Arkadaşlar ben atlanta firmasının teknik servisi ile görüştüm.Smart G4 satarken müşteriye hava durumunu gösteriyor vaadinde bulunmuşsunuz ancak göstermiyor dedim.Onlar da yeni yazılım için çalıştıklarını bunu da göz önünde bulunduracaklarını söylediler.Yazılımın çıkış tarihi ile ilgili birşey söylemediler.Sizler de sorunlarınızı isterseniz web sayfasındaki iletişim numarasından telefonla belirtin ki düzeltsinler.Sanırım atlanta smart g4 ler için firma satış kotasına ulaştığından pek ilgilenmiyorlar.
Daha önceki forum konularına baktığımda yetkililer forumları takip ederek yazılım ve teknik konularda yardımcı olmuşlar.Sonra 2015-2016 da konuları bırakmışlar anlaşılan.
BBC Earth Türkçe dili ses problemini ben de Atlanta teknik servisinden bir beyle görüştügumde bana ukalaca Emredersiniz en kısa sürede yeni yazılımı çıkaracağız gibi bir üslupla yanıt verdi yazılımı çıkartmanın öyle kolay olmadığını söyledi. Ben Atlanta firmasına pes ediyorum doğrusu!
ben alalalı 15 gün oldu madem sorunlu bir cihaz geri iade etmenin bir çaresini arayım. Filbox ta ve kanal geçişlerinde sinyal yok ve şifreli kanal uyarısı veriyor.
sinyal yok ve şifreli kanal uyarısı veriyor sorunu için sinyal dengeliyici alman lazım
Atlanta ATR-01 ATTENUATOR (Sinyal Dengeleyici) bu sorununu çözer.
teşekkürler.alıp deneyeceğim.
Atlanta ATR-01 ATTENUATOR direk arka uydu yerine takıp uydu kablosunuda Atlanta ATR-01 ATTENUATOR takacaksın sinyal sviyesini dengeler ve sinyal yok uyarısını almazsın bu sebeplede frekansların sinyal sorununuda halletmiş olursun.
bu cihazı aldım 1 sene sonra çöp oldu
bir daha atlantanın yanından geçmem
Arkadaşlar yeni yazılım illahiki çıkacak merak etmeyin sorunlarda kısmen çözülecek işşallah.
Sinyal dengeleyici aldım.Ancak sinyal yok uyarısı devam ediyor.Yani fazla faydası olmadı.
valla hocam benim aldığım cihazda dün geldi bendede sinyal yok yazzısı devam ediyor neyapacağımı bilmiyorum bu konuyu araştırdım cevaplar ise çoğunlık la mekezi sistemlerde bulunan uydu verici cihazla alakalıymış atlanta yetkililerinden ricamız bu sinyal yok uyarısına bir cevap lütfen ürettiginiz sinyal dengeleyici bile bu sorunu halletmiyor yardım bu smart g4 cihaz para tuzağı gibi gözükmeye başladı gözümde.
Düzenleyen ibrahimo1985 : 05-02-2016 at 07:21
Bende atlanta G64 250 ye zor saatım.iki tanede kumadası olduğu halde bir senede garantisi olduğu halde.......600 lira verdim Formuler F3 aldım şimdilik çok iyi cihaz..sonrasını bilemem..
Sinyal yok uyarısını ben çözdüm ama atlanta teknik servisi benim çözüm yöntemimi tam anlayamadı galiba ki sizlere benim çözümümü tavsiyede bulunamadılar. Ben 3 yıl sonra araştırarak çözdüm atlanta teknik servis bana 3 yıldır bulduğum çözümü söyleyemediler ben bulduktan sonra kendileriyle paylaştım. Işte çözüm: Ayarlardan yeni uydu ekleyecek uydunun ismi boş olsun (1. Uydu gibi) sonra türksat hangi dayzekteyse onu seçiyoruz a,b...vs ardından dayzek 1.1'in karşısını 1,2,3,4,...16 yaparak sırasıyla çekmeyen frekansı deniyoruz mutlaka birinden çıkacaktır. Ben merkezi sistemde hiç çekmeyen frekansın bu şekilde sinyal seviyesinin yüzde 90 çektiğini gördüm başarılar...
Denedim.diseq 1.0 türksatın olduğu 1.1 de 1 den 16 ya kadar denedim.sinyal gelmedi.Yardımınız için çok teşekkürler.Fakat olmuyor.
Seyhanzeynep kadeşim tam açıklarmısın yapılışı
arkadaşlar sinyal yok uyarısı yazılımla alakalı boşuna çaba harcamayın yeni yazılımla halledilmesi lazım halledilmesse oda atlanta yetkililerin ayıbı.