Uydumarket Banner  

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 51 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Hyundai 1000cxci emu yazılımıda var artı fta ci

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    574
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    695

    Hyundai 1000cxci emu yazılımıda var artı fta ci



    selam arkadaşlar hyundai da fta ve ci artı tüm modellerine uyan yazılım çıkmış

    yabancı siitelerde deltasat diye satılıyor

  2. #2
    Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    54
    Mesajlar
    106
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    2037

    bu yazılımı nereden bulucaz?

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    06-12-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    3,826
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18

    Yabancılar yapıyor diye peşinden koşmayın etrafınızda bilen birileri yapan ve bu işten anlayan biri yapmışza yardım alıp yapın derim benim başıma gelenler sizin başınıza gelir bir adet receiver şuanda gömülmek üzere bekliyor .Saygılarımla

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    574
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    695

    sayın hocam buradan alamilirsin



    artı bir arkadaşımız yabancıların yaptıklarını sakın yüklemeyin demiş be ise yapancı sitelerde hyundai deltasat diye satılıyor diyorum kendisi bence cihazına hanlış bir şey yükledigi için bozmuştur

  5. #5
    Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    54
    Mesajlar
    106
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    2037

    bu yazılımı alıp yüklersek tekrar eski yazılıma dönme şansımız var değil mi?bir de heralde menüde türkçe seçeneği de vardır..

  6. #6
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    09-02-2004
    Mesajlar
    7
    Üye No
    2261

    slm
    arkadaşlar deltasat hyundaılar özanadoludaki hyundaıların 1000 cxcı ve cxm nin aynısı
    sadece kasa değişik.kumandası aynı.yazılımı aynı.türkçe menü var.no smartcart inse**** var şifreleri kumandadan girebliyorsunuz.versiyon 2.13P_1 kanallar hızlı geçiş yapıyor.renkler canlı, ben bunu hyundaı 1000cxm yükledim.bu yazılımı buraya verebilirim.

    4.23-4.15-4,39 -3.99 bu yazılımları yüklemeyin hiç bir şifreli kanalları çözmüyor.bunların emu lusunuda yükledim.sonuç sıfır.

    Jericho67 evet bu yazılımı yüklersen (tekrar eski yazılımı atarsan) eski yazılıma dönme şansın var.

    metti arkadaşım sana mail atmıştım,dost forumdan-herhalde msn yi kurmayı unuttun,bir türlü görüşemiyoruz.sana soracaklarım var.
    bana hyundaının epromunu sök,okuttur diyorsun,bazı sitelerde geniş açıklamasını yapıyorsun,sen söküp okutturdun mu?okutturdunsa neden orjinal 2.13p özanadolu yazılımını upload yapmıyorsun,herkes faydalansın.

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Yaş
    47
    Mesajlar
    6,242
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1958

    arkadaslar buraya bır bakın
    Düzenleyen Galaxy2002 : 10-02-2004 at 19:21

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    574
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    695

    ilkvesonkez arkadaş flsh söktüm sadece okutması kaldı ama okutacagım cihazın programını bir türlü çalıştıramadım bazı arkadaşlar emaillime sanırım virüs yollamışlar çünkü cihazı aldıgım yere telefon açtım dedigi sadece bir kelime ile bilgisayarında virüs oldugu için çalışmıyordur dedi programı çok hassasmış

    engenç cumartesi akşamına kadar sanırım haledebilirim

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    54
    Mesajlar
    106
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    2037

    ilkkezvesonkez çok teşekkürler dostum..

  10. #10
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-02-2004
    Mekan
    70 Karaman
    Yaş
    58
    Mesajlar
    36
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1561

    arkadaşlar buyazılım hdy 300 modeline uyuyormu açıklarsanız sevinirim.

  11. #11
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    09-02-2004
    Mesajlar
    7
    Üye No
    2261

    hdy 300 modeline bilmiyorum bu cihaz bende yok
    metti şunu yapacağım bunu yapacağım yazma ortaya somut belge koy.miletin kafasını karıştırma

  12. #12
    Average Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    45
    Mesajlar
    418
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    1276

    hdy 300 yeni emulu yazılım varmı turkce olarak

  13. #13
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    09-02-2004
    Mesajlar
    7
    Üye No
    2261

    hayır

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    574
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    695

    selam hocam somut cevap istiyorsan cuma günü özanadolu sitesine bak oraya eklenecek artı sayfa yenilenecek bomba gibi geliyor
    ve cuma gününe kalmadan ben işşallah yayınlayacagım göreceksiniz

  15. #15
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    15-02-2004
    Mesajlar
    457
    Üye No
    2851

    selam hocam somut cevap istiyorsan cuma günü özanadolu sitesine bak oraya eklenecek artı sayfa yenilenecek bomba gibi geliyor
    ve cuma gününe kalmadan ben inşaallah yayınlayacagım göreceksiniz

    slm
    evet gördüm.
    özanadolu bomba gibi sayfayla geldi , hani nerede? özanadolu hala kış uykusunda atı alan üsküdarı çoktan geçti.öyle deltasat tan aldıkları hazır yazılımlarla bu iş olmuyor.
    -bügün pazar hani nerede senin yazılımın.sende kuru sıkı atıyorsun
    ufak at civcivler yesin.
    sana işlerinde başarılar metti

  16. #16
    Forum Administrator
    Giriş Tarihi
    15-05-2002
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    17,512
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1

    Ne oluyor arkadaşlar ???

  17. #17
    Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    54
    Mesajlar
    106
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    2037

    Hyd Dc300 e 2.13p-1 yazılımını yükledim ancak hiç bir şifreli kanalı açmıyor..Menüde Smartcard Error diye bir bölüm var tıklayınca hiçbişii çıkmıyor yalnız bir sefer No smartcard ........ gibi bişiiler yazdı.1.22t yazılım da açarken Cam Başlatılıyor yazıyordu bunu açtığımda hiç bişii yazmıyor..bunun nedeni ne?bu yazılımla hiç bir sifreli kanalı çözemiyecek miyiz acaba?

  18. #18
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    15-02-2004
    Mesajlar
    457
    Üye No
    2851

    No smartcard inserted yazısı çıkınca ok bas şifreli kanallarda bas ok.(multıvısyonlarda)
    şifre keyleri çıkar.absat ın keyini yazmak istersen cine fx üzerine gel No smartcard inserted bas

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Mesajlar
    977
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1357

    yok arkadaş yok. olmuyor.

    hyd dc 300 için 2.13p-1 yazılımı da olmuyor.

    "No smartcard inserted" yazısı üzerine basınca tekrar "No Smartcard Error" yazıyor.

    hyd dc 300 de emu olduğunu (modülsüz kartsız şifre çözdüğünü) deneyen varsa lütfen hangi yazılımla denediğini yazsın.

    Ben olmadığını iddia ediyorum!

    Saygılar.

  20. #20
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mesajlar
    898
    Üye No
    1734

    galiba asıl yazılım değil bu henüz öz anadoludan ses çıkmadı günlerdir yazılıyor ama..

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı