Bu ara Superonline ile vodofone da halaya katıldılar bu iş Hayır görünmüyor sanayii Bakanı turktelekom un onundeymiş kim bu ışığı verdi diye soruyormuş
Bugün itibarı ile akk kaldıran Türk telekomcular halay cektiler. Şu saat itibarı ile fiber 23 mbit çalışıyor inşallah Halayı uzun tutarlar.:smiles10:
Bu ara Superonline ile vodofone da halaya katıldılar bu iş Hayır görünmüyor sanayii Bakanı turktelekom un onundeymiş kim bu ışığı verdi diye soruyormuş
bu bilgi doğrumudur hiç bir yerde kalktı haberini de görmedim üstad
12:45 itibarı veri değişimi yaşadım tabii bilgi dogrumu bilmiyor ama akk düzenleme geleceği bahsediliyor 5mb ve 10 mb akk uygulaması yapılacağı ama haber daha dogru değil işletmelerde şu ana kadar uygulanıyor ne kadar dogru
bilgi için teşekkürler
benim geçen gün hızım 3mb te düşmüştü buradaki yazı üzerine yine test ettim az önce şaşırdım hızım 18 e yükselmiş
Beni her gün arayıp duruyorlar, hızınız düştü, kotayı aştınız, 5TL farkla hızınız artıralım diye. Demek bunu içinmiş. Bir de o aptal reklamın parasını nasıl çıkaracaklar.
Teşekkür ederim.
ya bugüne özgü kaldırdılar yada birşeyler var çünkü dediğim gibi 2veya 3 gün önce 3mb te düşmüştüm şimdi ise 18 mb teyim şuan ilginç 9.mesajdaki siteden ölçüyorum
Adsl'de de aynı. 3 mb. düşmüştü hızım şimdi 14 mb.
Şimdi test ettim, bir fark yok. Download hızı biraz önce 1.18mb idi, şimdi 0,85 mb görünüyor.
Bende şimdi test ettim 16mbs olan hızım 14mbs görünüyor ilginç ! :)
Benim hızda 22 den 18 e düşmüş şaka gibi.
Bir sene taahhütüm olmasa Türksat a geçeceğim. Bıktım bunların hız sorunlarından.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle vicdansızlik görmedim kardeşim 380 gb 5 saatte indirilmi flimler oyunlar bir yeremi kaçıyor yarın sabaha kadar inşallah cihazlar reset atmazlar..abaza fiberciler
Düzenleyen next : 25-02-2016 at 23:06
valla ben şaşırdım birçok arkadaş şikâyetçi bugünkü durumdan,bende tam tersi çok memnunum şimdi yine test ettim aşağıya foto koyuyorum bende sondurum budur 3mb ten aşağıdaki duruma geldi benim hızım
Düzenleyen harkan : 26-02-2016 at 00:00
ben çok memnunum uçuyor sıkıntı yok en iyisi bu emin olun
ping:7
dowland speed:55
upload speed :5.12
Bu kadar yüklenirsen olacağı bu ,dalgalanmalar devam ederek eski hızına çekiliyor.
bugun yıne devam edıyormu ><<<<kota sı dolan yıne yuksek hızdamı yoksa dustumu