-
Senior Member
vu+ iptv
Arkadaşlar bu cihazlarda biz iptv seyredemicekmiyiz.forumda kim nedese denedim ama devamlı iptv seyrederken kırılmalar oluyor. aynı imajda dreamde gayet güzel iptv.yapılacak birşey yokmudur busorun için.
-
Advanced Member
iptv de hangi image en stabil calisiyor bilgisi olan varsa yazsin.
-
Junior Member
-
Average Member

Orijinal Mesaj Sahibi
HUMAX
open pulusu kur
OpenPli mi demek istediniz.
-
Senior Member
arkadaşlar herkez bu iptv yi vu duo da nasıl seyrediyor,yada seyretmiyormusunuz.ben seyredemiyorum kırılmalardan çok zevksiz bir hal aldı kaç defada imaj değiştirdim üç kuruşluk next bile çok güzel açıyor bunun yokmudur çözümü.
-
New Member
Benim vu duo da 9.0.2 yüklü tspanel, seyirtürk, türkvod yüklü heosi calisiyo.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
-
Advanced Member
Benim ayrı bir ip tv sistemi var genelde yoğunluk olduğu zaman kırılmalar oluyor
-
Member
Arkadaşlar bende vti kullanıyorum veya hangisini denedimse olmuyor kırılmalar veya donmalar insanı bıktırıyor başka makina takıyorum vu do yagöre dahaiyi.
-
Junior Member
-
Junior Member
Veya open atv kur open pili bunlarda iyi çalışıyor
-
Average Member
Arkadaşlar,aradığınız İPTV canavarı.."MastaG's OpenPLi-4 / Gstreamer 1.7.1 duo " budur.Kurun farkı göreceksiniz.Üstelik 700 İPTV kanalı freedir.Sevgiler
-
Senior Member
open pli de denedim , openatv de vti zaten kurulu olan, yok yoğunlukla filan alakası yok, günün her saati her kanalda açıyorsun 3-4 dakika sonra kırılmalar başlıyor aynı anda next açıyorum aynı sörvıra aynı internet ağından başka kullanıcı adıyla giriyorum saat gibi film bitiyor tık yok. yani bu vu ile ilgili sörvır veya internet sağlıyıcısı ile alaka yok
-
Average Member
Opendroid tavsiye ederim benim icin ip de en basarilisi kendi deneyimden dolayi bilginize saygilar
-
Senior Member
-
Senior Member
sayın filo kaplan opendroidte görüntü kalitesi nasıl ?
-
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
-
- BB Kodları Açık
- Smiley'ler Açık
- Resim Kodları Açık
- Video Kodları Açık
- HTML Kodları Kapalı