Selam,
Cihaza telnet yada putty ile bağlan ve ifconfig komutunu girip enter yap.
Putyy 6. cı mesajda var.
İyi Günler.
Arkadaslar merhaba, ben asagida linki olan iptv serveri kullanmak istiyorum.
Fakat satici siz bana mac adresinizi gonderin ben sizi ekleyecegim ve kanallari izleyeceksiniz demis.
Tabi bunlari `AVOV Vixo 250/254/255/260/270 MAG 1.2` gibi cihazlar icin soylemis.
Ben bu kanallari, vu zeronun mac adresini versem kendi cihazimla nasil izleyebilirim acaba? Klasik sekilde olsa liste gonder der, dreamset ile uyduya atardim, fakat bunu anlayamadim.
ww.ebay.com/itm/281914138663
:help1:
Selam,
Cihaza telnet yada putty ile bağlan ve ifconfig komutunu girip enter yap.
Putyy 6. cı mesajda var.
İyi Günler.
Düzenleyen m35istan : 24-01-2016 at 15:00
Cevap icin tesekkurler hocam, peki bu arkadas benim adresi server`a girince ben kanallari otomatik olarak mi gorecegim.
Demek istedigim diger saticilar listeyi gonderir biz de elle girerdik kanallari. Buradaki sistemde kanallain tamami kendiliginden mi gorunecek?
Mag cihazlarla enigma 2 cihazların MAC adresleri aynı sistemmi onu araşturmak lazım bildiğim kadarıyla mag cihazların sistemi farklı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selam hocam aldığım ıp Tv den memnunmusun bende ulusal ve film dizi vb. Kanallar için arıyorum
Hocam muhtemelen Turkiye`deki uckagitcilara benzemiyor bu adam diye dusunuyorum. Geri bildirimleri de oldukca iyi. Yalniz tek sorun adamin, siz bana mac adresnizi verin ben sizi servera ekleyeyim ve kanallari izleyin demesi(aciklamada). Birde sadece belirli markalari soylemis. Ben de biz enigma 2 kullanicilari olarak bu serverdan faydalanabilir miyiz onu merka ediyorum. Fakat kimse tam cevap vermedi.
Denemeden bilemeyiz test felan yapamıyormuyuz
[QUOTE=kayabrt;9239483]Denemeden bilemeyiz test felan yapamıyormuyuz[/QUOTE
Acikcasi test isini bilmiyorum. Yarin adama anlatacagim durumu birde, dedigim gibi adamin feedbackleri saglam, birde amerikadaki kanallar falan var, cesit cok. Saglam oldugunu dusunuyorum acikcasi. Yoksa o adam zor barinir e-bay`de.
Hocam mac adresinden senin iptv'ni başka kişilerle paylaştırmaya engel olacak.
Cihazın mac adresi tektir. sadece sana aittir. Amaç burada tek kullanıcı kullandırtmak.
Çünkü ip değişkendir. bundan dolayı değişik cihazlarda kullanabilirsin.
Yani mac adresi sayesinde hem senin yayınlarını kimse izleyemeyecek, hem de sana yayın veren kişi kontrol edecek.
Peki ben bu arkadasa adresimi verdim diyelim, kanallar otomatik olarak benim cihazda belirecek mi? Ayrica bahsettiginiz uygulamdan oturu cok iyi geri donusler almis olabilir. Zira bizim buradakiler muhtemelen bir yerden aliyor ve 5-10 kisiye kendisi pazarliyor.
Asil soruma gelirsek tekrar, ki henuz cevap alamadim :)
Ben adresi verecegim, o da beni servera ekleyecek, peki kanallar nasil ortaya cikacak?
Klasik iptv yonteminde liste veriliyor ve biz tek tek giriyorduk uyduya.
M3u olarak verir, siz de cihazınıza girersiniz.
Tek tek değil toplu halde verir size veya dreamboxedit programıyla toplu halde atabilirsiniz.
Mac adresini almasındaki temel amaç dediğim gibi kontrol amaçlı.
Simdi anladim her seyi cok tesekkurler. Peki Turkiye`de satis yapan arkadaslar niye boyle onlem dusunmuyor? Hem kendileri de daha iyi hizmet verir, ben daha hic mac adresi isteyen iptv saticisi gormedim.