Dostum bu filmi 1 aydır izlemeyen kalmadı zaten hemde 10 numara görüntü torrent iyi film gitmek isteyenlere tavsiye ederim

• 22 Ocak 2016 tarihinde vizyona giren filmin gösterildiği Cinemaximum sinemalarında Fox’tan Diriliş filmi için sınırlı sayıda 1 bilet alana
2.bilet hediye bilet kampanyasıdır.
• Hediye bilet kampanyasından yararlanmak için yapılması gereken “DIRILIS” yazıp, tüm operatörlerden 3555’e sms göndermektir.
• Sms bedeli tarifeniz üzerinden ücretlendirilmektedir.
• Gelen kampanya şifresini sinema gişesindeki görevliye göstererek 2.bilet hediyesinden yararlanılır.
• Kampanya 5.000 adet şifre ile sınırlıdır.
• Bir Digiturk üyeliği en fazla 2 adet kampanya şifresi alabilir.
• Alınan şifreler 22 Ocak tarihinden itibaren vizyondan kalktığı zamana kadar geçerlidir.
• Film “Şiddet korku ve olumsuz örnek +15” olarak sınıflandırılmıştır.
• Kampanya MPX, IMAX, IMAX 3D ve 4DX formatlarında geçerli değildir.
• Kampanyadan sadece Film/Dizi/Çocuk/Avantaj paket sahibi üyeler yararlanabilir.
• Digiturk Müşteri Hizmetleri 0212 473 73 73
Dostum bu filmi 1 aydır izlemeyen kalmadı zaten hemde 10 numara görüntü torrent iyi film gitmek isteyenlere tavsiye ederim
eskisi gibi değil,
sinemaya gelmeyen film
online izleniyor
bu sefer sevindirmedi.
Teşekkürler 1 bilet cepte
Sent from my iPhone using Tapatalk
Film Sadece 1 Ay Geç Geldi Türkiyeye ABD Ve Bazı Ülkelerde Vizyon Tarihi 25 Aralık.. Nasıl Olduysa ABD'de Vizyona Girmeden 2-3 Gün Önce İnternete Düştü Muhtemelen Teknik Ekipten Biri Sızdırmıştır Çok Büyük Bahsızlık :) Yanlız Bu Yılın En İyi Filmlerinden Birisi Fırsat Bulursanız Mutlaka Sinemada İzleyin Derim ..
Düzenleyen emre.92 : 26-01-2016 at 02:42
Bende internetten izledim güzel film sinemaya gitmeye gerek yok
Diriliş filmi değil ki sadece bu durumun yaşandığı, daha bir çok film de yaşandı bu durum, sinemalar.com da birçok yabancı film için vizyona girmeden netten bulup izledim yorumları düşüyor
Düzenleyen enstantane : 26-01-2016 at 08:14
DVDSCR ne zamandan beri kaliteli oldu :) ? Bluray bekleyin bu film için yada gidin sinemada izleyin. internettekiler anca laptop ekranında kaliteli görünür size.
iyi bir dinazor filminede aynı şekilde veriyor bilet ama önceden 2 bilette bedavaydı şimdi bir bilet alana döndü iş bu hoşuma gitmedi kaldiki önceki filmleri imaxde izliyorduk oda kalkmiş, bunun yerine bir döner firması kasım 2016 ya kadar sinema biletini 8 tlye veriyor hem yemek yerim hemde istediğim filmi izlerim aynı paraya bu daha karli bana göre
Düzenleyen bondozan : 26-01-2016 at 08:57
Bu iş tutmaz.iki bilet bedava daha iyiydi.