Merhabalar cihaza yazılım yükledikten sonramı bu uyarıyı vermeye başladı.! Durup dururken böyle bir hata yapmaması gerekir cihazın...
Yedeğini almış olduğum favorilerimi geri yüklemeye kalktığımda "Geri Yükleme Hatası" mesajı alıyorum. Önceden böyle bir hata mesajı almıyordum. Yazılımda bir sorun mu var yoksa ben mi bir hata yapıyorum?
İyi günler
Merhabalar cihaza yazılım yükledikten sonramı bu uyarıyı vermeye başladı.! Durup dururken böyle bir hata yapmaması gerekir cihazın...
Merhaba
Cihazı ilk aldığımda böyle bir problem yoktu. Hatta bir arkadaşımıza da aynısından aldık ve benim favorileri onun cihazına attık. Bir süre bu işleme ihtiyaç duymadım. Bu arada yeni güncellemeleri kuruyorum tabi. Birgün tekrardan bu işlemi yapma gereği oldu. Ve bu hatta başladı. Aynı problem benimla aynı cihaza sahip olan arkadışımda da oldu. Kontrol amaçlı bir deneme yaptık. Geçen hafta bir arkadaşa Combosunu aldık ve aynı sorunu yaşadık.
Fat32 formatlı bir usb kullanıyoruz. Usb'yi değiştirdik ve yeniden formatladık. Usb'lerden filmi görüyor, güncellemeyi yapıyor ama yedekleri geri yüklemiyor.
Sevgili arkadaşım bu sorunun genel nedeni kullanmakta olduğunuz kanal listeniz ile cihazınıza atmış olduğunuz YAZILIM ın DATA lar nedeni ile uyuşmamasından kaynaklanmaktadır.Size tavsiyem boşuna bu sorunu kafanıza takmadan cihazınızın üzerine çanak sisteminize ve kullanmakta olduğunuz TV nin ayarları ile kombine olabilecek bir KULLANICI ayarları tespit ederek cihazı SIFIRDAN taratıp yükleme yapmanızdır.