oscam-svn11212-armV7-webif-Distribution,googlede ara gayet stabil çalışıyor
VU+Solo4K OSCAM sorunu..
arkadaslar bende cok takiliyor bu meret neden acaba...ayni clineler cccamla super calisiyor baska receiverlerde..
yardimci olursaniz cok makbule gececek..
saygilar
oscam-svn11212-armV7-webif-Distribution,googlede ara gayet stabil çalışıyor
Kendi tecrübemi aktarayım: etc/tuxbox/config klasöründeki oscam.dvbapi dosyasını sildim ve çok daha iyi çalışmaya başladı.
İsterseniz siz de dosyayı başka bir klasöre taşıyıp oscam'ı yeniden başlatarak deneyin, bir faydasını görmezseniz tekrar yerine koyarsınız.
hangi imajda arkadaşım hangi uyduda frekanslarda oscam hangi versiyonu ve hangi multicam orijinal imaj üzeri bütünü ile kendinizmi yaptınız veya bacup dosyamı kullanıyorsunuz wikart 19 dahil normal olarak çalışmaktadır oscam üzeri her hangi abartılacak kadar sorun yoktur verilen ilk aldığımızda 6 aylık olan hediye serverler ile kimin serverini kullanıyorsunuz hangi firmanın
Düzenleyen NEXX45 : 12-03-2016 at 18:51
imageyi buradan indirdim levi arkadasin blackhole en son versiyonu..backup yani...oskamin en son versiyonu oda levi arkadasin yükledigi versiyon.
bacup imaj kullanmıyorum abi vu+solo4k uydu cihazımda şuan kullandığım blokhol imajdır blokholde güncellemeleri aldınızmı şöyle birşeyde yapa bilirsiniz uydu yu silip yeniden taratıp denedinizmi lnb den lnbye fark olur bundan dolayı kesilmelerde yaşana bilir
Siz de sağolun, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.