10 sayfadan, 2. sayfa İlkİlk 12345678910 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 185 mesajdan 21 ile 40 arası

Konu: Bis tv paketi science&vie ve abmoteurs kanalları serverla açılıyor mu?

  1. #21
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    52
    Mesajlar
    1,597
    Üye No
    3423



    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi endebar Mesajı Göster
    oncelikle linux acık kaynak kodlu surekli yazılım destegi var paylasım zaten bitti ama hala ncam gelisiyor oscam gelisiyor imaj gelisiyor
    iptv sorunsuz izleniyor turkvod var uydu izleniyor canı isteyen plugins yazıyor o izleniyor
    e2 asla bitmez ben 2000 yılından beri tv izlemiyorum acıyorum turkvod u dizimi izliyorum tv izleme seansını bitirip kapatıyorum
    turkvod oldugu surece benim icin uydular asagı dusse tum yayınlar kapansada hic derdim degil

    konu bis ve bis tum emularda izlenir ama atlas emudan izletir internete gerek bile yok fransız izlemek isteyen atlas alsın
    herseyi izlemek isteyen e2
    sandıgın gibi e2 2500 degil 2 nci el 500 hd 250 tl ve hersey izleniyor
    Hocam her yerde aynı muhabbet. Bırakın arkadaşa cevap vermeyi bence..
    Çok modalar gördük çok yazılımlar gördük çok kartlar gördük..
    Yirmi yıldan sonra elimizde kalan gene dreambox oldu..
    Geçin cevap yazarak arkadaşı motive ediyorsunuz..
    İzlesin tadını çıkarsın dünya malı dünyada kalır...

  2. #22
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    23-07-2008
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    35
    Mesajlar
    49
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    446106

    bu Sabah itibariyle cccam le yayınlar izlenmektedir arkadaşlar :)

  3. #23
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    46
    Mesajlar
    686
    Üye No
    3789

    Trek açılmıyo şu an bende

  4. #24
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-07-2012
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    41
    Mesajlar
    870
    Üye No
    581972

    bence reco54 zamanında cccam ve oscam kalitesiz serverlardan çok çekmiş çok kazık yemiş, donarak berbat serverları kullanarak randıman alamamış. sonra gshare3 ile donmasız şekilde yayın izleyince onun büyüsüne kapılmış eski günlerine saydırıyor.. cccam ve oscamde kaliteli server kullananlar eskiden beri donmasız kaliteli izliyor zaten hocam bence siz bu zamana kalitesiz serverlardan çekmişsiniz

  5. #25
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    25-07-2017
    Mekan
    40 Kırşehir
    Yaş
    38
    Mesajlar
    5
    Üye No
    626030

    Bende redline 5000 plus var free server donmadan izleniyor açık

  6. #26
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    18-05-2005
    Mekan
    45 Manisa
    Yaş
    53
    Mesajlar
    5,029
    Üye No
    102220

    bu yeterlimi beyler size bu kadar kısa yazacam anlayan anladı bu resimleri neden veriyorum hangi cihazda çalıştığını açıldığını görün boş boş yazılanlardan inanınki bıktık pasta o kadar büyükki ye ye bitmiyor bunu dediğim kişiler çok iyi anladı en sonunda gerçekleri yazacaz o olacak inanınki bıktık hiç kimse babasının hayrına bu sitelerde yazmıyor bunuda çok iyi bilin devamını yazmak istemiyorum çünkü site içinde şu kadar gider bu kadar gider deyip şuan yazamıyorsunuz açık yazacam şuan bir saat sürmez gider bir gün gider bir ay gider bir yıl gider bunların hiç bir zaman garantisi yoktur sadece sitelerde firmanın adamları vardır şuna çok dikkat edin arkadaşlar tanıdığınız arkadaşınız varsa ilk önce ondan bilgiyi alın veyahut satıcı varsa arkadaşınız ondan bilgiyi alın ondan sonra gelin uydu cihazını alın her cihazı pof pof layana inanmayın enigma 2 avanta için yok ettiniz desek az olur fakat yine söylüyorum enigma 2 ye muhtaçsınız saygılarımla
    Düzenleyen yasamx : 16-12-2017 at 00:51 Sebep: Ekran görüntüleri silinmiştir.

  7. #27
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    23-07-2008
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    35
    Mesajlar
    49
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    446106

    Arkadaşlar ab moteurs ve science & vie kanallarını açabilen varmı? Bis tv platformu tamamiyle mi gitti bilgisi olan varmı?

  8. #28
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    2,615
    Üye No
    192455

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi alias_3d Mesajı Göster
    Arkadaşlar ab moteurs ve science & vie kanallarını açabilen varmı? Bis tv platformu tamamiyle mi gitti bilgisi olan varmı?
    ücretli server kullanıyorum bu paket bir kaç gündür açılmıyor sadec TF1 kanalı açıldı diğerleri kapalı ne yazık ki paylaşımda gitti gibi
    Düzenleyen volkn : 13-11-2017 at 20:29

  9. #29
    Member
    Giriş Tarihi
    08-11-2005
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    242
    Üye No
    149834

    Arkadaslar dediginiz kanallar cccam ile aciliyor

  10. #30
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    23-07-2008
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    35
    Mesajlar
    49
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    446106

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi adnanbulkazli Mesajı Göster
    Arkadaslar dediginiz kanallar cccam ile aciliyor

    Hocam kanallar stabilmi? cihazınız nedir acaba. yardımcı olabilir misiniz?

  11. #31
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2013
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,454
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    591226

    bu kanallar aciliyormu acaba cok merak ediyorum

  12. #32
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    23-07-2008
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    35
    Mesajlar
    49
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    446106

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi cuneyt_dirik Mesajı Göster
    bu kanallar aciliyormu acaba cok merak ediyorum
    Ne yazık ki hocam açılmıyor hocam, Sistem yenilemesi yapmış sanırım Bis tv şifreleme sistemi değişmiş olabilir. Science&vie ve Abmoteurs açılmıyor. Animaux sd kanal takılmalı açılıyor.

  13. #33
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    18-10-2015
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    47
    Mesajlar
    976
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    616525

    ---------- Mesaj 14:33 saatinde birleştirilmiştir ----------

    buyrun viaccess 42820 provid ile açık
    Düzenleyen yasamx : 16-12-2017 at 00:50 Sebep: Ekran görüntüleri silinmiştir.

  14. #34
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    684
    Üye No
    57387

    Abmoteurs biraz bekleyince açılıyor ve stabil.
    Science et vie daha da uzun bekleyince açılıyor ama takılmalı.




  15. #35
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    23-07-2008
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    35
    Mesajlar
    49
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    446106

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi montilla Mesajı Göster

    ---------- Mesaj 14:33 saatinde birleştirilmiştir ----------

    buyrun viaccess 42820 provid ile açık
    Hocam takılma yaşıyormusunuz kanalı hemen açıyormu bekleme oluyor mu.Abmoteurs da açılıyor mu? Birde kullandığınız image ve oscam hangi versiyon.
    Teşekkürler.

    ---------- Mesaj 15:06 saatinde birleştirilmiştir ----------

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi maggiore Mesajı Göster
    Abmoteurs biraz bekleyince açılıyor ve stabil.
    Science et vie daha da uzun bekleyince açılıyor ama takılmalı.



    Hocam cevaplar için teşekkürler :) Ncam de nasıl açtınız hocam, Oscam de açılıyor sadece diye biliyordum. ncam versiyon kaç acaba hangi image da açıyorsunuz.saygılar.
    Düzenleyen yasamx : 16-12-2017 at 00:51

  16. #36
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    684
    Üye No
    57387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi alias_3d Mesajı Göster
    ncam versiyon kaç acaba hangi image da açıyorsunuz
    OpenATV 6.1 image ve sayın @remzi arslan tarafından verilen OpenATV SoftCam Panel v2.0 kullanıyorum.
    İki gün önce 3.0 versiyonu çıkan Ncam .bin dosyasını Softcam Panel'e uygun isim vererek manuel olarak güncelledim.

  17. #37
    Average Member
    Giriş Tarihi
    29-03-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    34
    Mesajlar
    397
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    8939

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi maggiore Mesajı Göster
    OpenATV 6.1 image ve sayın @remzi arslan tarafından verilen OpenATV SoftCam Panel v2.0 kullanıyorum.
    İki gün önce 3.0 versiyonu çıkan Ncam .bin dosyasını Softcam Panel'e uygun isim vererek manuel olarak güncelledim.
    güncelleme işini biraz daha ayrıntılı yazabilir misiniz acaba..bir de ncam.bin dosyasını nereden bulabiliriz acaba...
    Düzenleyen papin : 17-11-2017 at 17:23

  18. #38
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    684
    Üye No
    57387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi papin Mesajı Göster
    güncelleme işini biraz daha ayrıntılı yazabilir misiniz acaba..bir de ncam.bin dosyasını nereden bulabiliriz acaba...
    Güncelleme işi, yeni versiyonu çıkan .bin dosyasını cihazınızdaki usr/bin/ klasörüne göndermekten ibaret. Remy ustanın Softcam Panelinde 4K cihazlar için tanımlı olan ncam dosyasının adı "ncam_ARM_4K" olduğundan, ben de aşağıda linkini verdiğim yeni 3.0 ncam dosyasını bu isimle cihaza gönderdim. Ancak küçük bir noktaya dikkat etmek gerekiyor. Yeni .bin dosyasını göndermeden önce Softcam'i durdurmak gerekebiliyor, yoksa çalışmakta olan eskisinin üzerine yazamayabiliyor.


  19. #39
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    23-07-2008
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    35
    Mesajlar
    49
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    446106

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi maggiore Mesajı Göster
    OpenATV 6.1 image ve sayın @remzi arslan tarafından verilen OpenATV SoftCam Panel v2.0 kullanıyorum.
    İki gün önce 3.0 versiyonu çıkan Ncam .bin dosyasını Softcam Panel'e uygun isim vererek manuel olarak güncelledim.
    Ncam 3.1 çıkmış bügün onu kurdum abmoteurs fta gibi ama science&vie açılmıyor.oscam 11392 geç açılıyor science&vie stabil deyil , Abmoteurs geç açılıyor ama stabil.teşekkürler hocam:)

  20. #40
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    684
    Üye No
    57387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi alias_3d Mesajı Göster
    Ncam 3.1 çıkmış bügün onu kurdum abmoteurs fta gibi ama science&vie açılmıyor.oscam 11392 geç açılıyor science&vie stabil deyil , Abmoteurs geç açılıyor ama stabil.teşekkürler hocam:)
    Sorunun çözüldüğüne sevindim, ben de 3.1'i sizden duymuş oldum, bulup güncelleyeyim bari. :)

10 sayfadan, 2. sayfa İlkİlk 12345678910 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı