emeğine sağlık
Tüm eklentiler kurulmuş ve ince ayarları yapılmıştır tek tek yazmıyorum resimlerden nelerin kurulu olduğunu görebilirsiniz ... Görüntü kalitesi çok çok iyidir , Skin olarak SevenFHD seçilmiştir ve ince ayarları göz ergonomisine uygun olarak ayarlanmıştır , görsellik olarak bence çok güzel ve stabil bir skindir , FHD olması da ayrı bir güzellik katmıştır , ayrıca metrix hd skinde gömülüdür... herşey stabil ve sorunsuz çalışmaktadır ... kendi kanal listenizi kullanabilirsiniz ben çok buketli sevmiyorum o yüzden kendi kanal listemi yükledim ... piconlar hdd'de picon klasörüne ...
Camd manager kuruludur ;
CCcam: etc içine cfg. chmod 755
Mgcamd_138c: usr/k.e.y.s içine mg_cfg. chmod 644
Oscam ve wicard config dosyaları : etc/tuxbox/config içindedir chmod 755 yapınız "
bu şekilde atınız ...
Not : Yüklemek için ilk önce ham imajı aşağıdaki direk download linkinden indirip usb'den yükleyin sonra benim imajı yükleyin , direk kendi imajınızın üstüne kurarsanız çalışmaz , ilk önce ham imaj sonra bu imaj yüklenecek ...
Düzenleyen veracocha : 22-03-2016 at 12:07
emeğine sağlık
Veracocha dost, bu bacupu multiboota kurmayı deneyeceğim.Yöntem olarak flasha yüklenir gibi olmayacağı açık.Merakımdan yine de şansımı deneyeceğim.Olursa sonucu paylaşırım.Emeğiniz ve paylaşım zahmetiniz için teşekkürlerimi sunarım..:wave:
ftp şifresi nedir.
kullanıcı adı : roor
şifre : yok
olarak bağlanamıyorum cihaza
Beyler skini biraz daha hafiflettim bu haliyle kasıyor gibi geldi biraz onu yüklerim yarın
powervular ve wicardı açmak için şu softcami atın hem usr /k.eys bölümüne hemde etc/tuxbox/config ' in altına ch mod 755 yapıp
Hotbirddeki her kanalı açıyor wicardd nerdeyse yaw server gibi anasını satıyım :))
Düzenleyen veracocha : 13-03-2016 at 00:38
Teşekkürler Veracocha, bacupu az önce UNO cihazımın OpenSPA multibootuna kurdum.Transcoding eklentisi dışında her şey normal gözüküyor.Evet görüntüler de çok güzel .Ellerine sağlık dost..:wave::wave:
Memorist kardeşim Senin Multibot çalışması anlatımı olan bir başlık vardı.
Arıyorum dünden beri bulamıyorum.
al kardeşim burda
emeğine sağlık
Kurabilen var ama her cihaz farklı reaksion gösterebilmekde
buraya bir göz atın
Openspa imaj buradan
Openspa üzerine kuracaksan spapaneldeki multiboot eklenti listesi boş gelebilir yapılışınıda belirtdim altdaki lingi incele kolay gelsin.
merhaba galiba linkler çalışmıyor
teşekkürler eline sağlık
Ham imajın linkinde bir problem olmuş şu linkten indirin ham imajı ;
Düzenleyen veracocha : 22-03-2016 at 12:09