Ellerine sağlık dostum kolay gelsin....
arkadaşlar openpli son image üzerine hazırlandı,
arayüz kendi çalışmam(pkteam arayüzü üzerine editledim)
4 uydulu,türksat,astra,hotbırd,digitürk
kanal listemdeki tüm pikonlar yüklü
gereksiz eklentiler yüklenmedi
oscam ve oscam ymod yüklendi
OpenPLI 4.0
---------------
oscam bin file
usr/bin/
oscam start script
etc/init.d/softcam.oscam
config files
etc/tuxbox/config/oscam/
kendi server bilginizi ekleyin
ebeveyn şifresi:0808
ftp:root şifre yok...
Düzenleyen emfatih : 26-03-2016 at 17:24
Ellerine sağlık dostum kolay gelsin....
bu emek için teşekkürler. dsmart denedınız mı?3. tuner de çalışıyor mu?
yukledim ag baglantısından ınterneti acınca yesıl ekran oluyor 3 kere yukledım gene aynı varmı yukleyen arkadas veya bechabı yapan arkadas yardımcı olurmusunuz
düzelttınızmı acaba
emeğine sağlık üstat:ok:
Elinize sağlık...
slm abi cok guzel olmus ama yenı güncelleme ne vaman verecıksın slmlar
cihazı sattım malesef...
sorunlar hakkında bunlara siteye yazdım fakat nasıl olur veya yaparlarmı yazılım ile ne derler bakalım bundan sonra değişecek olanlara satmak çözüm değil bunların yapacakları en fazla 1 saatini almaz vere bilirsem kendi sitelerinede bilgi olarak verecem olmazsa başka şekilde bakacam
bakın arkadaşlar şu yazacaklarım birinci derecede önemlidir bu bilgileri vu+ firmasına acil kodu ile dahil vere bilirsiniz
1 ci sorun dsmart modüllerin hiç bir modelinin çalışmama sorunudur
2 ci sorun 2 adet kart okuyucunun çalışmama sorunudur
ve bir şey daha söyleyeceğim oscam butter ile sizler orijinal kartları okutuyorsunuz fakat burada dsamartın kartlarının okutmak için her hangi bir çalışma varmıdır yasal kartların
eyer bu sorunlar çözülmediği sürece türkiyedeki satışlarınız bittiğini söyleye bilirim ben bunları size kullanıcı olarak yazıyorum bu sorunları nasil halledersiniz bir fikrim yoktur buradaki yetkili distribitörünüze arkadaşlar telefon etmiştir tek söylenen modül kart ile bir vu+solo4k nın vu firmasına gittiğidir fakat şu zamana kadar hiç bir çözüm üretilmemiştir saygılarımla
bu sayfadanda gönderdim bu yazıyı bakalım distribitörlerden 3 tane var bir tanesi daha hala buna bir çözüm bulamadı yeni gelecek cihazları ambargo koyun almayın bakalım çözümler nasıl oluyor bundan sonra sanmayınki başka marka uydu cihazlarında sorun olmayacak buna sakın inanmayın sorunlar olacak görün bakın aynı cihazda kalacam bakacam gelişmelerine imaj olarak aşağıdaki imajdayım onlarada bunun üzerinde yazdım kendi orijinal imajı bakalım ne cevap gelecek
•vuplus-image-vusolo4k-20160405163755_usb.zip
Düzenleyen NEXX45 : 10-04-2016 at 22:53
d smart driver geleceğine, şu şartlarda inanmıyorum
aylardır bunu yazdım,
vu+ kaliteli cihaz, ama türkiyede muhatap bulunamıyor
modulun sadece koreye gitmesi yetmez
sizi karşı tarafın dinlemesi muhatap alması ve çözüm üretmesi gerekiyor
bu ilk aşama ( türkiyede satılan cihaz ve vu+ temsil edenlerin , karşı tarafta dikkate alınması. şu şartlarda mümkün görünmüyor)
kore , turksat kapsam dışı, online olarak stream testlerinin yapılması gerekiyor( dikey elektronik barış bey yapıyordu)
son 1. ayda vu solo4k cihaz kac tane satıldı.
ilk cıkan rüzgar bitti, terse dönmeye başladı
diyer firmalar, 4k cihazı cıkarmaya başlayınca dip yapıcak
bu işler yazılım, kullanıcıların çözümüne bakıyor
marka fanatikliğine gerek yok
gercekleri yazmak , görevimiz
2000 tl yakın para veriliyor
Düzenleyen Reco54 : 10-04-2016 at 22:59
bunlar bizim bildiğimiz çözüm üretecek kişiler gelsin bu siteler üzeri olmazsa yabancı türk bütün siteler üzeri anlayacakları dilden yazacaz iş satmak ile bitmiyor bişey daha söyleyim test edenlerin yanlış bilgileri vermesinden dolayıda bu sorunlar teşkil etmiştir satıcılar üzeri yazdıkları için alanlar ne olacak şuan satmak çözüm değil hiç kimse bir sitede yazmadı bir adet yazıları yoktur 3 adet distribitör var 3 çüde bir işe yaradığı yoktur bunlarımı söyleyim satalım tamamdır mantığı ile artık işler yürümeyecek bunlarıda hiç unutmasınlar bundan sonra önsiparişten almayın kesinlikle diyorum bakalım neler değişecek ilk etapta hiç bir uydu cihazını almayın en aşağı 6 tı ay geçsin ondan sonra bütün herşey bir dökülsün internet üzeri ondan sonra 2000 tl ver sat 1500 tl ye al yeniden 2000 tl üzeri yenisini aynı sorunlar devam etsin bekleyin almayın
bana şuan için gelen cevaptır bakalım değişen ne olacak bir şey daha yazacam yazılarınızı ve alım satım bölümünde satışta olan vu+solo4k ları devamlı görüyorum ve okuyorum maalesef şu güne kadar yapılması gereken ler yapılmadığı için siteler üzeri yazdım elimde zaten vu+solo4k mevcuttur eyer bu sorun çözülürse belki bunda birşeyler başara bilirsek bütün herkez adınadır yoksa 3 firmanında bişey yapacağı yoktur şu anakadar birşeyde yapmamıştır sadece oyalamadan başka hiç bir şey linkedin üzeri üyeliğim vardır oradanda bakacam mühendislerini bula bilirsek onlara
Sevgili bayım,
Çok teşekkürler raporunuz için ve kaydedildi.
Bu raporu gözden geçirin ve herhangi bir bilgi takip, e-posta yoluyla iletişime geçecektir Bizim geliştirme ekibi gereklidir.
Sizin değerli hata raporu bu sorunu araştırmak için bize yardımcı olacak ve biz kısa sürede düzeltmek için çalışacaktı.
Saygılarımla.,
Vu + Takımı
Dear Sir,
Many thanks for your report and it has been recorded.
Our development team will review this report and contact you via e-mail if any follow up information is required.
Your valued bug report will help to us to investigate this issue and we would try to fix in a short time.
Best Regards.,
Vu+ Team
şimdi iyi bakında neymiş kendi işini kendin gör bu gelen yazılımı kontrol edin arkadaşlar satmak ile olmuyor dediklerimiz bunlardı bu uydu cihazı elinde olanlar kontrol edin yalnız türkiyede satıcı firmalarında hiç bir işe yaramadığını anlıyoruz açtığım diğer konudan da yazacam bu konu kart ve modül sorunu için değildir saygılarımla
update driver(solo4k)
- Add proc entry to support some unicable equipments(needs a Solo4k Misc. plugin)
- Add proc encry for DVB-CI timing control(needs a Solo4k Misc. plugin)
- Fix misc. bugs