sorunu bir şekilde çözdüm teşekkürler
ustalar
bugun aldıgım solo 4k goruntuyu 2160 a aldıgımda makına hata verdı ve tekrar acıldıgında fabrıka ayarları ıle gerı geldı ımaj atmak ıstedıgımde usb yı takıyorum okuyor en son finising ımage da takılı kalıyor bununla ılgılı yapabılecegım bır sey varmı
şimdiden teşekkurler
Düzenleyen galvo : 23-02-2016 at 18:38
sorunu bir şekilde çözdüm teşekkürler
bari nasıl çözdüğünü yazsaydında aynı sıkıntıyı yaşayan başkalarıda olursa bakıp destek alsalardı daha iyi olmazmıydı. hep destek almayın paylaşmayıda öğrenin
TVniz de 4K deilse 2160 da görüntü alamazsınız. 1080 yapmanız gerekir.
sorun usb flash dısk tenmış baska bir flash da deneyınce sorun cozuldu
Arkadaslar buna benzer sorun bende yasadim tesaduf müdür bilmiyorum hdd cikarp tekrar deneyince sorunsuz yüklendi.....
Dip not olarak belirtmek istedim .. Buda alternatif olabilirmi denenebilir
Arkadaslar buna benzer sorun bende yasadim tesaduf müdür bilmiyorum hdd cikarp tekrar deneyince sorunsuz yüklendi.....
Dip not olarak belirtmek istedim .. Buda alternatif olabilirmi denenebilir
dediğin doğru abim kingstondan başka hiç bir usb de atılmıyor sorunlu atılsa dahil o an ilk etapta yeni olduğu için atılıyor kingston usb den başkası tam randımanlı imaj atmıyor sorunludur sayfayı veriyorum kullandığım usb belleğin bu sorunu başından beri yazılarım vardır ama dinleyen çok az kişidir elimde 2 adet başka marka usb bellek vardır imaj dosyasını onlar ile atılmıyor 10 tl lik bu usb bütün işinizi görür
buda resimi
Düzenleyen NEXX45 : 22-04-2016 at 01:15