Teşekkürler ustad
FormulerF3 OpenATV 5.2
_ReMy INFINITY HD__
_PowerVu_IpTv_Wicardd_
_Videoboot_Orbital hareketli panel_
BACKUPTA DSMART & FILBOX MODUL SORUNU VE TURKCE ALTYAZI KARAKTER BOZUKLUGU DÜZELTİLMİŞTİR..
REMY TEAM IPTV PLUGİNİ BACKUPA EKLENMİŞTİR
Not: aplle wallpaper ve kar yagısı olan arka fonu degıstırıp kırmızı mac arka fonu secmek için yesiltus menu nobile skin secin, hareketli apple arkafona dönmek için yesiltus menu ice skini secin
Düzenleyen remzi arslan : 13-03-2016 at 00:02
Teşekkürler ustad
remzi ustam eline saglık güzel çalışmalara decam desene
üstad, çok güzel bir backupa benziyor. Darısı ZERO ya. Emeklerine teşekkürler,
:tflag::ok:
hdmı check orjinal yazılımda sorun vardı ses acmaya etki eden bir hata düzeltilip tekrar upload edilmiştir
Düzenleyen remzi arslan : 19-02-2016 at 20:40
Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.Kullanıcılarımız için hayırlı olsun.
remzi ustam öncelikle eline sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş.
Ses problemi vardı düzelmiş.
Filboxda da hata veriyor kartı tanıtamadım.
Flashonlinen dan imajı yüklerken 4 edet hata mesajı verdi yükleme tamamlandı ama hataların ne olduğunu anlamadım.
Ayrıca iptv listene bayıldım. Nacizane fikrim,mediplayerdaki ve iptv deki ***** kanallara şifre verilmesi. Tabi ki deram edit programı ile kullanıcı bunları kendine göre özelleştirebilir ama bu tür cihazları yeni kullanmaya başlayanlar için sorun olmasın.
Birde şu sorum olacaktı. ccam oscam gibi server bilgilerini yedekleme, geri kopyalama nasıl yapılmaktadır.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
Mavi tusla alttaki secime gir
Usr içine gir alttaki ke'ys dosyasını sec
Alttaki etc dosyasının içine gir ve resimdekileri sec
En son backup setting sec alttaki gibi. Yedeklemiş olursun, yeni image yükleyince restore backup yaparsın ayarların geri gelir..
Filbox kullanmıyorum deneyemedim, güncellemelerle düzelir bu sorun ama siz sunu bi deneyin bazı imagelerde basarılı
Bunu yukleyin cihaza
Sent from my iPhone 6s
Düzenleyen remzi arslan : 19-02-2016 at 20:37
çok teşekkür ederim üstadım, ilgine ve alakana.
Düzenleyen remzi arslan : 19-02-2016 at 20:44
DSMART modül de problemli.hata veriyor açmıyor.
beta image güncellemelerle düzelir yakında
sunu yukleyıp tekrar deneyın modulu
usb den direk yüklene biliyormu yazılım
selam remzi nasilsin bisi soracam sana bu videoboot enigma2 icin nasil oluyi yada dosyasi varsa buraya atabilirmisin mumkunse su dreamboxlarda videoboot acilis oalark nasil yapa bilirim? saygilar ve tesekur ederim
Üstad önceki imajdaki ipk dosyası da çalıştırmadı filbox modülü. Ama yeni verdiğin imajı akşam deneyeğim inş. çalışır. Yarın bilgisini yazarım. Emeğine sağlık çok teşekkürler.