remzi arslan üstadım öncelikle backup için teşekkürler.peki bu vu solo cihazlarda powervu kanallarını nasıl izleyebiliriz.
ruDREAM-5.0-vu+Solo_ReMy_MoD
Süresiz kullanım
Turkish_Job Mod by_ReMy
Backup yapmamızda cihazını kullandıgımız sn.emre_30 dosta tesekkurler..
1-IMAGENIN RUS SERVERLARIYLA BAGLANTISI KESILMISTIR,(RUSLAR MAC ADRESLERİNİ KAYDETTİĞİ VE CESITLI GÜVENLİK SORUNLARINDAN DOLAYI)
2-IMAGEDE PICON VE KANAL LIST ONLINE GELDIGI ICIN BU BAGLANTIDA KESILMISTIR... PICON GOSTERMEZ VE KENDİ KANAL LISTENIZI YUKLEMEK ISTERSENIZ ETC/ENIGMA2 ICINE KENDI LISTENIZIN ICINDEKILERI ATIN SADECE SETTING DOSYASINI ATMAYIN KOMPLE İMAGENIN AYARLARI GIDER...
TUNER ayarlarınızı kendinize göre yapınız..
SOFTCAM
Ccam 2.0.11 ayarlı orjinal ccamı --ccam.cfg -->etc altına
Oscampowervu eklidir etc/tuxbox/config içindeki oscam.servera kendi serverınızı yazınız..
Ccamı sectikten sonra cihazı yeniden baslatın
PLUGINSLER
TURKVOD6.0
SEYIRTURK
MEDIAPORTAL
YOTUBE
2BOOM M3U VE XML CONVERT TO BUKET PLUGINI
BACKUP KALDIRILMIŞTIR
rudream demoların linkleri
Düzenleyen remzi arslan : 09-04-2016 at 10:27
remzi arslan üstadım öncelikle backup için teşekkürler.peki bu vu solo cihazlarda powervu kanallarını nasıl izleyebiliriz.
remzi üstad backup harika cihazda carsh olayı kesinlikle yok dostlar
çok sagolsun bizlere bu imaegeyi kazandıran remzi ustaya içten teşekkür ederim
bu backupda turksat kanal listesi yuklu değil mi?ayrıca kanal aramsı yapılamıyor mu? bu backup da?
Düzenleyen ugurakyuz123 : 29-01-2016 at 12:45
Elinize sağlık aksam soloya yükleyelim
Elinize sağlık remzi & emre dostlar.
Emeğinize Sağlık, Teşekkürler...
powervunun emu bölümüne nasıl bakılıyor remzi by
vu +zero üstüne kurdum bn
Teşekkürler Remzi dost!..
Formuler cihazla başladın,vuplus'un tüm serilerini tamamladın.Birimizi değil,hepimizi sevindirdin."Bende bu cihaz yok! demedin"uzak-yakın ulaşabildiğin tüm dostlarla son kullanıcıyı sevinçlere garkettin..İşte Gani gönüllülük budur sevgili dost..Söylenecek çok şey var da kuraldışı davranmıyayım.Tüm vuplus kullanıcıları adına Teşekkürler.Sen de sevinçlere garkolasın inşallah..:wave::wave:
eline saglik usta ben backupu yukledim cihaz kirmizi isikta kaldi neden olabilir acaba
vu solo 1
yardim eden yok mu
cihazim calisiyordu sogukta degildi open pli yuklu vardi bu backupu deneyem dedim yukledikten sonra yesil yandi ardinda kirmizi da kaldi,sitede ne varsa her yeri aktardim boyle bir bolum bulamadim yaklasik 5 saat cozumu bulamiyorum,denedim rs232 kablosunla oyle de olmadi,cihazi cope mi atim,cozum bulabilirsem openpli den baska image yuklemeyecem bundan sonra,her turlu imageler denedim su ana kadar boyle sorula karsi gelmedim