ikiside yaramaz!
birisi Milatdan kalma Hantal cihaz!
ikincisi Menü OSD felaket berbat dizayn edilmis bir cihaz! ayni sunplus Cin Openbox V8S,V8 combo,V8pro bundan iyi!
200 liraya ya 2.El Dreambox 800HD Sim 2.01 yada Sıfır Redline TS 5000 alacağım.
Beklentilerim;
Powervu - Hd Görüntü ve Ses Kalitesi - iPTV ve Stabilite.
Karar veremiyorum sizler ne dersiniz ?
Düzenleyen bay35 : 15-03-2016 at 15:40
ikiside yaramaz!
birisi Milatdan kalma Hantal cihaz!
ikincisi Menü OSD felaket berbat dizayn edilmis bir cihaz! ayni sunplus Cin Openbox V8S,V8 combo,V8pro bundan iyi!
Max 2OO TL bir receiver önerir misin ? Beklentilerimi yukarı yazmıştım.
İyi gunler bende 200 tl ye kadar REDLİNE TS 5000 CI bakıyodum sonra TS 7000 buldum kararsız kaldım gerci ikincisi 300 tl civarında karasız kaldım
Düzenleyen dmrx5 : 16-03-2016 at 11:16
Fikir verebilecek yok sanırım =)
goldmaster spark yada yumatu spark...
Elimde temiz dm800 sim 2.01 goruselim dostum powervu ve wicard çalışıyor dostum
Redline TS 5000 alın. Aldım çok rahat kullandım, görüşlerimi aşağıdaki link'de yazdım. HD kanal geçişleri en hızlı cihazlardan biri. IPTV ve PowerVu desteği sorunsuz.
Ben de çok araştırdım ve elimde DM800 HD de var. Dreambox çok uzun süredir depo'da duruyor. Kumanda sorunu yüzünden hiç kullanmıyorum. Redline TS 5000 CI veya 2500 CI alsanız DM800HD'ye ihtiyacınız olmaz.
Kafam karıştı =) bir çok seçenek arasından Redline-Dreambox'a kadar düşürdüm.Daha sonra dreambox'u eledim.GoldMaster tavsiyesi geldi. Şimdi ise Redline ve GoldMaster arasında kaldım.
Ama sanırım GoldMaster alıcam.
Düzenleyen bay35 : 17-03-2016 at 20:08
selam sayın bolulu arkadaşım size yazılan yorumları okudum benim size tavsiyem arkadaşımızın milattan kalma cihaz dedigi ve taş gibi saglam bir donanıma sahip ve halen milattan beri yazılım destegi sunulan ve benim 15 yıldan beri kullandıgım dm 800 almanızı şiddetle tavsiye ederim stabil çalışan pli yazılımı ile dm800 gayet güzel kullanabilirsiniz iptv kanallarınıda sorunsuz kullanırsınız tabi power vu yuda unutmadım ...bu benim tavsiyemdir diger arkadaşların tavsiyesine gelince redline ALİ işlemcili veya SUNPLUS işlemcili ucuz cihaz sınıfında ve arıza olasılıgı donma kilitlenme sorunu yüksek olan bir cihaz dır goldmaster veya yumatu spark modeline gelince enigma2 yazılımı ile acayip kasılan insanı illahlah ettiren bir cihazdır yinede karar sizin sayın arkadaşım herkeze selamlar........
Katılıyorum, Dreambox hiç bir zaman eskimez ve yazılım v.s. desteği bitmez.
Düzenleyen sami ertaga : 24-03-2016 at 20:15
Yorumlar için teşekkür ederim.Cihazları tekrar inceleyeceğim.
@cognis , @sami ertaga
sayın arkadaşım 2.el dreambox almak biraz risklidir nedeni ise 2.el dreambox cihazlar yıpranmış hor kullanılmış olabilir size tavsiyem öncelikle cevrenizde tanıdıgınız ve güvendiginiz kişilerden almanızdır veya forumdanda alabilirsiniz mesela sami ertega gibi forumda saygın insanlar vardır bu insanlardan cihaz alabilirsiniz veya forumda size cihaz satmak isteyen arkadaşlar var ise forum yöneticilerinden yardım alabilirsiniz ben kendim forumda birkaç arkadaşımızın cihazını tamir etmişimdir referans olarak ilhan777 arkadaşa beni sorabilirsiniz selamlar