sayın üstatlar machine 3d hava durumu machine portal acılıyor sağsol imlecleri hareket etmediğinden sayfalar acılmayor ulozto videolar acılmadı desteğe ihtiyac var.
Sanırım bunu arıyorsunuz.!!!
anamenüde hava durumu bulunamadı yazısı cıkıyor
yıldırım ustam cok sağol eliline sağlık
Ana menüden girilip medya bölümündeki hava durumu çalışmıyor portaldan girilen çalışıyor
yıldırım calışıyor dedi ana menüdeki hava durumu ve olozto yuotup videoları acılmayor yeni yazılım verilmeden acılacağını zannetmeyorum bekleyelim bakalım ağaların ellerine bakacaz.
Pardon arkadaşlar özür dilerim. ben portaldakinden bahsetmiştim,ana menüdeki şu an baktım çalışmıyor.iyi günler.
arkadaşlar 4 gündür hava durumuyle ilgili yazıyoruz machina ya destek veren hoca efendiler bu yazılanları okumadılarmı şu sebebden caresi var veya yok diyen yok machinayı nexttin mezarlığınamı defneteceğiz.
arkadaşlar next yazılım grubu piyasaya yeni sürecekleri cihazlara yoğunlaşmış durumda. çok yakında next machina minix serisi geliyor. işlemci bu defa arm tabanlı değil ali bu nedenle yazılım entegrasyonu ve testleri daha fazla vakit alıyordur. Next machinayı 3 yıldır kullanıyorum ama artık yavaş yavaş cihaz ömrünü tamamlamaya başladı.zaten artık üretilmiyor. ama cihaz donanım olarak kesinlikle hala güncel ve uzun yıllar götürür.Birzamanlar hiremco chipbox piyasayı kasıp kavurdu tabi biz uyduseverleri de ama şimdi yüzüne bakan yok. Firmalar ayakta kalabilmek için belli periyotlarda kendilerini cihazlarını yenilemeleri gerekir. ömür boyu destek hiçbir zaman hiçbir cihazda olmayacaktır. bu yazdıklarım yanlış anlaşılıp destek bitti şeklinde algılanmasın. Destek elbet devam edecektir ama hangi sıklıkda hangi konularda ve nezamana kadar....vs
Buarada arkadaşlar ben next yetkilisi satıcısı değilim. hobi olarak uydu dünyasında yer alan ve gelişmeleri takip eden sıradan bir kullanıcıyım:tflag: