Tüplü tvnizin arkasında bulunan scart girişi vasıtasıyla bağlayabilirsiniz.yalnız tvden alacağınız görüntü normal sd yayınlardan farkı olmayacaktır.
Arkadaslar HD uydu alıcısı tüplü tvye bağlanabiliyormus bircok forumda şahit oldum. Nasıl bağlanıyor yardimci olabilir misiniz acaba?
Tüplü tvnizin arkasında bulunan scart girişi vasıtasıyla bağlayabilirsiniz.yalnız tvden alacağınız görüntü normal sd yayınlardan farkı olmayacaktır.
Peki çok sağolun teşekkürler..
scart kablosunu takın..eğer cihazınızda skart çıkış yoksa.rca sarı kırmızı beyaz uçlu kablıoları takın.o çıkışta yoksa.hepten yandık demektir..uydu alıcı marka modeliniz nedir ?
Düzenleyen whatsapp : 26-02-2016 at 19:40
eskiden ben de bağlıyordum. scart girişinden bağlayarak kullanabilirsiniz hocam.
Hometech T1010 Full HD Mini Uydu Alıcısı
Fakat scart girişi yok
O cihazda sadece HDMI çıkış var Scart ve toys çıkışı yok.
Piyasada fazla yok ama bir tarafı Scart diger tarafı HDMI uçlu kablo bulabilirseniz öyle kullanabilirsiniz.
Yerinizde olsam o tip uydu alıcı almam 100.tlye Teknosa magazalarında next marka HD uydu alıcı var gider onu alırdım.
Bizde Teledünyanın HD cihazı var, AV çıkışından televizyona scart ile bağladık. Resimde gördüğüm kadarıyla bu cihazın da AV çıkışı var, buradan bağlanabilir. Bir de bilgi olarak şunu söylemek istiyorum HD çıkışı scart çıkışa çeviren mini uydu alıcısı büyüklüğünde cihazlar var, fakat bunların fiyatı 150 - 200 TL arasında.
Hocam bence şu an tüp değiştirme parasına led veriyorlar
Fazla yatırım yapmayın
iPhone 5 den gönderilmiştir..
Düzenleyen aksneo1 : 26-02-2016 at 22:01
cihazınızın av çıkışına scart dönüştürücü alarak bu işi halledebilirsiniz sayın cartoons
burada konusuda var 197 nolu mesajda örnek fotolarıda var sametykcll buraya koymuş
inceleyin derim