin aciklamalar sonucu problemin motor ya da baglanti ile ilgili oldugu sonucuna vardim. Simdi 0302 versiyonlu yazilimi kullaniyorum ve hicbir problemim yok.

    Sevgiler...

  5. #5
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    07-12-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    853
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    19

    Merhaba,
    Next 8000 ile VBOX aynı anda kullanıyorsan problem vboxdan olabilir.Kullandığın vboxun markasını söylersen daha detaylı yardımcı olabiliriz.Ayrıca next 8000 ile next'in vboxunu kullanırsan hiç problem yaşamassın.Bazı vboxlar bazı receiverlara uymayabiliyor.

  6. #6
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    42
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    4917

    Selamlar ben next 8000 xcam ile 10 aydir diseqc motor kullaniyorum neredeyse butun yazilimlarda hic sorunsuz kullandim .Ama bilmiyorum her diseqc motorla uyumlumu.

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    58
    Mesajlar
    77
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    868

    Next 8000 'ni Next 6000 vbox-II ile kullanıyorum a sorun daha önceleri sadece kanal düzenlemede sorun vardı sonraki yazılımlarda düzeltildi.
    Bir tek sorun var . Çanağı ince ayar yaparken lnb'ye satfinder takınca bazı frekanslarda sorun yaşanıyor. uyduyu ince ayar yaparken sağa sola yönlendiremiyorsun onun haricinde bir sorun yok

  8. #8
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    50
    Mesajlar
    43
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    794

    1 yildir kullaniyorum problem yok.mukemmel

  9. #9
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    04 Ağrı
    Yaş
    41
    Mesajlar
    45
    Üye No
    1922

    New Icon16 next 8000 volume prolemi

    arkadaşımın 8000 inde ses barı hiç bi işlem görmüyor yeni yazılım mı
    yüklemesi gerek ses ayarını tv den yapıyor :help1:

  10. #10
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    Scartı yanlış yere takmış. Aşağıdaki slota taksın. Kolay gelsin........

  11. #11
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    04 Ağrı
    Yaş
    41
    Mesajlar
    45
    Üye No
    1922

    teşekür haydut arkadaşıma durumu ileteceğim bunu bu bölüme yazdım bölüm açmak
    için ne yapmam gerekli örn:...... çanak uyumsuzmu gibi bende bunun gibi bölüm nasıl açarım yardımcı olursan sevinirim yardımın için tşk.

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    60 Tokat
    Mesajlar
    1,009
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    522

    arkadaş ben yeni yazılımla kullanıyorum herşey normal sen bide yeni yazılımı kullan dene ona göre bilgi ver bence hata yazılımında daha önceleri doktor a bu soru sorulmuştu ve yeni yazılımla bu sorunun hallolduğunu söylemişti bilgine

  13. #13
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    @yaren
    Bölüm açmadan veya açılmış bölüme mesaj yazmadan önce forumu bir araştır. Takıldığın konunun büyük bir ihtimalle daha önce işlenmiş olduğunu göreceksin. Bunu yapmak için sayfanın sağ üst tarafındaki "search" kutusunu kullanabilirsin.
    Yeni bir başlık (thread) açmak için, Next ana başlığının sol alt tarafında bulunan "New Thread" seçeneğini kullanabilirsin. Kolay gelsin.............

  14. #14
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    15-04-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    2
    Üye No
    10875

    Cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şimdilik 2 gündür motor normal çalışıyor. Yine bir problem olursa yeni versiyonu yükleyip sizlere sonucunu bildireceğim. Herkese iyi çalışmalar...


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı