Selam,
T2 değil K2.
İstanbul'dan 90 lık 7 derece merkezli çanak ile alıyorum.
Antalya'dan almanız biraz zor gözüküyor.
İyi Akşamlar.
arkadaşlar böyle bir şey var
ama ben aratmama rağmen bulamadım, slovak digisportlar t2 de mi yoksa yanlış mı yazılmış?
Selam,
T2 değil K2.
İstanbul'dan 90 lık 7 derece merkezli çanak ile alıyorum.
Antalya'dan almanız biraz zor gözüküyor.
İyi Akşamlar.
Düzenleyen m35istan : 02-03-2016 at 20:34
sağolun.
sanırım yanlış yazmışlar thor 5 t2 gözüküyor burada slovak digiler.
birtek digispor1 hd açıyor.
9 a da açtım ben onu.
Flysatta her iki pakette Digi ve Nova Digi(Slovak Telekom) ayri ayri Digi sportlar var.Digideki K2 isinda Nova Digidekide 15.03.2017 guncellemeye gore Thor 5 T2 isinda.Frekanslar ayni 11977 H 30000 3/4
T2 isinindan bu kanallar alinabiliniyor mu son guncellemeye gore , ayrica serverla acilabiliyor mu?Bu Digisportlari Adana ve gaziantepten alabilenler var mi?Yarin birgun kahramanmarastan 170lik mega motorlu ile digisportlarla birlikte(eger alabilirsem) toplamda kac kanal alabilirim thordan?
Degerli arkadaşlarım bu kanallar afyondan %100 sinyalle alınmaktadır ayrıca paylaşımla açıktır.Bilginize...
---------- Mesaj 17:12 saatinde birleştirilmiştir ----------
Arkadaşım 170cm ile çogu paketi alırsın bulundugun mevkiden kolay gelsin..
belirtilen paketteki kanalların hepsi açılıyor bazıları nagra bazıları conax ile açıktır...
bu frekanstaki digisport1 ve 3 hd kanalları paylaşımla açık değil açık diyen varsa resim atıcak ispat için
slovak telekoma ait digisportlar açılmıyor.diğer Romanya ve Macaristana ait olanlar paylaşımla izlenebilmektedir.
Bende öyle biliyorum macar digisport ve romanya digisportlar acik ama digisport slovaklar kapali, madem aciliyo resim paylasilsin bizde görelim...