Bildiğim kadarıyla böyle bir desteğe kavuşturma imkanı yok. Fakat eğer 4K bir kanalı PC'ye stream ederseniz PC'nizde kodek ve Player desteği sayesinde söz konusu 4K kanalı izleyebiliyorsunuz. Ben arada sırada sıkıldığımda yapıyorum...
acaba xtrent et 9000 cihazlar 4k yayını destekler mi yazılımla ve ya decoder yuklenirse
Düzenleyen sunnybrave : 08-03-2016 at 00:11
Bildiğim kadarıyla böyle bir desteğe kavuşturma imkanı yok. Fakat eğer 4K bir kanalı PC'ye stream ederseniz PC'nizde kodek ve Player desteği sayesinde söz konusu 4K kanalı izleyebiliyorsunuz. Ben arada sırada sıkıldığımda yapıyorum...
Düzenleyen beyazadam : 09-03-2016 at 21:51 Sebep: Yazım hatası...
işallah bu cıhazlararada 4k yayını izlemek için bir yazılım çıkar pc izlemek tv de izlemek gibi zevkli olmuyor
Sahinden Ferrari olmaz TV ve receiveri değiştirecektir
Lenovo K920 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu işler yazılımla olmuyor donanım istiyor
kardeş donanımla alakalı diyorsun ama benim led tv 4k desteklemiyor ama dlna youluyla 4k yayınını izliyorum tv de herhangi bir donanım değişikliğide yok
sadece dlna program transcode yapıyor bu demektirki yazılımla alakalı , yalnışmıyım ?
Et 9000 de plugins veya program vasıtasıyla transcoding ( cep telefonun dan 3G üzerinden cihaza bağlanıp tv izleme.zap.vs.vs.)yapabiliyormuyuz.bunun bir yolu var mıdır...evdeki wifi üzerinden bu mümkün ama benim için önemli olan 3G üzerinden olması.şimdiden teşekkürler...
3g üzerinden cıhaza bağlanıp zap yapabilirsin , kanalları görebelirsin ama göruntu gelmiyor , bunları yapabilmen icinde modem den cihaz için port açman lazım ve telefonada app yuklemen gerekiyor
dreamdroid var onu yükleyebilirsin ama dediğim gibi modemde 443 nolu portu açman gerekiyor cihaz http ayarlarından 443 nolu port olarak ayarlaman gerekiyor
4k goruntüyü 4k olarak yani kendi çözünürlüğünde izleyemedikten sonra cihax xtrend olmus su olmus bu olmus bir anlami yok
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim...
Keşke yazılımsal veya donanımsal olarak 3G üzerinden görüntüyü de alabilseydik...
Bu arada openwebif için cep telefonundan ipno:80 yapınca kul.adı ve şifre istiyor..vede root dreambox yazıncada kul.adını ve şifreyi kabul etmiyor..
SAYGILAR...
3G üzerinden yayını modemde port açarak ve dreamdroid yada benzeri programlarla izlersiniz ama bunu yapabilmeniz için uydu alıcısının bağlı bulunduğu internet hattınızın ciddi bir upload kapasitesi olması gerekiyor.
Ben bir ara denemiştim sadece açtığım kanalın 1-2 saniyesini izleyebildim sonrasında adsl upload hızı yetersiz olduğu için dondu tabiki.
Düzenleyen beyazadam : 11-04-2016 at 20:35
Ustam size şöyle söyliyeyim...
Evimdeki internet hızım......download--->> 27.18... Upload--->> 5.08...civarında genelde.
Bu hızlar android cep telefonum'dan evdeki extrend et9×00'ime bağlanıp görüntüyü izlemem için yeterli olur mu ???
Bu meseleye kafayı taktım...
Şimdiden teşekkürler...
SAYGILAR..
2 saattir deniyorum 443 nolu portu aktif edemedim.help
cihazda ağ http ayarlarında 80 portu açık sen onu 443 olarak değiştirecen ve bunuda modem arayuzundende cihazın ip sini 443 nolu porta yonlendirecen ama internetin sabit ip olması gerekiyor dışarıdan kontrol edebilmen için yoksa sağlıklı olmaz