-
Average Member
Open Atv 5.2 Bacup 21-2-2016
Merhaba arkadaşlar kendi hazırladığım ve kullandığım open atv 5.2 imageyi sizlerlerle paylaşıyorum. Dileyen indirip kurabilir çok stabil bir bacup oldu
YÜKLÜ EKLENTİLER
İPTV PLAYER SON VERSİYON
MEDİA PORTAL SON VERSİYON
SUBSSUPPORT ALTYAZI İNDİRME PROĞRAMI
TS PANEL
TÜRK VOD MAKYAJLI SÜRÜM
YOUTUBE TV
SEYİRTÜK
SOFTCAM OLARAK
OSCAM YMOD 1856T
CCCAMM 2.3
MGCAMD 1.38D
SETTİNG OLARAK
Forumdan thawtes arkadaşın e2 settingini yükledim diseq ayarları yapılmamıştır herkes kendine göre yapsın
GÜNCEL *** DOSYALARI YÜKLENMİŞ OLUP AÇILAN KANALLAR OKE DİR
OPEN ATV 5.2 İNDİRME LİNKİ
Düzenleyen forumcu42 : 21-02-2016 at 15:51
-
Advanced Member
-
Banned Member
-
Bu nu yüklesek biss kyler aktif olurmu
-
Average Member
Ellerinize sağlık teşekkürler
-
Advanced Member
teşekkürler emeğine saygı forumcu:tflag::ok::)
-
Banned Member
-
Senior Member
-
Banned Member
-
Advanced Member
Forumcu42 dost ellerinize sağlık.Gayet te güzel görünüyor.Bundan sonrası da gelir inşallah..:wave:
-
-
Member
-
Advanced Member
Forumcu42 dost merhaba!..
Bu bölümde hem Reco54,hem de Remzi Arslan dostların OpenATV v5.2 bacupları var.Ben bu bacupların ikisini de UNO cihazın multiboouna yüklemek istedim,İkisi de Bootlogo da kalmıştı.Daha sonra Remzi Arslan dostun Formuler1 için verdiği iki bacup daha vardı.Onları da tek tek yükledim,Uno ya kuruldu ama bu kez de Filbox modülü çalıştırmamıştı..
Ben de artık OpenATV-5.2 imajın Unoya yüklenemeyeceği,yüklense de sağlıklı çalışmayacağı yönünde bir kanaat oluşmuştu..Birde sizin verdiğiniz bacupu bugün deneme şansım oldu.İyi ki denemişim.Bacup sanki UNO için hazırlanmış gibi sorunsuz. Üstelik Filbox modülde sorunsuz çalışıyor.
Dost ellerinize sağlık.Beni de yanlış bir kanıdan kurtardınız..Sevgiler,saygılar..:wave:
-
Average Member
merhaba tşkler rselturk kardeşim ne güzel sevindim senin adına , selam ve saygılar..:ok:
-
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
-
- BB Kodları Açık
- Smiley'ler Açık
- Resim Kodları Açık
- Video Kodları Açık
- HTML Kodları Kapalı