hangi uydudan yayına başladılar
Arkadaşlar 11585 V 29900 frekansına Çin!in devlet kanalları olan CCTV News HD - CCTV 4 HD- CCTV DOCUMENTARY HD yayına başladı şifresiz
hangi uydudan yayına başladılar
üst başlıkta hotbird yazıyor ama kanal taraması yapmadım. Şu an doğruluğunu teyit edemiyorum
kanallar aktif :ok:
Yayınlar 10,5 Mbit görüntü 256 kbit ses ile yayın yapıyordu
Yayınlar kesilmiş frekansta, Globecast promo kanalı var sadece. Görüntüler çok güzeldi.
merhaba herkese
ben samsung smart tv kendi uydu alıcısını kullanıyorum tuksat ve hotbird tek disq te birleştirdim ve o şekilde kullanıyorum. samsung smart tv de bir türli hotbirdu ekliyemiyorum. manuel olarak frakansları eklıyorum taratıyorum kanal buluyor ama listede çıkmıyor. yardımcı olabilecek biri varmıdır.?
Bende vestel smart tv var,ondan anlatayım eğer faydası olursa:önce menü tuş bas,ayarlar seç,ok bas,uydu ayarları ok,anten kurulumu ok,burda dayzek ayarları var,Türksatı dayzekte hangi uca bağladıysan 1-veya a,Hotbirdi hangi uca bağladıysan cihazda da onu seç,2,veya b,yada 3,c,-4,d gibi.bazı cihazlarda rakam olarak,bazı cihazlarda harf olarak yazar.sinyal olan frekansı seç,göstermesi lazım.kolay gelsin.eğer samsung smart tv olanlar anlatırsa daha iyi olur.ben örnek olsun diye yazdım..iyi günler.
Başlığı görünce tekrar kanallar aktif oldu sandım. Sanırım sorunu yeri bu konu değil.
Kanallar aynı frekanstan tekrar yayına başlamış sanırım flysat da yazıyor.
Ayrıca kanallar HD
Düzenleyen Meganci : 29-11-2016 at 23:04
Kanallar ortalama 10 mbit yayın yapıyor.
Umarım bu sefer kalıcı olurlar.
Sanırım bizim merkezi sistemdeki anten iyi çekmiyor bu kanallar bende çıkmadı... sinyal yok diyor...
Galiba doğru frekans 11585 V 27500 olacak. Kaynak:
ben 11585 v 27500 5/6 8psk ayarladım sinyal çıkmadı sizde varmı aca
ba şuan?
Yayın var, sıkıntı yok.( 1 saat kadar önce izledim en son)