bu Sabah itibariyle cccam le yayınlar izlenmektedir arkadaşlar :)
Hocam her yerde aynı muhabbet. Bırakın arkadaşa cevap vermeyi bence..
Çok modalar gördük çok yazılımlar gördük çok kartlar gördük..
Yirmi yıldan sonra elimizde kalan gene dreambox oldu..
Geçin cevap yazarak arkadaşı motive ediyorsunuz..
İzlesin tadını çıkarsın dünya malı dünyada kalır...
bu Sabah itibariyle cccam le yayınlar izlenmektedir arkadaşlar :)
Trek açılmıyo şu an bende
bence reco54 zamanında cccam ve oscam kalitesiz serverlardan çok çekmiş çok kazık yemiş, donarak berbat serverları kullanarak randıman alamamış. sonra gshare3 ile donmasız şekilde yayın izleyince onun büyüsüne kapılmış eski günlerine saydırıyor.. cccam ve oscamde kaliteli server kullananlar eskiden beri donmasız kaliteli izliyor zaten hocam bence siz bu zamana kalitesiz serverlardan çekmişsiniz
Bende redline 5000 plus var free server donmadan izleniyor açık
bu yeterlimi beyler size bu kadar kısa yazacam anlayan anladı bu resimleri neden veriyorum hangi cihazda çalıştığını açıldığını görün boş boş yazılanlardan inanınki bıktık pasta o kadar büyükki ye ye bitmiyor bunu dediğim kişiler çok iyi anladı en sonunda gerçekleri yazacaz o olacak inanınki bıktık hiç kimse babasının hayrına bu sitelerde yazmıyor bunuda çok iyi bilin devamını yazmak istemiyorum çünkü site içinde şu kadar gider bu kadar gider deyip şuan yazamıyorsunuz açık yazacam şuan bir saat sürmez gider bir gün gider bir ay gider bir yıl gider bunların hiç bir zaman garantisi yoktur sadece sitelerde firmanın adamları vardır şuna çok dikkat edin arkadaşlar tanıdığınız arkadaşınız varsa ilk önce ondan bilgiyi alın veyahut satıcı varsa arkadaşınız ondan bilgiyi alın ondan sonra gelin uydu cihazını alın her cihazı pof pof layana inanmayın enigma 2 avanta için yok ettiniz desek az olur fakat yine söylüyorum enigma 2 ye muhtaçsınız saygılarımla
Düzenleyen yasamx : 16-12-2017 at 00:51 Sebep: Ekran görüntüleri silinmiştir.
Arkadaşlar ab moteurs ve science & vie kanallarını açabilen varmı? Bis tv platformu tamamiyle mi gitti bilgisi olan varmı?
Arkadaslar dediginiz kanallar cccam ile aciliyor
bu kanallar aciliyormu acaba cok merak ediyorum
---------- Mesaj 14:33 saatinde birleştirilmiştir ----------
buyrun viaccess 42820 provid ile açık
Düzenleyen yasamx : 16-12-2017 at 00:50 Sebep: Ekran görüntüleri silinmiştir.
Abmoteurs biraz bekleyince açılıyor ve stabil.
Science et vie daha da uzun bekleyince açılıyor ama takılmalı.
Hocam takılma yaşıyormusunuz kanalı hemen açıyormu bekleme oluyor mu.Abmoteurs da açılıyor mu? Birde kullandığınız image ve oscam hangi versiyon.
Teşekkürler.
---------- Mesaj 15:06 saatinde birleştirilmiştir ----------
Hocam cevaplar için teşekkürler :) Ncam de nasıl açtınız hocam, Oscam de açılıyor sadece diye biliyordum. ncam versiyon kaç acaba hangi image da açıyorsunuz.saygılar.
Düzenleyen yasamx : 16-12-2017 at 00:51
Güncelleme işi, yeni versiyonu çıkan .bin dosyasını cihazınızdaki usr/bin/ klasörüne göndermekten ibaret. Remy ustanın Softcam Panelinde 4K cihazlar için tanımlı olan ncam dosyasının adı "ncam_ARM_4K" olduğundan, ben de aşağıda linkini verdiğim yeni 3.0 ncam dosyasını bu isimle cihaza gönderdim. Ancak küçük bir noktaya dikkat etmek gerekiyor. Yeni .bin dosyasını göndermeden önce Softcam'i durdurmak gerekebiliyor, yoksa çalışmakta olan eskisinin üzerine yazamayabiliyor.