Vu zero veya biraz daha limitinizi artırırsanız vu solo se tavsiye ederim.Fiyat/performas ve görüntü kalitesi olarak güzel cihazlar.
Merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum atlanta smart g4 cihazın sürekli sorunlarından dolayı yeni uydu alıcı almak istiyorum.Bu iki cihaz için işin ustalarından yorum bekliyorum artıları ve eksileri nelerdir dsmart modül ve server kullanıyorum. Yada başka ürün tavsiyesi yaparmısınız.Ona göre seçim yapıcam şimdiden teşekkürler.
Vu zero veya biraz daha limitinizi artırırsanız vu solo se tavsiye ederim.Fiyat/performas ve görüntü kalitesi olarak güzel cihazlar.
Ben dün Formuler F 3 aldım çok güzel cihaz bende atlanta G64 vardı satım bu cihaz aldım sadece kanaldan kanala çekerken arkdadakı siyahı kaldırmayı bulmadım ....yanlız çok güzel cihaz..
Eksen uyda aldım ben 250 ye zor verdim
Düzenleyen turgut1950 : 30-01-2016 at 22:20
Kesinlikle x3 yazılımı yapısı desteği daha iyi.
Gigablue yazılım ve donanım olarak formulerin çok ilersinde. yazılım gruplarında bakın anlarsınız.
ya openmips en büyük yazılım grubu oda giga ya destek veriyor
OpenATV formulere de destek veriyor , hatat neredeyse tüm markalar için ( enigma2 ) OpenATV yazılımı var.
Tabikide bakmak lazım , Formuler Güney Korede Fortis Gibi çok büyük bir firmanın ( belki 30 yıllık köklü bir firma , VU+ dan daha büyük bir firma ) sadece son 1 yılda enigma2 cihazlarını üretmeye başlamış , uydu piyasasına yeni ve hızlı girmiştir.
Şuandada Andorid , android 4k, enigma2 4K gibi modelleri hazırlanmakta olup piyasaya girmek üzeredir.
Gigablue ise malzemelerinin koreden alınıp almanyada toplandığı sahibi ve çalışanlarının çoğunun türk olduğu bir firmadır. Son yıllarda gigablue adıyla olsada sahibi daha önce real multimedia vb 2-3 firmayı kurmuş veya ortak olmuş kişidir.
Son olarak OpenPLI çok önemli bir yazılım grubudur , altını çizmek isterim.
Fortis dediğiniz zaten goldmasterin 6-7 yıl çıkardığı bi fortis tabanlıydı sanırım bu firmayla bağlantılıdır onun dışında yazılım desteği şu cihaza bu cihaza ayrım olması aslında linuxun mantığına ters donanım gücü dışında her cihazda her yazılım çalışması gerekmezmi,işlemciler aşağı yukarı aynı...birde bu cihazları linux diye ayırmak ne kadar doğru günümüzde piyasada satılan cihazların çoğu artık linux çekirdeği içerir bunu en belirgin kanıtı dosya yolu sadece kod satırı az ve kapalı temeli linux o nedenle kablosuz ağ adaptoru çalıştırıyor yada diğer yeteneklere sahipler...
Siz sanırım bu konuda epey uzmansınız ,dvbplayer yazılımlarına bi eklentiyle yayınlardaki altyazıyı online google translate ile istenen başka bi dile çeviren bi yazılım üretildi 3 yıl evvel, bu şekilde bir eklenti bu cihazlarda mükünmü canlı yayın için gerekli film dizi icin değil srtlerden bahsetmiyorum yoksa menu rengi skinler yazım karakterleri kanal logoları ancak çocuklar için oyuncaktır.Herşeyi geçtim bu kutular arasında doğru dürüst sinyal ölçen yok eskiden analog uydu alıcılarında bile sesli uydu ayarı mümkünken digitallerde sti işlemciler dışında adam gibi anlık değişimi gösteren hatta bu sayede satfinder gerektirmeyen yok tunerdenmidir yazılımdanmıdır belli değil...yazdığınız son cümle tutarsız donanım yazılım uyumuysa...donanım özellikleri önem kazanmıyormu...
Başka şeylerden bahsediyoruz konunun çok dışındasınız..Neyse boşverin. Gereksiz bir diyalog oldu.. Ben sadece yanlış bilgileri düzeltmek istedim ama sabit fikirli olup konuya çok hakim olmayınca anlaşılması zor oluyor..Size kolay gelsin
Sent from my iPhone using Tapatalk
dsx kardeş senin yazdıklarını okudukuyunca kafam karıştı.neden bahsediyon acaba?
ayberk hocam formuler cihazla ilgili açıklamaların için teşekkür ederim.almayı düşündüğüm cihaz.açıklamaların aydınlatıcı oldu.
geçmiş mesjalrınıza bir göz attım ;
hayatında enigma2 kullanmamış biri olarak yersiz,anlamsız ve bilgisizce yazıyor bir de tavsiyelerde bulunuyorsunuz..
forumların artıları olduğu kadar eksileri de maalesef oluyor , çünkü herkes her amaçla yazıyor.
Dsx ne dediğini kendi anlıyormu ki bize ne anlattığının farkında olsun
Düzenleyen selcuk8 : 17-05-2016 at 17:40
ne kadar boş vaktiniz var ki tanımadığınız bir kimsenin geçmiş mesajlarını okuyacak kadar zaman ayırıyorsunuz bilgisizmi ne tavsiyesinde bulunmuşum verdiğiniz link çalışmıyor ayrıca benim ne kullandığımı nereden bileceksiniz; 'bilgisizce' ingilizce gibi bir dilmi acaba :puah: ancak az şey bilen kimse kendi bilgisinin dışında gördüğü okuduğu şeyleri yanlış kabul eder forumların diğer kötü yanıda bazı kimselerin ben herşeyi bilirim deyip kendini deha sanmasıdır kimbilir belki bi yerde çalışan bi hizmetli ve iyi ihtimalle lise mezunu ama forumlarda yazılım dahisi oluyor...enigma2 olayı ele aya düştü onun için bi kutuyada ihtiyaç yok dvbs kartıyla pcde enigma2 çalıştırılıyor... denediğimde oldu sonuçta diğer kutulardan fazla kanal açmadığına göre neden kullanayım...karşınızdaki bilgili bilgisizmi diye yargılayacağanıza soru yada yazıları mantıklı gelmiyorsa yada bilginiz yetmiyorsa cevap yazmamak daha akıllıca olur...tabii karşınıdakini bilgisizlikle suçlamak kendinizi değerli hissetmenizi sağlıyorsa herşeyi ben bilirim diyorsanız o başka...