Ses ve görüntü birbirenden kopuk birde!
DT-9102 kutusu kullaniyorum.
Arkadaslar TS-Mersin macini izliyorum ekranda titresim ve donukluk var. Pozisyonlar sanki donarak gösteriliyor. Sizde var mi boyle bir sorun?
Ses ve görüntü birbirenden kopuk birde!
DT-9102 kutusu kullaniyorum.
Bende bu sorun bir kac aylardir var. Dt euroya sikayetimi ilettim. Sorun bende varmis. Kabloda ve canakta. Benim hotbird ve astrada sorun yokken neden digiturkte var. Bende hicbir sorun yok. Yemin ederim b****m artik bu dt eurodan. Bir senem kaldi ondan sonra kurtuliyorum su kani bozuk digiturkten.
Düzenleyen bjkmuro : 12-03-2016 at 08:46
Türksat üstünde sorun yoktu
Eutelsat üzerinde sorun var kanalı değiştirip tekrar dönünce dorun çözülüyor Türksat'ta böyle bir problem yaşanmıyor
Bu akşamki Ç.Rize - Beşiktaş maçında herhangi bir problemle karşılaşmadım. (Eutelsat)
Bende de DT 9103 var Lig TV de ses bazen geç geliyor kanal değiştirip tekrar açınca düzeliyor. Son 15 gündür bu sorun
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son 2-3 gündür mac sirasi ve mac sonralari degilde. Gece saatlerinde ses görüntü kaymasi meydana gelmeye basladi.
Keske hic öyle yapmasa olmaz mi ? :(
3-4 aydır 77. kanalda görüntüden 3-4 saniye sonra ses geliyor.6-7 kere m.h.lerini aradım sorunu bir türlü çözemediler.en sonunda da bizim yapabileceğimiz bu kadar deyip kapattılar. çözüm konusunda yardımcı olacak birisi varmı acaba
D Smart alın düzelir
Benim cihaz dt 9102 . Aynı sorun benim 377. Kanal ligtv hd de var.
Servis isteyin cihaz degisecek
Bi kaç kere kanalı bi ileri bi geri alın düzeliyor .(ben öyle yaptım)