hepsi çıkaracak ama benim bildiğim en yakın tarihli hepsi dijitale sordum gıgabulue çıkacak dediler nisan veya mayısta
merhabalar...başlıktanda anlaşıldığı gibi nexten 4k machina 3d ayarında stabil çalışan ve hertürlü deteği alabileceğimiz bir cihaz çıkartırmı..başta doktora sonra tüm ilgili arkadaşlara soruyorum bilgileri varsa...malum 4k tv aldık şu an piyasadaki 4k cihaz iki adet bir vu(enigma)hiç bulaşmak istemiyorum diğeride technicsat onda da emu desteği yok...bu konuda başta sn.doktorun sonra bu konu hk.bilgisi olan arkadaşların fikirlerini almak isterim...machina 3d çok memnunum yanlış alışveriş yapıpta paramız yanmasın.....iyi günler dilerim tüm formdaşlara....:smiles34::smiles34:
hepsi çıkaracak ama benim bildiğim en yakın tarihli hepsi dijitale sordum gıgabulue çıkacak dediler nisan veya mayısta
Benimde bir istegim olacak Next 4K cihazı çıkaracaksa lütfen enaz çift modül girişli olsun hatta üç modül girişlide olabilir Dsmart Tivibu ve Filboxı tek cihazda kullanma ayrıcılıgı olsa süper olur.
Ben daha evvel next bayisine sormuştum 4K cihaz olacakmı diye bana piyasada bu yönde fazla istek yok demişti.
bugün hepsi dijitalle konuştum 4k tecnisat cihazlar peynir ekmek gibi satıyormuş getirdikleri ürünler bitmek üzeremiş piyasada bizim gibi çok uydu meraklısı var next umarım geç kalmaz çıkarsın hemen alarım ama machine gibi cihaz çıkarsın bir zamanlar fiyasko olan dobroski gibi cihaz çıkarmasın
4k next cihazları bende bekliyorum. çıkar çıkmaz alacam. acaba 4k ile full hd resiver tek cihaz olarak çıkacakmı?. bekliyoruz inşallah fiat makul olur. ve en kısa zamanda üretilip piyasaya verilir. saygılarımla aliharbiye.
Az bi durun hele HD yi tam olarak nerde izledik ki,Bu ne acele HD nin zevkine varalım ondan sonra 4 k 8 k.
Daha dünyada ve avrupada ve ülkemizde ful hd yi tam doyasıya seyretmeden,hemen 4k istiyorlar.her şeyi yavaş yavaş sindire sindire kullanmak lazım.dünyada, avrupada bile 4k yayın ve teknoloji yavaş yavaş ilerliyor.sadece 4k tv ve receiverle iş bitmiyor. 4k olan bir sürü ekipman lazım.4k kayıt cihazları,kamera,stüdyo,yayın merkezleri v.s.
Düzenleyen yildirim939 : 15-03-2016 at 18:37
next gıbı yerlı fırmalar ancak seneye 4k cıhazlar çıkartır pıyasaya
zaten cıhazı next fırması çıkartmaz yabancı kaynaklardan bulduğu kafasına yatan bır fırma ıle anlaşıp kutunun uzerıne next 4k yazdırır olur bıter
machına 3d de bu arada octagon fırmasının cihazıdır yazılım işini de next fırması ****enıyor (yazılım edıtleme kısmını)
Düzenleyen ADEM1980 : 15-03-2016 at 18:45
Aynen Machina3d serisinin devamı olarak daha da güçlü donanımlı bir 4k cihaz (daha güçlü bir işlemci, SD kart girişli ve 2 modüllü, çift tunerli vs.) bir cihaz çıkarırsa harika olur. Fiyat çok da önemli değil bence çünkü 4k TVye parayı veren cihaza da verir. Machina gibi kaliteli bir cihazı başka bir cihazla değişmek istemiyorum yoksa. Çıkacaksa çok kaliteli olmalı.
Düzenleyen satkingdom : 15-03-2016 at 18:40
Bence bu yıl çıkmaz :( seneye belki :)
Arkadaşlar HD yayın bile uydu üzerinden ciddi bant genişiliği istiyor. Çeşitli codeclerle sıkıştırıp sıkıştırıp Hd diye çamur gibi yayın yapıyorlar. 10 küsür yıldır FHD TVler satılıyor ancak toplasan 1-2 yıldır tam izlemeye başladık. Bildiğim kadarıyla FB maçı TRT4K bile samsung sponsorluğunda yapılmış kamera stüdyo satışı için. 4K deneme yayın aşamasını aşamadan 8K TVler gelmeye başlayacak. NTV başkanı Şahenkin dediği gibi 1.3 milyar dolar reklam geliriyle bu kadar kanal dönmez ki adamlar 4K yayına yatırım yapsın.
Ben arayıp sormuştum 3 ay önce böyle bir düşüncelerinin olmadığının söylendi bana bende vu+solo 4k aldım....
Tabii,çıkarır.Buda soru mu şimdi?
İlk HD yayıncılığa başlayan kanallardan olan ve büyük bir medya grubunda çalışan arkadaşım var yayın gruplarının 4K olayını sordum 4-5 sene bekleme dedi. Türk kanalları için 4K bekleyenler parasını sokağa atmasın.
Ya arkadaşlar ben zaten türk kanallarından beklemiyorum bu 4k yı hotbird ve astradaki yayınları seyredicem bu yüzdende nasıl next 3d de emu olayı var diğer uydulardaki 4k yayınlar için sormuştum aynı next 3d gibi bir cihaz çıkartabilirmi yakınlarda...ayrıyeten hazirandaki avrupa şampiyonasını verecek 4k kanallar vardır mutlaka...ben konuya ve next cihazlara kendisi hakim diye bir duyum varmı diye sn.doktora sormuştum...yoksa gidip başka bir cihaza bayılmayalım diye sormuştum....iyi günler...