Benim aparatlı sistemde 2 adet tekli bir adet çiftli atlanta slim takılı. Memnunum.
merhaba, piyasadaki en kaliteli slim lnb hangisidir sizce, ben inverto black ultra kullamıyorum, çok ta memnunum ama kullandığım slim lnblerin performası iyi olmadı, acaba tavsiyesi olanvar mı slim lnb markası konusunda, invertonun da türkiyede satılan slim lnbsi yok sanırım, özellikle 2-3 derecelik aralık olan uydularda çok kullanışlı oluyor slimler. teşekkürler.
Benim aparatlı sistemde 2 adet tekli bir adet çiftli atlanta slim takılı. Memnunum.
slim lnblerin en ucuzuda aynı işi görüyor.tecrübeyla sabittir...
Slim lnb kullanmak isteyen arkadaslara bir bilgi vermek istiyorum, yapilari geregi slim lnblerin feedhorunu kücük ve genelde sivri sekilde imal ediliyorlar buda yagmurlu havalarda suyun tutunmasini kolastiriyor bu durum sinyal zayiflamasina hatda yayinin tamamen kesilmesine sebep oluyor. Türkiyede varmi bilmiyorum ama almanyada satilan best marka slim lnblerde bu sorun olmuyor veya daha az su tutuyor ben her iki tip lnbden kullaniyorum ve bu markada yagmurlu havada feedhorun üzerinde fazla su tutmuyor lnb sivri olarak imal edilmemis düz olarak imal edilmis ayrica bu markalar fason üretim degil alman malidir kaliteli maldir ayni mti ayarindadir.
almanızı şiddetle tavsiye ederim
gelecek olan almancı dostlarınız varsa getirtin 5 yıl önce bir akrabam getirmişti halen kullanıyorum yağmur çamur demez çanağınız karla buzla kaplanmadığı sürece tam performans alırsınız
pek slim lnbye benzemiyor
Atlanta Slim Çiftli Twin LNB kalitelşimidr hemen bozulurmu
iki yıldır atlanta slim tekli lnb kullanıyorum ayrıca birçok ucuz ve pahalı lnbler kullandım bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.sisteminizi hatasız kurarsanız lnbler kolay kolay bozulmaz su alıp kısa devre yapmamasına ve montaj esnasında yere sertçe düşürmemeye veya darbe almamasına dikkat etmelisiniz.
Düzenleyen hadebe : 19-10-2017 at 15:32
Ben atlandan baya memnunum inverto black daha kötü performans aldım duruyo attım bi kenara invertoyu cerimi kötü atlantaya göre
bunu tavsiye edermisiniz
bu işlere yatkınlığınız varsa hepsini kullanabilirsiniz ama hassasiyet konusunda yetersiz kalabilir.ben bir seneye yakın olacak satfinder 2 hd plus kullanıyorum gayet memnunum hassasiyeti çok iyi anında tepki veriyor.Açık olduğunda 4 ila 5 saat gibide sarjı gidiyor.herbir uydu için 8 tane kadar tp kayıt edebiliyorsunuz bu yüzdende yanlış uydu ayarlamak gibi bir hataya düşmüyorsunuz.
Düzenleyen hadebe : 20-10-2017 at 13:57
ben bir ara indirimli olarak 329 tl ye almıştım hiçte pişmanlık duymadım her uyducu için söylemiyorum işini iyi yapanlar hariç gelip kıytırık bir kurulum sonrası gelişi güzel bir ayar yapıp çekip gidiyorlar 10 liralık lnb takıp 25 ile 30 lira para alıyorlar 25 kuruşa bile metresini bulabileceğin orta halli bir kablonun metresini 1 ila 1.50 liradan iteliyorlar internette 45 tl ye satılan çanak antenlere 75 ila 100 tl istiyorlar işçilik bir çanak için 25 ila 50 tl tutuyor her çağırdığında 25 tl ayar ücreti desek malum bu işlere bulaştınmı o uyduda olsun bu uyduda olsun derken her uyducu çağırdığında maliyet dahada artıyor zaten bu multifeed işlerden her uyducuda anlamıyor benim çatıda 6 ayrı çanağım ve dağınık olarak kurduğum 14 uydu mevcut ve bu kurulumu a dan z ye tamamen kendi imkanlarımla gerçekleştirdim bunu bir uyducudan destek alarak yapsaydım halimi siz düşünün ki ne olurdu.
Düzenleyen hadebe : 27-10-2017 at 11:39
Sa arkadaşlar istanbulda uygun fiyata tekli slim nerde ala bilirim karakoyde bulamadım
Ben Azersat için Atlanta Slim Quad kullanıyorum memnunum ancak aynısını Turksat için kullandım yağmurda bütün yayınlar gitti.
Bence merkez uydu için slim lnb tercih etmeyin mecbur kalmadıkça, merkez odaklıya kalın tip, yanına slim lnb tercih edin. Benim ki gibi 42+46 derece şeklinde.
Azersat için kullandığım Atlanta Slim'den çok memnunum çok aşırı yağmur olmadıktan sonra kesilme, kırılma vs yok! Fiyatı da Türkiye'de satılanlar içinde en uygunu (quad için bahsediyorum). Muhtemelen teklisi de öyledir.
Atlanta Alps diye yeni bir ürün çıkmış tekli onun hakkında bilgim yok! Benim kullandığımın ikilisi ve dörlüsü satılıyor.