digiturk uyeliğim var maçlar için fazlasıyla yeterli. tivibununda sinema hediyesi var tivibugo ama sadece pc den seyredebiliyorum. tv den izlemek için
ip ve uydu seçeneklerinden hangisini tavsiye edersiniz
bu kampanya uygun mudur farkklı kampanya var mı
hd ücret bedeli yada cihaz kullanım bedeli gibi eklemeler olacak mı. yoksa sabit net bu fiyatı vermek yeterli mi
tesekkurler
smart özelliği yok malesef. link verir misiniz rica etsem tavsiye ettiğiniz üyeliğe ilişkin. ve ben linkteki kampanyayı düşündüm ayrıntılarında hd yada cihaz bedel ücreti gibi bir bilgi gçremedim onlar dahil mi bu yazan fiyata
HLT çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Merhaba,
ilgili konuyu bulamadım, ayrıca bir konu açmak istemediğimden buradan sorayım dedim.
Tivibu Dergide tanıtımı yapılan filmler SineTivi de mi gösteriliyor. Hangi kanallarda olduğunu yazmıyor. Sanırım birde ayrıca "Kırmızı Halı" diye bir özellik var. Kiralanıp izleniyor. Filmlerin nerede gösterildiğini dergiye bakınca anlamadım. SineTivi lerde ki filmler ve Kırmızı Halı da yayınlanan filmler nelerdir. Ben internette bulamadım. Nereden bulabilirim.
Teşekkürler ...
sinetivi yayın akışını buradan kontrol edebilirsiniz.
Bu siteyi gördüm, fakat kötü bir site bence. Filmlerin sadece Türkçe ismi yazılmış. Onun haricinde filmle ilgili hiç bir bilgi yok.
Şuan Digiturk abonesiyim. Digiturk ün Belgesel kanallar ve HD kanallarla ilgili tutumundan dolayı taahüdüm bitiğinde ya tivibu yada d smart a geçmeyi düşünüyorum. Bana şuan Tivibu daha mantıklı geliyor. Hem belgesel içeriği kaliteli hemde fiyatı uygun. Filmler konusunda Digiturk u denk değil fakat hiç olmazsa Filmlerine bakıp, çok mu kötü yoksa idare eder mi diye karar verecektim. Filmlerini göremediğim için karar veremiyorum :)
Sinema paketinde sadece SineTivi kanalları var. SinemaTV'ler sporlu üst pakette (ne alakası varsa?). Klasörlerdeki filmlerin çoğu ücretli hatta 20-30 yıllık filmlerden bile 1-2tl para alıyorlar. Film olayını Digiturk gibi düşünmeyin. Digitürk'te salon haricindeki tüm filmleri film paketiniz varsa ücretsiz izlersiniz ancak TiviBu'da durum maalesef böyle değil. Ücretli olup olmama mantığını da şimdiye kadar kesinlikle çözemedim. Bazen 1 yıllık filmi ücretsiz veriyorlar, bazen de çok eski filmlerden bile ücret alıyorlar. SineTivi'deki filmler çok tatmin edici olmuyor. SinemaTV'lerin bulunduğu paket de çok pahalı. Film konusunda Digitürk'ten sonra pek tatmin olacağınızı düşünmüyorum. Ama diğer kanallarda kesinlikle Digitürk'ten daha iyi. Hattınız 16 mbit destekliyorsa TiviBu Ev uydudan çok daha üstün, sorunsuz.
Tivibu IP Tv olan Uydu dan çok daha uygun bence de. Bulunduğum bölge 16 mbit i destekliyor. Digiturk un özellikle filmler için dilediğin yerde, dilediğin zaman uygulaması da çok güzel. TiviBu da nasıl bilmiyorum.
Filmler için Tivibu mart sayısını inceledim. Güzel filmler var fakat filmler Tivibu da yazıyor sadece. sinetivi demi klasörlerde mi, ücretlimi ücretsizmi yazmıyor. Aşağıda dergide yer alan bir kaç filmi yazıyorum. Bu filmler ücretlimi? Kalsörde mi yoksa sinetivi demi bilginiz varmı?. Bence çok güzel filmler.
Meru :
Steve Jobs :
Straight Outta Compton :
Paranormal Aktivite tüm bölümleri
The Help :
Kill Bill 1 ve 2
Fassbender Filmleri : 12 Years a Slave, The Coundelor, Prometheus, Inglourious Basterds, 300, Eden Lake
Tanıtım kanalı, dergi gibi mecralarda tanıttıkları filmler genelde Kirala İzle filmleri, 5.25 lira fiyat biçiyorlar. Sinetivi'lerde yayınlanan bazı filmleri Seç İzle'ye yüklüyorlar onlara ek ücret ödenmiyor paket kapsamında, artı Sinetivi klasöründe olmasa da orda daha önce dönen bir çok filmi kategorilere ait klasörlerde rastlayabiliyorsunuz. Fakat içerik bence de yeterli değil, tatminkar içeriklerin büyük çoğunluğu ücrete tabi fiyatları da 1.25, 3.25, güncel filmler 5.25... :smiles10:
türk telekomdan uzak durun bence, bunu hem internet hemde uydu abonesi olarak söylüyorum. bahsedilen filmlerin hepsi paralı, verdiği hizmet aldıkları paranın çok gerisinde maalesf
Mayıs ayında The Revenant Tivibu da diye dergide reklam vardı. Ben klasörlerde göremedim. Mayıs ayına girer girmez eklenmiyor mu yoksa belli bir gün, belli bir süre sonra mı ekleniyor. Mayıs ayında eklenecek denilen film ayın kaçında eklendiği neye göre karar veriliyor?