yeni lnb ye gerek kalmadan o tür yayınları almak müm kündür Circular lnb yapımı araştır cok basittir
arkadaşlar ,ben bazı uydularda 20000li frekanslar ve L tipi polarpzasyonlarla yayın yapan kanallar gördüm ,örnek olarak eutelsat 9A daki rte ireland kanalları..bu lnb ye nasıl ulaşabilirim ve fiyatı ne kadardır
yeni lnb ye gerek kalmadan o tür yayınları almak müm kündür Circular lnb yapımı araştır cok basittir
Üste ayrıntılı bilgi var.
yani normal ku band lnb ile bu yayınlar alınırmı,çünkü frekanslar bizim kullandığımız frekanslardan yüksek görünüyor yüksek gözüküyor
teşekkürler.
şimdi başımıza bide bu ka band lnb mi çıktı.şayet bu yayınların kapsama alanında olsaydık bu lnb yi alırdım.ama ne yazıkki değiliz..ustalar bide bu lnb nin matığı nedir, tamam c ban dı anladın bu ka band nedir
Oldukça pahalı bir LNB olduğunu duymuştum.
Ka band yayınları yeni çıkmadı,kullanım alanları özel olduğu ve çok pahalı olduğu için pratik olarak ev kullanıcılarına pek uygun değil...
Ka band LNB'ler zaten kullanılması gereken yerlerde kullanılıyor,yani yeterince yaygın...Onun için,şu anki fiyatlarından daha ucuz olacağını zannetmiyorum...
Anladim benim ilk defa duydugum bi konuydu tesekkurler
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi