usr/**** in içinde cccam list varsa onu editle kendi satırını oraya yaz. yada cccam confing hazır confing dosyanı usr/ **** in içine at cam managerden istediğin cccam sürümüyle başlat 2.21. yada 2.30 gibi. saygılar.
openatv 5.2 backup by özer.Bu backup'ta ccam.config dosyasını nereye atıyoruz.yardımcı olun lütfen.
usr/**** in içinde cccam list varsa onu editle kendi satırını oraya yaz. yada cccam confing hazır confing dosyanı usr/ **** in içine at cam managerden istediğin cccam sürümüyle başlat 2.21. yada 2.30 gibi. saygılar.
usr / k e y s in içine atacaksınız arkadaşım. saygılar.
Teşekkürler büyük insan digi BABA.
CCcam.config dosyasını usr/****'e atıyorum CCcam.2.2.1'i de aktif ediyorum ama kanallar açılmıyor malesef. Ayberk isimli kullanıcının backup'ını yükleyince hiçbir sorun olmadan açılıyor kanallar.Ama özer backup'ında kanallar açılmıyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Selamlar.
usr/ k e y s in içindeki cccamd list yazan dosyayının içini kendi cccam satırı yaz editle sorunsuz çalışması lazım arkadaşım saygılar.
s.a arkadaşlar vereceğim softcam emu manager dosyasını klasörden çıkarın ipk dosyasını temp e gönderin ya manuel kurun yada telnet aracılığla özellikle wilcard emusu ile polsat, absat, ******ler şuan için bedava free izleyebilirsiniz. bu emu plungsi hazırlayan arkadaşada ( asepsus78 ) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. saygılar.
@mamostecan arkadaşım bu dosyayıda kurarsan etc içinde cccam confing dosyası gelir onun içine kendi satırını yaz düzenle vede cccam emusunu başlat eğer serverinde sıkıntı yoksa kendi cccam serverini sorunsuz izlemen lazım. saygılar.
emeğine sağlık üstat
wicard 1.19 dosyasını indirdim.nereye atacağım.yardımcı olun lütfen.