üstadım beni utandırıyorsun.asıl siz iyi ki varsınız.emeğine ve ellerine sağlık.sevgilerimle.
VU+ UNO - OpenATV 5.2 - TM2TURK MOD - by thawtes
@nurettin01 hocamın katkılarıyla,
kendisine buradan bir kez daha teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım...
Güncel satellites.xml (25.03.2016) tüm uyduların TP'leri yer almaktadır.
Kanal Listesi için kendi kanal listenizi yükleyin !
Tuner: BOŞ
Görüntü : 1080i 50hz - 4:3 > 16:9 olarak genişler - 16:9 > orjinal 16:9 olarak ayarlı
HbbTv 2.0 + YouTube TV
Yabancı Platform kanallarının varsayılan dublaj dili ingilizce olarak çalışması sağlanmıştır !
CCcam ve OScam (emu sürüm r11213) yüklüdür, OScam seçili çalışır durumdadır..
CCcam : CCcam.cfg dosyasını /usr/k e y s/CCcam/ klasörüne yüklüyoruz.
OScam : oscam.server dosyasını /usr/k e y s/OScam/ klasörüne yüklüyoruz.
CCcam için Güncel channel.info , channel.provider, channel.prio ve SoftCam yüklüdür...
OScam için Güncel SoftCam dosyası yüklüdür...
Wi-Fi Driverlar yüklüdür Wi-Fi ile bağlanabilirsiniz.
Kullanmıyorsanız driverları panelden kaldırıp cihazınızın hafızasında yer açabilirsiniz
!!! Emeğe Saygı Çerçevesinde, Kaynak Belirterek Paylaşım Yaparsanız Sevinirim...
dosya şifresi : tm2turk
7ZIP formatında indirmek için
Düzenleyen thawtes : 26-03-2016 at 20:56
üstadım beni utandırıyorsun.asıl siz iyi ki varsınız.emeğine ve ellerine sağlık.sevgilerimle.
Elinize saglik
Emeğinize sağlık...
Eline sağlık thawtes dostum....
elinize sağlık teşekkürler
Uno'cuları hatırlayışınıza ve paylaşımınıza teşekkürler sayın thawtes hocam. Zamanında backup'larınızı çok kullandık.
teşekkürler..
rica ederim, biliyorsunuz uno cihazımı satmıştım o yuzden uno için paylaşım yapamıyordum ama uno kullanan nurettin01 amca sağolsun uzaktan kendi pc sine baglanmamı ve backup hazırlamama imkan verdi kendisine tekrar tesekkurler..
güle güle kullanın..
paylaşımınıza teşekkürler sayın thawtes .Cihazın flashına kurulabilirmi.
Ustad size ve nurettin01 dostta teşekkürler.ellerine sağlık
thawtes üstadıma ve forumdaşlarıma bende tşk.eder,iyi seyirler dilerim.
:smiles34::smiles34::smiles34::smiles34::smiles34: :smiles34::smiles34::smiles34::smiles34:
Thawtes dost içten teşekkürler..Uzaktan erişimle emeğinizi,yarattığınız bu güzlliği bizlerle paylaştınız ya,Allahta size gönlünüzden geçenleri versin.Her zaman yaratıcı ve yardım seversiniz.Bunu nicedir biliyoruz.Ama UNO nun sizde kalışı kısa ömürlü oldu..Uzun ara da olsa bu iletişimi tekrar yakalamak bizler için süpriz oldu.Ellerine sağlık dost..:wave::wave:
Nurettin01,gördüğünüz ve canlı tanığı olduğunuz gibi istenirse "Tekeden bile süt sağılırmış!"..Verdiğiniz katkılardan dolayı size de ayrıca teşekkürler. Hah şöyle..Forum biraz oksijen alsın!..:wave::wave:
Düzenleyen rselturk : 27-03-2016 at 13:22
rselturk üstadım asıl ben teşekkür ederim.unoculara küçük bir katkım oldu ise ne mutlu.yalnız bütün emek thawtes üstadımın,ellerine emeğine sağlık.her zamanda katkı vermeye hazırım.
thawtes üstat kanal listemi nasıl yüklerim sizin ürünler daha kullanışlı oluyor kanal liistesi yüklemnin kolay yolu var mı teşekkürler