dikkat! dosya viruslü
Aşağıdaki yumatu HD mini receiver için boş bir flash belleğe yükleyin..db.bin dosyası şuan receiverimdeki 2328 kanal ( Hotbird Türksat 4A Eutelsat ) dosya günceldir..Kanalları yüklemek için flash belleğe aşağıda vereceğim dosyaları olduğu gibi atın..Belleği receiver üzerinde USB yuvaya takıp db.bin ile ( 2328 kanal) yükleyin.Diğer dosya ise yazılımı yani flash dosyası.Bu klasörler Yumatu HD Mini receiver içindir..
flash ve güncel kanal listesi..
:ok::ok:
ALTERNATİF LİNK :
İndirme tuşu en alttaki yanlış yere tıklamayın arkadaslar...
Düzenleyen MeKa : 24-02-2016 at 05:19 Sebep: Edit
dikkat! dosya viruslü
mümkün değil.Virüslü dediğin dosyamı indirip tarattım.İndiren olursa da taratsın.Bilgisayarımda Kaspersky 2012 kuş uçurmuyor...Böyle bir receiveriniz varsa hiçbir yerde bulamayacağınız bu dosyayı sırf benim gibi aradığını bulamayan kişiler için özel olarak ekledim..Bu yaşımda sahte işlerle işim olmaz..12 yıllık müdavimiyim ben bu sitenin..
buda ispatı...
Düzenleyen MeKa : 24-02-2016 at 05:22
dosyayı verdiğiniz site kötü amaçlı kullanıyor
bence başka yere yükleyin
virüs yok arkadaşlar bende indirdim virüs programı uyarı veriyor site uyarı veriyor virüs yok .
emeğinize sağlık ve
mümkünse güncel biss *** paylaşırmısınız
merhaba arkadaşlar yazılım için teşekkürler fakat bu cihaza Yumatu full hd wifi güncel biss keeyy dosyası bulabilirmiyiz ?
Düzenleyen masadmx : 22-02-2016 at 02:58
Ankadaşlar
İndirme yerini yanlış yere tıklamayın.. ( Altta resim ekledim ) Yeşil renkli büyük tıklama yerine TIKLAMAYIN..Ekleme sitesi öyle bir uygulama koymuş yapabileceğim bişi yok...EN ALTTA TURKUAZ RENGİNDE olan yere tıklayarak indiriyoruz..
Öncelikle emeğinize sağlık
Cihazın fotosunu eklermisiniz
BU YAZILIM Yumatu IP SMART PR2000 İÇİNMİ
YOKSA yumatu ıp smart PR3000 içinmi
yada her 2 cihaz aynı yazılımımı kullanıyor?
Düzenleyen Sarsılmaz : 24-02-2016 at 13:16
:warn: multimedya bölümüne bakın emu açık değil ise
multimedya bölümünde iken 1506 tuşlayın emu aktif olur. dilediğin zaman biss değiştir :warn:
fakat en iyisi flash bellekle biss keeyy atmak varsa tabiki
Çok teşekkürler masadmx
bu 1506 kodunu bende az evvel öğrendim ( Yumatudan) ve hemen bilgilendirmek için geldiğimde benden önce davrandığını gördüm..Evet kod 1506 ve üstteki arkadaş için (Sarsılmaz) resim ilavesi de yapayım hangi cihaz olduğu konusunda..
YUMATU Full HD Mini Uydu Alıcısı
recal olmuyor bu cihazda Afacan15 ( Cihaz resmi eklendi cevaplarım arasında )..Az evvel emuya giriş bölümü teyid edildi..Multimadya bölümünde iken 1506 yazarak ilgili bölüme giriyoruz..
Çok teşekkürler MEKA bilgi paylaştıkça çoğalır kesinlikle ..
yazılım için tkrar tekrar sanada teşekkürler. elle biss cok sıkıcı eğer birisi biss keyy dosyası bulursa cihaz bir işe yaramıs olur :D
cihazı kullanan arkadaşlar biss menüsünün fotosunu atabilir mi? bu tip cihazlarda biss mesele oluyor az tv ve idman tv ikilisi için kullanmak istiyorum