Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 10 mesajdan 1 ile 10 arası

Konu: Dsmart modül sorunu

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    08-07-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    52
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    115952

    New Icon23 Dsmart modül sorunu



    Dsmart modül çalıştıran güncel imajları bilen ve deneyen arkadaşlar yazarlarsa bizlerinde deneme fırsatı olur.
    Ben openmips ve open atv yı sorunsuz kullanıyorum. Ancak diğer yazılımlar da d smart modülü çalıştıramadım. şimdiden yorum ve önerileriniz için teşekkürler.

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    16-03-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    52
    Mesajlar
    2,136
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    83345

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi hkaraca Mesajı Göster
    Dsmart modül çalıştıran güncel imajları bilen ve deneyen arkadaşlar yazarlarsa bizlerinde deneme fırsatı olur.
    Ben openmips ve open atv yı sorunsuz kullanıyorum. Ancak diğer yazılımlar da d smart modülü çalıştıramadım. şimdiden yorum ve önerileriniz için teşekkürler.
    Diğer konuda da sorduğunuzda cevaplamıştım...
    PBnigma 5.1 imaj ve şimdi de HDMU imaj Cıplus eklentisini ilave etti.
    2473 084c823 bonkel, Thu Feb 4 20:20:36 2016 +0100: add ciplus to gigablue

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    08-07-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    52
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    115952

    teşekkürler

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    16-07-2007
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    231
    Üye No
    365431

    Bana da yardım:((

    Düne kadar uzun suredir Openatv 4.2 imaj kullanıyordum. dün openatv5.1 i deneyeyim dedim. modülü gördü ama kanallar açılmıyor.
    daha önce görmeme sorununu tv ye takıp modulu guncelleyerek çözmüştü

    Tv ye taktım. modul algılanmadı diyor.
    openmips 4.3 imaj kurdum. imaj super ama modulü goruyor ama hala çalışmıyor. her haltı denedim

    sonra openatv 4.1 e dondum. şimdi modulu nerde ise sırtından iyice ittiriyorum
    üst modul slotunda hic yok ki ilk imajımda hep orda idi
    alt slotta ise iyice ittirisem goruyor ve kanallar açıor.

    ama dedigim gibi cihazı yeniden baslat yine modul bulunamadı diyor.

    sorunum nedir
    1- neden tıkır tıkıra yakın imaj değince gormez oldu ?
    2- Neden yeni imajlarda gorduğu halde açmadı ?
    3- neden şimdi sorunlu goruyor ittirmem gerekiyor. ?

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    483
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    71349

    cı+ modul yazıyor ama acmıyordu ektekı dosyayı yukledım suan kullanıyorum open mıps 4.2 ile


  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    16-07-2007
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    231
    Üye No
    365431

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mraysam Mesajı Göster
    cı+ modul yazıyor ama acmıyordu ektekı dosyayı yukledım suan kullanıyorum open mıps 4.2 ile

    modulu gorup acmaması kesinlikle güncelleme problemi. eskiden bende ssu looader gibi bir sey yazıyordu. cok fazla acmama problemi yasarken bir gun quad dan cıkarıp modulu tv ye taktım. tv kendi guncelledi. sonra o sorunu hic yasamadım. open atv de sorunsuz kullandım. ama arada open atv 4.2 nin kendisi klitlenme sorunu yasayınca imajı yukselteyim dedim bu sorunları yasamaya basladım.

    bende direk modul bulunamadı yazıyor. guncel openmips de bir kere actı. guncel atv 5.1 de gormedi. eski imaja dondum. zorlayarak calıstırıyorum. 3 gundur sorun yok ama bazen yeniden baslatınca modul u gormuyor. Bayiler sorunda değiştiriyormus. (bu arada tv de gormedi )

  7. #7
    Average Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    58
    Mesajlar
    451
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    2108

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mraysam Mesajı Göster
    cı+ modul yazıyor ama acmıyordu ektekı dosyayı yukledım suan kullanıyorum open mıps 4.2 ile

    başka siteden upload yaparmısınız bu siteden inmiyor

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    56
    Mesajlar
    183
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    646

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    08-07-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    52
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    115952

    Arkadaşlar open atv, openmips ve hdmu iajlar da mödül görmeme ve kanal açmama sorunu yok. Ben bu 3 ünü kullanıyorum, en güncel yazılımları ile. Yanlız unutmayın yazılımın ham halinde c/cı bölümüne gidin ve desteklemeleri evet olarak düzeltin. Göreceksiniz sorun kalmayacak. Gerekirse cihazı yeniden başlatın.

  10. #10
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    05-06-2012
    Mekan
    47 Mardin
    Yaş
    47
    Mesajlar
    3,825
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    580484

    Openwix imajda filbox+d smart modül taş gibi çalışıyor

  11. Merih Banner Alt

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı