Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 21 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: extrent et 9000 4k yayını

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-12-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    47
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    300833

    extrend et 9000 4k yayını



    acaba xtrent et 9000 cihazlar 4k yayını destekler mi yazılımla ve ya decoder yuklenirse
    Düzenleyen sunnybrave : 08-03-2016 at 00:11

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    14-11-2004
    Mekan
    09 Aydın
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,365
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    40539

    Bildiğim kadarıyla böyle bir desteğe kavuşturma imkanı yok. Fakat eğer 4K bir kanalı PC'ye stream ederseniz PC'nizde kodek ve Player desteği sayesinde söz konusu 4K kanalı izleyebiliyorsunuz. Ben arada sırada sıkıldığımda yapıyorum...
    Düzenleyen beyazadam : 09-03-2016 at 21:51 Sebep: Yazım hatası...

  3. #3
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-12-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    47
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    300833

    işallah bu cıhazlararada 4k yayını izlemek için bir yazılım çıkar pc izlemek tv de izlemek gibi zevkli olmuyor

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-12-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    44
    Mesajlar
    528
    Üye No
    53575

    Sahinden Ferrari olmaz TV ve receiveri değiştirecektir


    Lenovo K920 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2009
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    50
    Mesajlar
    7,567
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    482995

    bu işler yazılımla olmuyor donanım istiyor

  6. #6
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-12-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    47
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    300833

    kardeş donanımla alakalı diyorsun ama benim led tv 4k desteklemiyor ama dlna youluyla 4k yayınını izliyorum tv de herhangi bir donanım değişikliğide yok

  7. #7
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-12-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    47
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    300833

    sadece dlna program transcode yapıyor bu demektirki yazılımla alakalı , yalnışmıyım ?

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-05-2009
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    931
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    492681

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sunnybrave Mesajı Göster
    sadece dlna program transcode yapıyor bu demektirki yazılımla alakalı , yalnışmıyım ?
    Et 9000 de plugins veya program vasıtasıyla transcoding ( cep telefonun dan 3G üzerinden cihaza bağlanıp tv izleme.zap.vs.vs.)yapabiliyormuyuz.bunun bir yolu var mıdır...evdeki wifi üzerinden bu mümkün ama benim için önemli olan 3G üzerinden olması.şimdiden teşekkürler...

  9. #9
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-12-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    47
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    300833

    3g üzerinden cıhaza bağlanıp zap yapabilirsin , kanalları görebelirsin ama göruntu gelmiyor , bunları yapabilmen icinde modem den cihaz için port açman lazım ve telefonada app yuklemen gerekiyor

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-05-2009
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    931
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    492681

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sunnybrave Mesajı Göster
    3g üzerinden cıhaza bağlanıp zap yapabilirsin , kanalları görebelirsin ama göruntu gelmiyor , bunları yapabilmen icinde modem den cihaz için port açman lazım ve telefonada app yuklemen gerekiyor
    Hangi app yi yüklemem gerekiyor cep telefonuma ???
    Birde görüntüyü almanında bir yolu olmalı aslında
    Yardımcı olursan çok sevinirim
    Şimdiden teşekkürler..

  11. #11
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-12-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    47
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    300833

    dreamdroid var onu yükleyebilirsin ama dediğim gibi modemde 443 nolu portu açman gerekiyor cihaz http ayarlarından 443 nolu port olarak ayarlaman gerekiyor

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2007
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,200
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    312317

    4k goruntüyü 4k olarak yani kendi çözünürlüğünde izleyemedikten sonra cihax xtrend olmus su olmus bu olmus bir anlami yok

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-05-2009
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    931
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    492681

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sunnybrave Mesajı Göster
    dreamdroid var onu yükleyebilirsin ama dediğim gibi modemde 443 nolu portu açman gerekiyor cihaz http ayarlarından 443 nolu port olarak ayarlaman gerekiyor
    Bilgi verdiğin için teşekkür ederim...

    Keşke yazılımsal veya donanımsal olarak 3G üzerinden görüntüyü de alabilseydik...

