Dsmart modül çalıştıran güncel imajları bilen ve deneyen arkadaşlar yazarlarsa bizlerinde deneme fırsatı olur.
Ben openmips ve open atv yı sorunsuz kullanıyorum. Ancak diğer yazılımlar da d smart modülü çalıştıramadım. şimdiden yorum ve önerileriniz için teşekkürler.
teşekkürler
Bana da yardım:((
Düne kadar uzun suredir Openatv 4.2 imaj kullanıyordum. dün openatv5.1 i deneyeyim dedim. modülü gördü ama kanallar açılmıyor.
daha önce görmeme sorununu tv ye takıp modulu guncelleyerek çözmüştü
Tv ye taktım. modul algılanmadı diyor.
openmips 4.3 imaj kurdum. imaj super ama modulü goruyor ama hala çalışmıyor. her haltı denedim
sonra openatv 4.1 e dondum. şimdi modulu nerde ise sırtından iyice ittiriyorum
üst modul slotunda hic yok ki ilk imajımda hep orda idi
alt slotta ise iyice ittirisem goruyor ve kanallar açıor.
ama dedigim gibi cihazı yeniden baslat yine modul bulunamadı diyor.
sorunum nedir
1- neden tıkır tıkıra yakın imaj değince gormez oldu ?
2- Neden yeni imajlarda gorduğu halde açmadı ?
3- neden şimdi sorunlu goruyor ittirmem gerekiyor. ?
cı+ modul yazıyor ama acmıyordu ektekı dosyayı yukledım suan kullanıyorum open mıps 4.2 ile
modulu gorup acmaması kesinlikle güncelleme problemi. eskiden bende ssu looader gibi bir sey yazıyordu. cok fazla acmama problemi yasarken bir gun quad dan cıkarıp modulu tv ye taktım. tv kendi guncelledi. sonra o sorunu hic yasamadım. open atv de sorunsuz kullandım. ama arada open atv 4.2 nin kendisi klitlenme sorunu yasayınca imajı yukselteyim dedim bu sorunları yasamaya basladım.
bende direk modul bulunamadı yazıyor. guncel openmips de bir kere actı. guncel atv 5.1 de gormedi. eski imaja dondum. zorlayarak calıstırıyorum. 3 gundur sorun yok ama bazen yeniden baslatınca modul u gormuyor. Bayiler sorunda değiştiriyormus. (bu arada tv de gormedi )
Buradan indirebilirsin
Arkadaşlar open atv, openmips ve hdmu iajlar da mödül görmeme ve kanal açmama sorunu yok. Ben bu 3 ünü kullanıyorum, en güncel yazılımları ile. Yanlız unutmayın yazılımın ham halinde c/cı bölümüne gidin ve desteklemeleri evet olarak düzeltin. Göreceksiniz sorun kalmayacak. Gerekirse cihazı yeniden başlatın.
Openwix imajda filbox+d smart modül taş gibi çalışıyor