arkadaşlar hemen hemen hepsını ındırdım usb attım ama usbden yukle dedıgımde herhangı bırsey yuklemıyor ne yapmam gerek
Düzenleyen ParTaa : 14-03-2016 at 18:40
oyle yapıyorum zaten bende yenı metın belgesıne kaydedıyorum usb atıp yukluyorum ama cıhazda usbden yukle dedıgımde hıcbırsey yuklemıyor sıkıntı orda
Sayın ParTaa merhaba.1.usb belleği fat 32 olarak formatladınız mı?2.indirdiğiniz ip tv listesini zipten çıkarıp usb ye öyle yüklediniz mi?3.internet üzerinden ip tv yükle yapıp denediniz mi?4.elle manuel ip tv yükleyip denediniz mi?5.bazı cihazlar usb seçiyor,başka bir usb ile denediniz mi?bunları bir deneyin.kolay gelsin.iyi günler.
burdaki linkten hazılayabilirsiniz..Cihazınızı seçin ve linkleri ekleyin..Oluşturduğu dosyayı usb yükleyin daha sonra menüden iptv bölümüne girip ekleyin..Ayrıca CİS Plus 50 kanal limitlidir.
Not : 1 kere oluşturduğun dosyayı not defteri ile açarak kanalları toplu olarakta kopyalayıp ekleyebilirsin..
Eğer halen yapamazsan yardımcı olurum.
dedıklerınızı yaptım ancak usbden yukle dedıgımde txt m3u xml dosyası bulunamadı dıye bır uyarı verıyor cıhaz
ozele bakın hocam atıyorum