Konu baya okunmuş... Keşke cevap veren olsaydı...
Merhaba Arkadaşlar
Başlıkta görünen paket ile ilgileniyorum. Artık evden çalışacağım ve o yüzden AKN'siz pakete ihtiyacım var. 8 Mbitlik paket buldum. Şuan eve 14 Mbit geliyor. 8 tam olarak geleceğini düşünüyorum. İşveren minimum download 5 ve minimum 1 mbit upload istiyor. Upload biraz sorunlu 1 ila 0.90 gidip geliyor speedtest sitesinde.
Merak ettiğim 8 mbit hız ile neler yapılabilir? 8 ila 14 mbit arasında müthiş bir fark varmı? Bir diğer sorum IQ Plus kutudan, Stream sayfalarından ve Torrentten film izliyorum. Hız düşüşü etkilermi?
Düzenleyen GauchoXTurko : 25-01-2016 at 18:16
Konu baya okunmuş... Keşke cevap veren olsaydı...
8 ile 14 arasında dosya indermede fark olur ama çoğu işini 8 mb ile yaparsın.
ben 8 megabit kullanıyorum ama daha hiç kullanamadım akk yüzünden ilk hafta 3 megabite düşüyor. sürünüyoruz.
Teşekkür ederim bilgi için ;) AKN olmadan çalışmak benim için daha rahat. Dosya indirmede beklerim sorun değil. Ben tahminen büyük dosyalarda (ortalama 2 GB) yarım saat daha fazla süre olarak hesaplıyorum. Sizin düşünçeniz nedir?
super online 8 limitsiz var 50 gb limitli şimdilik kullanımım 137 gb 3mb düşmedi
bendeki netlimitsiz ama 75 gb limitli 64 tl ödüyorum. sende akk yoksa bence iyidir. bulunduğun bölgele fibernet yokmu varsa fibere yönlen bence
8 ile 16 arasında düşündüğün kadar fark olmaz ama 8 den 3 e düşünce çok belli oluyor.
evet upload 1 megabit kalıyor.
Çok teşekkür ederim bilgiler için :D