Arkadaşlar bir IPTV projesi için kararsız kaldım. Sistemde astra, hotbird ve türksat var ve bunlar 16 çıkışlı multiswitchle çoğaltılacak. Yalnız uyducular bu durumda quad lnb kullanımının daha doğru olacağını savunuyor. 4 giriş 16 çıkış multiswitche tek lnb de gelse multiswitch çoğaltmıyır mu zaten o halde neden ekstra her lnb için 3 tane daha kablo çekme masraf ve emeğini giriyoruz. Ben neyi kaçırıyorum burada
4 çıkışlı lnb ile 4 farklı bant çıkışı olan santral multiswitch lnb'si farklı şeylerdir. Siz 4 farklı bant çıkışı olan lnb'yi kullanmalısınız.
teşekkürler arkadaşlar. Tavisye edeceğiniz marka model var mı? Şu model hakkında ne düşünüyorsunuz mesela
Linkini verdiginiz lnb veya mti marka lnb alabilirsiniz her ikiside kalitelidir.
valla çok teşekkür ediyorum. Peki son sorum şu. Ben tek bir quattro LNB ile Astradaki 1L/1M/1N uydularının hepsinden sinyal alabilir miyim. Yoksa her bir Astra uydusu için teker teker çanak yada LNB mi takmam lazım.
Belirttiğiniz uydu 19,2 derecedeki Astra uydusu ise eğer tek çanak anten ve tek lnb yeterlidir.
@ahakanjk
çok teşekkür ederim