-
Member
openATV 5.2 BETA Image çıktı
arkadaşlar openATV 5.2 BETA Image çıktı ben yükledim çok stabil çalışıyor buyrun burdan indirin
-
hemen deniyorum tesekurler)))
-
cccmlar bulamadim birtürlü
-
Member
modül görmüyor eklenti yüklenmiyor
-
Advanced Member
Yorumlar farklı, stabil mi, değil mi?
-
Member
image tam bir gündür yüklü eklentiler ve cam ler sorunsuz çalışmaktadır şu an itibariyle sadece gigablue quad plusta ci+helper sorunu var filbox,d-smart modül çalışmıyor sorun openatv yetkilileri tarafındanda bilinmektedir en kısa zamanda çözülecektir tabiiki ama unutmayın bu imaj daha beta aşamasındadır zamanla sorunlar ve hatalar giderilecektir.
Düzenleyen soner111 : 15-02-2016 at 22:48
-
Senior Member
-
Advanced Member
quad plusda filbox ve dsmart modülleri gayet stabil ama şöyle bir sorun var.şifreli yayınlarda hızlı zap yaptığınız zaman.hızlı zap derken normal emuleri denemek için zap yaptığım zaman anlamında cihaz kilitleniyor.restart etmeden düzelmiyor.ama hızı ve görüntü kalitesi emulerin çalışması gayet iyi.bu zapta kilitlenmesine bir çözüm beklenebilir.deneyen arkadaşlardanda bekliyorum aynı sorunu.
-
Senior Member
Aynı sorun bir onceki yazilimda da mevcut,bu sorun open mips de de var,sorunu filbox modul yapiyor dsmart tek basina takili oldugu zaman yapmiyor
-
Member
17.02.2015 tarihli image de ci+ sorunu ve bazı hatalar düzeltilmiştir filbox ve d-smart ci+ modül de çalışmaktadır imajı internetten güncelleme yapmayın usb ile sıfırdan kurulum yapın
Düzenleyen soner111 : 17-02-2016 at 20:01
-
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
-
- BB Kodları Açık
- Smiley'ler Açık
- Resim Kodları Açık
- Video Kodları Açık