Sırf 4.5G satmak için yapıyorlar ama bakalım görecez bahsettikleri gibi mi?
merhaba arkadaşlar;
SIM değişimi için gelen sms imiz:
Değerli müşterimiz, internet bağlantınızda sorun yaşamamak için en yakın Türk telekom mağazamıza giderek bu SMS i gösterip ücretsiz SIM kart değişikliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Kısa mesajı yolladılar bizde gittik bayiden hiç bir zorluk çıkarılmadan değiştirdik, ve yeni sim i anıonda açık olarak veriyorlar, bir kesinti bile yaşamıyorsunuz .
bilginize
Sırf 4.5G satmak için yapıyorlar ama bakalım görecez bahsettikleri gibi mi?
Turktelekom gidince telefonunuz dan 5555
mesaj gönderiyorlar. Eğer telefon uyumlu ise
değişim tamam. Telefon uyumsuz ise Yeni
Telefon satmak için uğraşıyorlar.
Diyelim ki şu an kullandığım telefon uyumsuz ama 3 ay sonra uyumlu telefon alacağım.şimdi ben SIM kartı ücretsiz değiştiremiyormuyum.eğer öyleyse saçmalık
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim telefon s4 mini uyumlu olmadıgını biliyorum, hanımınkide dark evo uyumlu değil telefon satmayada calışmadılar direkt 2-3 dk da simleri verdiler ve aktifti
birinci mesajda dediğim gibi, bize mesaj geldi, bayiye gidince uyumlumu diye soruyorlar ama gelen mesajı gösterince hiç ses cıkarmadan veriyorlar hiç bir sorun çıkarmadan.... hazır halde hemde , verilen sim kart en büyükten microya, nanoya kadar kademeli koparmalı şeklinde .
Düzenleyen gelisimiletisim : 28-03-2016 at 19:04
Ben 4.5G kartımı (Turkcell) 2015 sonuna kadar aldım, beleş diye reklam yaptıkları için. 1.5 ay öncesi benim gittiğim bayi arkadaşımın telefonlarının kartlarını değiştirmek istememiş, o da başka şubeden hepsini almış. Bugün başka bir arkadaşım ile konuştum. 4.5G uyumlu olmayan telefonlarının kartlarını değiştirebilmiş. 2016 öncesi Turkcell web sayfasında "4.5G uyumlu telefonlara ücretsiz" gibi bir dip notları vardı, şimdi öyle bir not yok, demek ki dağıtım tüm telefonlara. Bu işin kolaylığı şubelere göre de değişir. Başka şubelere de sorun.