    Bu arada openwebif için cep telefonundan ipno:80 yapınca kul.adı ve şifre istiyor..vede root dreambox yazıncada kul.adını ve şifreyi kabul etmiyor..


    SAYGILAR...

  14. #14
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    14-11-2004
    Mekan
    09 Aydın
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,365
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    40539

    3G üzerinden yayını modemde port açarak ve dreamdroid yada benzeri programlarla izlersiniz ama bunu yapabilmeniz için uydu alıcısının bağlı bulunduğu internet hattınızın ciddi bir upload kapasitesi olması gerekiyor.
    Ben bir ara denemiştim sadece açtığım kanalın 1-2 saniyesini izleyebildim sonrasında adsl upload hızı yetersiz olduğu için dondu tabiki.
    Düzenleyen beyazadam : 11-04-2016 at 20:35

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-05-2009
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    931
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    492681

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi beyazadam Mesajı Göster
    3G üzerinden yayını modemde port açarak ve dreamdroid yada benzeri programlarla izlersiniz ama bunu yapabilmeniz için uydu alıcısının bağlı bulunduğu internet hattınızın ciddi bir upload kapasitesi olması gerekiyor.
    Ben bir ara denemiştim sadece açtığım kanalın 1-2 saniyesini izleyebildim sonrasında adsl upload hızı yetersiz olduğu için dondu tabiki.
    Ustam size şöyle söyliyeyim...

    Evimdeki internet hızım......download--->> 27.18... Upload--->> 5.08...civarında genelde.

    Bu hızlar android cep telefonum'dan evdeki extrend et9×00'ime bağlanıp görüntüyü izlemem için yeterli olur mu ???

    Bu meseleye kafayı taktım...

    Şimdiden teşekkürler...

    SAYGILAR..

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    14-11-2004
    Mekan
    09 Aydın
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,365
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    40539

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi tan sel Mesajı Göster
    Ustam size şöyle söyliyeyim...

    Evimdeki internet hızım......download--->> 27.18... Upload--->> 5.08...civarında genelde.

    Bu hızlar android cep telefonum'dan evdeki extrend et9×00'ime bağlanıp görüntüyü izlemem için yeterli olur mu ???

    Bu meseleye kafayı taktım...

    Şimdiden teşekkürler...

    SAYGILAR..
    Bu rakamlar eğer 27Mbit download ve 5Mbit upload ise SD yayınlarda sıkıntı olmaz, HD yayınlarda bir miktar sıkıntı olabilir kanalına göre değişiklik gösterebilir, yinede tam denemeden bilmek pek mümkün değil. 4K yayın için maalesef mümkün değil...

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-05-2009
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    931
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    492681

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi beyazadam Mesajı Göster
    Bu rakamlar eğer 27Mbit download ve 5Mbit upload ise SD yayınlarda sıkıntı olmaz, HD yayınlarda bir miktar sıkıntı olabilir kanalına göre değişiklik gösterebilir, yinede tam denemeden bilmek pek mümkün değil. 4K yayın için maalesef mümkün değil...
    Ustam 4k yayınlar umrumda bile değilde şu hd veya en kötü halde SD kanalları cepten 3G üzerinden izleyebilsem bana yeter...şimdi şu port açma mevzusu ve yapmam gereken ayarlar hakkında detaylı bilgi verebilirmisin..

    SAYGILAR..

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-05-2009
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    931
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    492681

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi serhat15 Mesajı Göster
    4k goruntüyü 4k olarak yani kendi çözünürlüğünde izleyemedikten sonra cihax xtrend olmus su olmus bu olmus bir anlami yok
    4K kaç tane kanal var ki...4k ya özeniyorsunuz anlamadım doğrusu...

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    11-05-2009
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    931
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    492681

    2 saattir deniyorum 443 nolu portu aktif edemedim.help

  20. #20
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-12-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    47
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    300833

    cihazda ağ http ayarlarında 80 portu açık sen onu 443 olarak değiştirecen ve bunuda modem arayuzundende cihazın ip sini 443 nolu porta yonlendirecen ama internetin sabit ip olması gerekiyor dışarıdan kontrol edebilmen için yoksa sağlıklı olmaz

  21. Merih Banner Alt
2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı