mail adresinizi yazın yollayayım ben
Arkadaşlar merhaba,
Biliyorsunuz torrent sitelerine üyeliklerin farklı metodları olmakta. Bunlardan en kolayı (ücretsiz üye alımına kapalı olanlarda) parayı bastır ve vip üye ol seklindedir fakat ücretsiz ve paylaşım ruhu içeren bir diğer üyelik sekli ise davetiyeler ile olanlar. Torrent ile indirme yapan ve paylaşımda bulunan davetiye hakkı olan üyeler, üye olmak isteyen davetiye arayan arkadaşlarımıza bu konu başlığı altında yardımcı olabilirler.
NOT: turktorrent.cc davetiyesi arıyorum. Elinde fazla davetiyesi olan arkadaş varsa letseed ve turkseed davetiyeleri ile takas yapabiliriz. Takas yapmak isteyen arkadaşlar PM ile ulaşmalarını rica ederim.
Düzenleyen Beck's : 19-01-2018 at 17:48
mail adresinizi yazın yollayayım ben
edit.
Düzenleyen Beck's : 04-03-2016 at 12:13
gönderdim davetiyenizi
öyle bir davetiye ben de arıyordum uzun süredir
Arkadaşlar varsa arena-tr davetiyesi bende alabilirim fazladan...
İsteyen olursa da Torrent-Ultra davetiyesi verebilirim.
sn:Rulman34 ben isterim
Torrent olarak en iyi site letseed'dir. Diğer sitelerin aksine server desteği üst düzeyde olup, çok eski torrentler bile seed ediliyor. Davetiye arıyorsanız letseede arayın. Arena tr çoktandır kullanıyorum ama ne arşivi yeterli ne de seed durumu.
Tapatalk
isteyene yollayabiliriz letseed, turktorrent ya da arena ama torrenet kullanma mantığını bilen arkadaşlar pm atsın bir zahmet.
[email protected]
Turktorrent gonderirsen sevinirim
Tesekkurler
Düzenleyen Man.united : 04-03-2016 at 22:24
[email protected]
letseed davetiyesi gönderebilirseniz çok makbule geçer
şimdiden çok teşekkürler
Forumda torrent konuları içinde bir bölüm olsa (dosya olmamak kaydıyla, bilgi alışverişi, davetiye değişimi vs) güzel olur aslında:)
arkadaşlar letseed davetiyesi varsa alabilirim , [email protected]
arkadaşlar turktorrent.cc sitesine üye olupta davetiye gönderebilecek arkadaşlardan bir adet davetiye rica ediyorum. Davetiyesi olan arkadaşlar pm atarsa sevinirim.
letseed için davetiye kodu bende alabilirmiyim. teşekkürlerimi sunarım.
[email protected]
Davetiye onaylanmış ve uye olunmuş olarak görünmekte @funnyman043 nicki ile,
Ayrıca davetiye alan arkadaşlar lütfen kural dışı hareket etmemeye dikkat etsinler cunku davetiye ile üyelik olduğu için sizin banlanmanız size davetiye gönderenide etkiliyor. size kefil sayılıyor torrent sitelerinde davetiye gönderen uyeler.