Arkadaşlar,
İlk defa Digitürk ve internet kampanyasına üye olmayı düşünüyorum.Daha çok film ve çocuk kanalları ağırlıklı paket ve sorunsuz hızlı internet için hangi kampanyayı önerirsiniz?İnternetinden memnun musunuz?
Şöyle örnek vereyim(adsl için). Alt yapın 7 mbs destekliyor sen 16 mbs lik paket almışsın. Hızında 16 ya çıkarılmış. Bu durumda saatte 20-30 kere kopabiliyorsun. Ama alt yapın 7 yi desteklerken hızın 8 mbs olunca kopma olmuyor. Dolayısı ile adsl ile bile filmleri kopmadan donmadan izleyebiliyorsun.Tecrübe ile sabittir.
Bulunduğumuz yerde henüz fiber yok maalesef. Telekomun 30 senelik alt yapısı ile mücadele edip duruyoruz.
E tamam işte hocam. Fiber almışsınız. En iyisini yapmışsınız. Adsl için internet sağlayıcı kurum fark etmiyor zaten. Yani dsmart,süperonline,Türknet,vodafone vs... Hepsi aynı hizmeti veriyor. Çünkü hepimiz Türk telekomun alt yapısını (adsl kullanıcıları için) kullanıyoruz neticede.
Gönül rahatlığı ile kullanın. Hiç bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum.
aynen bulunduğum sitede bırakın fiberi adsl 2 mb ile ancak kopma olmadan hizmet veriyor ben 4mb internet kullanıyorum cihazdaki hız testi 1.5-2 mb arası değişiyor ama dilediğin zaman uygulamasını sıkıntı olmadan rahatlıkla kullanıyorum hız alt yapıdan yüksek olduğu için 1-2 saatte bir yaklaşık 1 dakikalık kopmalar oluyor ama donma kesinlikle olmuyor