Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 8 mesajdan 1 ile 8 arası

Konu: VU+Solo4K OSCAM sorunu..

  1. #1
    Average Member
    Giriş Tarihi
    14-07-2013
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    56
    Mesajlar
    407
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    595571

    VU+Solo4K OSCAM sorunu..



    VU+Solo4K OSCAM sorunu..

    arkadaslar bende cok takiliyor bu meret neden acaba...ayni clineler cccamla super calisiyor baska receiverlerde..
    yardimci olursaniz cok makbule gececek..

    saygilar

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-07-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    3,044
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    444196

    oscam-svn11212-armV7-webif-Distribution,googlede ara gayet stabil çalışıyor

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    701
    Üye No
    57387

    Kendi tecrübemi aktarayım: etc/tuxbox/config klasöründeki oscam.dvbapi dosyasını sildim ve çok daha iyi çalışmaya başladı.
    İsterseniz siz de dosyayı başka bir klasöre taşıyıp oscam'ı yeniden başlatarak deneyin, bir faydasını görmezseniz tekrar yerine koyarsınız.

  4. #4
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    18-05-2005
    Mekan
    45 Manisa
    Yaş
    53
    Mesajlar
    5,061
    Üye No
    102220

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Sekipbey Mesajı Göster
    VU+Solo4K OSCAM sorunu..

    arkadaslar bende cok takiliyor bu meret neden acaba...ayni clineler cccamla super calisiyor baska receiverlerde..
    yardimci olursaniz cok makbule gececek..

    saygilar
    hangi imajda arkadaşım hangi uyduda frekanslarda oscam hangi versiyonu ve hangi multicam orijinal imaj üzeri bütünü ile kendinizmi yaptınız veya bacup dosyamı kullanıyorsunuz wikart 19 dahil normal olarak çalışmaktadır oscam üzeri her hangi abartılacak kadar sorun yoktur verilen ilk aldığımızda 6 aylık olan hediye serverler ile kimin serverini kullanıyorsunuz hangi firmanın
    Düzenleyen NEXX45 : 12-03-2016 at 18:51

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    14-07-2013
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    56
    Mesajlar
    407
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    595571

    imageyi buradan indirdim levi arkadasin blackhole en son versiyonu..backup yani...oskamin en son versiyonu oda levi arkadasin yükledigi versiyon.

  6. #6
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    18-05-2005
    Mekan
    45 Manisa
    Yaş
    53
    Mesajlar
    5,061
    Üye No
    102220

    bacup imaj kullanmıyorum abi vu+solo4k uydu cihazımda şuan kullandığım blokhol imajdır blokholde güncellemeleri aldınızmı şöyle birşeyde yapa bilirsiniz uydu yu silip yeniden taratıp denedinizmi lnb den lnbye fark olur bundan dolayı kesilmelerde yaşana bilir

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    18-05-2007
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    48
    Mesajlar
    123
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    350717

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi maggiore Mesajı Göster
    Kendi tecrübemi aktarayım: etc/tuxbox/config klasöründeki oscam.dvbapi dosyasını sildim ve çok daha iyi çalışmaya başladı.
    İsterseniz siz de dosyayı başka bir klasöre taşıyıp oscam'ı yeniden başlatarak deneyin, bir faydasını görmezseniz tekrar yerine koyarsınız.
    Sayende artik hic takilma olmuyor ! bir oscam.dvbapi dosyasi bu kadar etki yapabiliyormus demek ki..

    sagolasin, Allah razi olsun !

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    701
    Üye No
    57387

    Siz de sağolun, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

  9. Merih Banner Alt

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı