bazı arkadaşlar tümünde sorun yaşadığını belirtiyor ama ben sadece powervu ve history channelda sorun yaşadım.
****** sanırım yine değişti ve açılmıyor discovery paketi.
*** eklemeyide bilmiyorum zaten.
bunu bir kenara bırakırsak
history channelde türkçe ses çıkmıyor bu önemli.
acaba her cihazda mı var bu sorun yoksa vu lara özel mi? çözümü yok mudur?
vu+ cihazlarda bu sorun uzun suredir var,
driver cıkması gerekiyor,
bir arkadaş çözüm bulmuştu,
size yol gösterici olur
remzi bey yeri değil belki ama, hepsidigitalcomdan ürün almayı düşünüyorum, vu daki gibi sorun yaşamak şstemiyorum, güzel estetik cihaz ama sorun oluyor.
siz bana ne önerirsiniz, gigablue x3 mü formuler mi next mi?
reco bey bilgi için teşekürler ama beynim yandı okurken, ben uydu konusunda bu seviyede değilim ne yazık ki. belirtilen ayarları yapmam pek mümkün değil :)
sanırım vu bu sorunu çözmeyecek, kasıtlı mı yapıyorlar bilmiyorum. powervu dada sürekli sorun çıkarıyordu.
next alıyım o vakit hocam, tekrar teşekürler.
Enigma2 düşünüyosan formuler f1 veya f3 al modulude var kasasıda saglam hem baska cihazların imagelerinide multibootta rahat kullanırsın ses sorunu kesınlıkle yok novacomu ara konus veya eksen uyduyu forumdan oldugunu soyle yardımcı olurlar dıger cıhazları bilmiyorumda bu cihazlar baba cihazlardır ....f1modelinde yasal kodide var harıkadır
Saygılar
Sent from my iPhone 6s
Düzenleyen remzi arslan : 02-03-2016 at 22:00
next mancine powerwu auto yapıyor
çok fazla cihazlarla uğraşmam derseniz,
tv izlemek için next mancine işinizi fazlasıyla görür,
next mancine ben kullandım daha önce
film portalı vb. uygulamaları güzeldir
enigma2 alıştığım için düz cihaz kullanmam
her kullanıcıya göre değişir
peki next point nasıl hocam?
machine aynı anda cccam ve powervu açmıyor diyorlar.
reco bey bir süre daha düşünücem.
evet vu zero powervu vs sıkıntı ama benim ilk cihazım ve gerek estetik gerek kullanım güzelliğinden pek de satasım gelmiyor.
kanal düzenlemek buket yapmak bunlar kolay ve hoşuma gidiyor uğraşmak. arayüzüde güzel.
opendroidi sevmedim gittim blackhole yükledim misal. sıkılırsam tema değiştiririm.
altyazı ekliyorum hbo daki dizilere filmlere.
keşke şu history sorunu çözülse, powervuda şifreler değişmiş astra uydum çöpe gitti resmen ama yapıcak birşey yok.
şimdi next machine alsam aynı anda hem cccam hem powervu aktif olmuyormuş, üstelik ucuz bir cihaz değil. üstelik kalas tipsiz bir cihaz.
ben sıfır vu zeroyu bile 340a aldım.
Düzenleyen ismailnerde : 03-03-2016 at 16:55