Yorumsuz???...
Forumda arama yaptım kanalla ilgili bir başlık bulamadım. Bundan dolayı artık bu kanalla ilgili bir sayfa açmamızın zamanı geldi diye düşünüyorum, öncelikle bir haber paylaşacağım arkasından kanal içi gelişmeleri aktarıp yorumumu katacağım
Haber;
Ntvspor'da tam anlamıyla bir deprem yaşanıyor. Kanalın marka isimleriyle yollar bir bir ayrılmaya başlandı.
Türkiye'nin en büyük spor kanallarından Ntvspor’da dün itibariyle başlayan ve Medyaradar'ın duyurduğu tensikat büyüyerek devam ediyor. Toplamda 30 kişinin işine son verileceği konuşuluyor.
Serra Onay, Irmak Kazuk, Murat Deveci’nin yanı sıra prodüktörlerin şefi Murat Erpek, editör Cem Durak, prodüktörlerden Taygun Kontaytekin ve Gülfem Akdoğan, kameraman Çağlar Tecim, yönetmenlerden Tolga Tezcanoğlu ile yollar ayrıldı.
Olimpik branşlar uzmanı olan ve kanal adına Rio Olimpiyatı’na akredite edilen Mehmet Sevinç’in de çıkışı verildi. Montajcılardan Selçuk Kök, Hakan Poslu, sabah haberlerini sunan spiker Murat Caner başka bölümlere kaydırıldı.
Banu Yelkovan ve Bağış Erten’in programları da kaldırıldı ve ikili ile vedalaşıldı. Haber müdürü Özgür Buzbaş ile de yollar ayrıldı. Haber birimi, içerik direktörü olan Emrah Kayalıoğlu’na bağlandı. Editör Kerem Gürel ile programcılar Ali Ece ve Burcu Hakyemez Dal’la vedalaşıldı.
Ntvspor’daki “bilgi ekranı†da kaldırıldı.
Bir dönem 85 kişiye yakın geniş bir kadroya sahip olan kanalda son 5 ayda yaşanan işten çıkartmaların ardından 20 civarında çalışanın kaldığı belirtiliyor.
Daha önce Doğuş Grubunun ntvspordan kar edemediğini diğer cnbc-e , e2 gibi kanalları zarar ettiğinden bahsetmiştim.
Biliyorsunuz Doğuş ,Saran Grup ve tivibu için taşeron işler yapıyor ve bu işlerden ciddi kar elde ediyor. Ntvspor'u kapatmayıp, satıp ama işletmesini yine kendilerinin yapacakları bir formül üzerinde de düşünmekteler. Bir TLC formülü gelebilir.
Ayrıca Turkcell Tv + içinde içerikler hazırlama işine giriyorlarmış. Yine farklı bir taşeronluk işi
Düzenleyen 007eraser : 25-03-2016 at 17:49
Yorumsuz???...
Zaten içerik sıfır ne kaldıki kanalda kapatılsa hiç yoklugunu aramam diyebilirim.
Bana TRT SPOR, A SPOR yetiyor.
Yayınladığı spor müsabakası yok denecek kadar az, kanalı komple kapatsınlar.
Sırf Geyik muhabbeti var kanalda başkada birşey yok zaten.
boks maçlarına karışmasınlar da, gerisi önemli değil.
kapat gitsin hep zarar boks maçı a spor da da var
Türkiye'de yayın yapan bir spor kanalının eğer canlı FUTBOL yayını yoksa o kanal ne reyting yapar ne de kar eder.Basketbol voleybol hentbol boks bunlar hikaye özellikle de Türkiye'de. Ntvspor un bu kadar popüler bir kanal olmasının sebebi önceleri Serie A, La liga ve şampiyonlar ligini yayınlamasıydı. Futbol yoksa izleyici de yok durum bu kadar basit ve normal
rıdvan yıllık 2 trilyon alıyor diye dedikodu vardı
çıktığında inanılmaz mutlu olmuştum ingiltere ispanya ve italyanın 3ü nü aynı anda yayınlıyorlardı bir ara, fa cuplar kral kupaları derken bir tek boks ve belçika ligi kaldı arada bir bide fa cup veriyorlar... gerisi hep muhabbet canlı basın toplantıarında ligtv tekelinden kurtarıyordu bizi dmsratta zaten spor programı yorum canlı bağlantı vs asla olmadı zamanından beri o yüzden mutlu ediyordu, şimdi tr ligi spor özetleri bile yok alsalardı atv gibi alabilirlerdi, kanal tamamıyla boşaldı, yorum programları dışında boş... gitmesine üzülürüm şuanki haline üzüldüğüm gibi...
Formula E yerine % 100 Futbol veriyor her seferinde, DTM yayınlanacak mı bakalım yine ?
Herşeyi bırakıp bunlara devam ederlerse ilginç olacak
14/16 programı kaldırıldı epeydir yok sürekli tekrar yayınları var gündüz kuşağında kapatın gitsin böyle yapacağınıza
Bi ara Golden Lig atletizm falan vardı.. maç özeti de almıyorlar bayağıdır .. Ama her zaman bi Ntv kalitesi vardır bu kanallarda ..
Eskiden maçın oynandığı kentlerden gün içinde canlı yayın yapan tek kanaldı .. Futbol Aktüel vs ..
Yoksa bunu da mı dıscoverye satma niyetleri var![]()
Şaka bi yana kâr etmeyen bir işletmeyi satmaktan başka birşey gelmez elden. Madem kâr etmiyor o kadar paraları harcamaya ne gerek var ki
Bence kapatılsın ve kral kanallarına yatırım yapılsın. Kanallar hd olsun
Sony Xperia Z3
Düzenleyen hayresoglu : 24-03-2016 at 15:59
Aspor da maç yayını yok ama programları ve konukları güzel ntv spor gibi değil demek ki maç yayını olmadan da izletebiliyor ntvspor da reklam çok çıkıyor asporun tartışma programları ve canlı yayınları çok gece 02.00 ye kadar var
a spor da ntv kadar boş kusura bakmayın da orada da hep stüdyo var 2 kanal da kopya gibi 2 side bir lig ziraat-belçika boks veriyor.
Eurolig maclarının yayını yeter artar bile. Bu maçların aynı anda verdıklerıde oluyor. 20 tl sporextra paketi digiturkte bence cok kaliteli bir anlasma .Bunların yanına yenilerini de eklerse bence vazgecılmez bir kanal olur.
Saran kendi kanalı açsa biz de f1i izlemek isterken kanser olmasak.
Doğuş zaten son yıllarda iyice bu işlerden vazgeçti,radyolarını ve kanallarını kapatıyor,en sonunda medyadan çıkacak herhalde.
NTVSpor'da maalesef çok fazla izlenecek program kalmadı. Ben kendi adıma konuşayım Rıdvan ve Güno'nun programı dışında izlediğim b,r program kalmadı bu kanalda. Ara sırada Emek ve Irmak'ın sunduğu Spor Gecesini izlerim ama Irmak ayrılacaksa tadı çıkmaz artık. Eğer Rıdvan ve Güno'da TRT Spor'a falan geçerlerse inanın kapanır NTVSpor.