Forumdaki arkadaşlara selamlar
Akmet_Yıldırım Usta UK Beams dolunca nereye taşıyacaklar bakalım.DT de teknolojisini hergün değişiyordu şimdi TRT den hizmet almaya başlamış deniz tükeniyor her halde.
Arkadaşlar,
Bence bu uydudaki en iyi kanalların olduğun 12480 V frenansı UK beam e taşınıyor.
Muhtemelen 1 haftaya kalmaz 12304 H
DVB-S/MPEG-2 tp sine taşınacak.
hepimize geçmiş olsun
Forumdaki arkadaşlara selamlar
Akmet_Yıldırım Usta UK Beams dolunca nereye taşıyacaklar bakalım.DT de teknolojisini hergün değişiyordu şimdi TRT den hizmet almaya başlamış deniz tükeniyor her halde.
Aldığımız 3-5 kanal kaldı onlarda sd buda giderse başka uydulara yelken açacağız.
bu İngilizler kadar burnu havada kendini beğenen millet yoktur, ixleyeceğiz şu kanalları diye bin dereden su getiriyoruz artık insanı bbc vb kanallarından bile soğutmaya başladı bu hareketleri, resmen doğudan izletmemek için her şeyi yapıyorlar
Hocam kesin mi, açıklandı mı?
Maalesef kesin gibi
Arkadaşlar, 12480 yayını kesilmiş galiba
Kontrol etme şansızın var mı
Tüh yazık oluyor güzelim kanallar gitti. İzlenecek az şey kaldı
ITV ler BBC lerden geçtik Channel 4 da gitti.
tamda channel 4 f1 yayın haklarını almışken gerçekten bu değişiklik iyi olmadı :(
Bir zamanlar HD'sini bile izleyebiliyorduk üstelik...
ustalar batı bölgelerinde uk beam den sinyal alabilen varmı ve kaçlık antenle.
uydular konusunda,meraklıyım ..sizler kadar bilgim olmasada bu hobiyi imkanlarım elverdiğince yapıyorum..öğrenmeye çalışıyorum..bilmediğim şeyi sormaktan çekinmem.zaten burada amaçta bu..araştırdım ve güncel bi bilgi bulamadım ki o yüzden bu mesajı yazma ihtiyacı duydum..yazılrım ve yorumlarım sizi rahatsız ediyorsa özür dilerim.amacım sadece bilgi sahibi olmak.
son fec değişimleri ile kanal sayısı 350 den 247 lere kadar düştü.:(