Eline sağlık apocan süpersin dostum
BlackHole 3.0.1.F Vu+ Solo 4K [email protected] (24-OCAK-2016)
CAM------Levi dostun derlediği mutlicam kullandım.kurulum/sistem bölümünün en altındandır..ftp ile cihaza bağlanıp usr/config/mmcam/oscam/oscam server içine bilgileri atınız..levi dostuma teşekkür ederim.
KANAL SETTİNG------kayacan dostun 4 uydulu settingini kullandım..7E/13E/19.2E/42E uydular bulunmaktadır.kayacan dostada teşekkür ederim..
TUNER YAPILANDIRMA-----42E turksat ve 19.2E astra olarak ayarlıdır..farklı uyduları olan arkadaşlar kendilerine göre ayarlasınlar..tuner A kullanılmıştır..
ZAMAN AYARI------Zaman dilimi : (GMT+02:00) Athens,Istanbul,Minsk
SES-GÖRÜNTÜ-----görüntü ayarı 2160p olarak ayarlıdır.bennim tv uhd olduğundan bu şekilde ayarladım..uhd tv si olmayan arkadaşlar 1080p olarak düzenlesin yoksa görüntü alamazsınız.
PİCON-----7E-13E-19.2E-42E piconlar yüklüdür..halus61 dostuma teşekkür ederim..
DNS----dns ayarlarını 208-67-220-220 / 208-67-222-222 olarak değiştiridim..turkvod ve seyirtürk sorunsuzdur..
Düzenleyen abilgen73 : 24-01-2016 at 13:53
Eline sağlık apocan süpersin dostum
teşekkürler ustat
elinize saglık üstat
Düzenleyen powers : 24-01-2016 at 00:15
eline sağlik apocan :ok:
Ellerine sağlık üstadım kolay gelsin..
paylasim icin tesekkür
Ellerine sağlık solo 4K'ya hayırlı olsun...
paylasim icin tesekkür
elinize sağlık.
Eline sağlık usta, Solo 4K cidden farklı görünüyor :smilies39:
Full HD 1080p TV is not working, just UHD? It may be donated only full HD 1080p ?? Thanks
Eline ne saglik apo guzel olmus
açıklamada yazmıştım kip ayarı 2160p olarak ayarlıdır..1080p tv si olanalar 1080p olarak ayarlasın yuoksa görüntü alamazsınız..
teşekkür ederim arkadaşlar dostlar kendimize göre birşeyler yaptık.hatamız varsa affola..sevgiler..
mrb levi sendende bir bomba bekleriz orijinal backup
tesekkürler dosdum emegine ellerine saglik sagol.
Hi, Im Ramzi from Tunisia and sorry I can't speak or understand Turkish.
Mr abilgen73 thank You for your second backup for the 4K. I don't have a 4k tv and my Sony tv accept only 1080p and I has a difficulty to understand what You have said about that.
Please if it is possible, make us a new upload with a 1080p backup.
install the software and enter the settings menu and enter the installation settings from the receiver into the display settings under hdmi 1080p has set 2160