Sent from my iPhone 6s
OpenATV_V-5.3_Vu+Zero
ReMy Hayalet MoD
PowerVu-Wicardd-IpTv Usb backup
Betacentauri ofgwrite v.2.3.2 ile orjinal image gibi yedek alınmıştır...
Tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim..
Gözün arkada kalmasın yiğidim
Mekanın cennet olsun,şehidim
Vatan için seve seve can verdin
Ruhun Şad olsun polisim,askerim.
Görevi hakkıyla yaptın yiğidim
Cennetin hep rahat olsun,şehidim
Bizler için,göğsünü siper ettin
Tüm şehitlerin alnından öperim.
Müslüman Türk’ün arzusu,şehitlik
Şehidin ruhuna,verilir dirilik
Vatanı, canından çok sevdin şehidim
Ruhun Şad olsun polisim,askerim.
PowerVu 0.8 Thordaki ve 4.8 deki Tüm Türkçe FHD kanallar acıktır,
wicard ile 0.8 thordaki BBC EARTH HD Turkçe kanalı,
History HD, NatGeoWild hd, Discovery Showcase hd ingilizce kanallar
ve Hotbirddeki xx kanallar acıktır..
OpenVPN
ReMy Cammanager
HIBB TV
YOUTUBE TV
TURKVOD
SEYIRTURK
MEDIAPORTAL FULL SON SURUM
MEDIAPLAYER2
MEDIAINFO 3.0 son surum(MediaPortal ve diğer sitelerden film vs kaydetme programı)
SUBSSUPPORT
POWERVU
WİCARDD
CCAM2.2.1/2.3.0
Cammanager: oscam powervu ve wicard ke.yleri günceldir..
OPENVPN (config vs dosyalar tarafımdan hazırlanmıstır)
Nette tam bir hayalet olursunuz. Amerika dahil tüm ülkelere erişim saglayacak şekilde net openvpn tam erişim ayarlarını tamamlayıp yapılandırdım, E2 kullanıcılarına ve yurtdısındaki dostlarıma hediyemdir..
Extra olarak cihazınızın Mac adresini fake olarak sıfırlar bazı ucretlı programlar mac adresıne gore calısır :)
Mediaportaldaki redtube tube8 dahil tüm sitelere tam erişim vardır, kodide dahil tüm dünya ülkelerine cıkıs yapabilirsiniz,vpn şifresi haftalık degısır ucretsızdır herhafta yenılemek ısteyen tek sıfre gırerek omur boyu kullanabılırsınız..
Openvpn euro vip server eklenmiştir sınırsız ve yüksek hızlı serverder, ccam ve gecıcı ıptvlerde kımlıgınızı gızlemek karsı ataclardan kurtulmak ıcın tam bır guvenlık sıstemıne sahıp olmus olursunuz, Ddos vs diğer ataclara karsı tam bır guvenlık saglar ve dıs ip euro 1.bölge gösterir ve iç ıpnızı dahıl fake gosterır...Ayrıca Mediaportal için Real-Debrib sınırsız ve yuksek hızlı uyelık kullanımı tanımlanmıstır ve aktiftir..
ag baglantılarından dhcp kapalı olursa daha seri olur ve dns alttakini giriniz.
dns:
208.67.222.222
208.67.220.220
208.67.222.220
Openvpn mavitus/ag/network services ok OpenVPN ok ve yesıltusla baslatabılır ve durdurabılırsınız sarı tus auto baslangıctır.
Not:Bazı ıptv panelleri ve ccam serverları vpn portuna kapalı olabılır ve calısmaz sadece sıtelerde calısır böyle durumlarda. Cihazı yeniden baslatın ve ccam veya ıptv hangisinde calıstırmak istiyosanız mavitus/ag/network services ok OpenVPN ok ve yesıltusla baslat yapın veya telnetı acıp baslatma durdurma komutlarıyla vpnyi baslatın ve ileri kanala gecin acıldıgını göreceksiniz,
Haftalık degısen vpn sifresını etc/login.txt dosyasına sifrenızı gırersınız.
OPENVPN ID SIFRESI
Username: vpnbook
Password: t5baChus
Siz kendinizde bu siteden takip edebilirsiniz
Telnet komutları:
ipadresım ne
wget -q -O - | grep "IP address is"
openvpn baslatma
/etc/init.d/openvpn start
openvpn durdurma
/etc/init.d/openvpn stop
openvpn AUto start
update-rc.d openvpn defaults
OpenVPN alttaki resimlerde iç-dış ip adreslerinizi ve mac adresini nasıl karmasık hale getirdiğini görebilirsiniz...
DOWNLOAD BACKUP
IPTV KANAL SETTING 16 UYDULU
Düzenleyen remzi arslan : 07-04-2016 at 12:32
Sent from my iPhone 6s
remzicim hayırlı cumalar. eline sağlık döktürmüşsün gene bi sorum var bu versiyon normal flaşa kursak çalışırmı? yoksa illa ki de multibooot mu olması lazım?
Hayırlı cumalar sayın remziaslan ellerinize sağlık
Normal usb ile cihaza yükleyeceksiniz, multiboota kurmak istersenizde kurabilirsiniz, zero için normal usb backuptır.
Cumanız mübarek olsun dostlar![]()
Sent from my iPhone 6s
Düzenleyen remzi arslan : 01-04-2016 at 10:13
Eline saglık usta hayırlı cumalar
Ellerinize sagli Remzi Bey...
SM-G903F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli dost değerli üstat backupdan önce verdiğin anlamlı şiir için teşekkür etmek istedim.:tflag: Şehitlerimize olan duyarlılığın bizlerinde duyarlılığıdır. :tflag:Backupa gelince... ne diyeyeyim ki yine bir Remzi Aslan klasiği... dolu dolu yepyeni mükemmel bir buckup. yüreğine sağlık yeniliklerin faydalı bilgilerin ve paylaşımcı ruhun... biz forumdaşlarla birlikte olduğun için bir kez daha gönülden teşekkürler:tflag::ok:
teşekkürler hocam.akşama yükleyecem.yanlız bilgisayarım olmadığı için cccam.cfg dosyası var dimi içinde sorayım dedim.
remzi usta bunun ftp kullanıcı adı ve şifresi nedir?
Hoppaaa süper bir çalışma emeğinize sağlık hemen yüklüyorum!
Ellerin dert görmesin ustam
teşekkürler usta gerçekten muhteşem iyi çalışma
IPTV KANAL SETTING ilk mesaja eklenmiştir...
yeni sinema kanalları eklenmiştir...
Düzenleyen remzi arslan : 02-04-2016 at 01:48
Çok güzel bir çalışma olmuş.
elinize sağlık bır sorum olacak iptv lerde ses alamıyorum ayarı varmı