bu uydu alıcısını kullanan var mı acaba ?
VESTEL CODEBOX HD cccam server varmı?
bu uydu alıcısını kullanan var mı acaba ?
ben hepsidijitale sordum olmadığını söylediler.ama işlemcisi falan kötü görünmüyor
İslemcisi e2 yazilimini destekleyir ama vestel öyle güzel seyler yapmaz maalesef üç beş kurus para verip e2 team lerede atv pli gibi yazilim çikarsinlar
hocam bende bu yududan almak istiyorum da ram ve flash değerleri hakkında bilgisi olan var mı ?
Bu cihazda server yok ama cihaz iyi DLNA VAR yani agdaki f,lmnleri müziklie çalabiliyor. + CI+ modül girisi var D-SMART ve FİLBOX modüllerini çalısıtrıyor.
kanal gecişleri nasıl hocam hızlı mı ?
bu uydu alıcısının aldım kanal geçişleri iyi, samsung tv nin kendi uydu alıcısı ile yaklaşık aynı hızda. goruntu kalitesi oldukça iyi kucuk recevierlarla kıyaslanmaz. menusu az gelişmiş kanalları sıralamak oldukça zor.
Genel olarak memmunum broadcom işlemci diye aldım. Tek sıkıntısı belkide bendeki cihaz sıkıntılıdır ama bir türlü 2.5 inch 4 farklı hddyi görmedi sadece 32 gb lık ve 8 gb iki memory sticki görüyor. ve bunlarda fat32 olmak zorunda yani 4gb uzeri filmleri izlemek için hdd bağlayamazsınız. usb desteği cok eski teknoloji kalmış. Vestelin bu cihazla ilgili sitesinde hiçbir bilgi yok. yazılımı 2012 yılından kalma güncelleme yok. dlna iyi çalışıyor ama modemden kablo çekmeniz lazım. usb den calısan wireless alıcılar için desteği varmı belli değil. Ancak denemek lazım.
Bikaçtane wifi deneyeyim bakalım görecek mi ?
bu yazının karalama olduğunu nerden çıkardınız ?.ilginç.
arkadaşlar usb den 2.5 inch disk bağlayabilen varsa bilgi verebilir mi lütfen.
dsmart 10970 ve 11012 frekansında yazılımsal kaynaklı mozaıklenme var sınyal yuksek olmasına ragmen
uydu listesinde azersat yok zaten 2012 üretimi, kanal sıralaması baya zor toplu taşıma yok, görüntü kalitesi güzel..