Openhdf, opendroid, openatv yazılımlarında kör tarama özelliği mevcuttur.Bu yazılımları yükleyerek kör tarama özelliğini kullanabilirsiniz. Openpli de ise bu özellik yoktur.
Merhaba Formuler f1 cihazda kör tarama özelliği olduğu yazmakta, Formuler F1 cihazda kör tarama yapabilmek için hangi image yada hangi puglinsi yüklemek gerek yada bir ayarı varsa nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler
Openhdf, opendroid, openatv yazılımlarında kör tarama özelliği mevcuttur.Bu yazılımları yükleyerek kör tarama özelliğini kullanabilirsiniz. Openpli de ise bu özellik yoktur.
openatv yazılımı yüklü kör tarama nasıl yapılacak arkadaşım anlatabilirmisin, bir türlü beceremedim :)
blindscan yüklemeniz lazım eklentilerden
Eklentilerimde blindscan bulamyorum, nasıl ekleyebilirim , harici indirip hangi klasöre atmak gerekir
Sıfırdan Open ATV image kurduysanız blindscan özelliği zaten mevcut. Tekrar indirmeniz gerekmiyor. Eklentilerde görünmüyorsa, download pluginste tam hatırlamıyorum ya extensionsda ya da system pluginslerde olması gerekir.
Şimdi baktım, download plugins, system pluginste var. Tekrar kontrol edin. Daha önce indirilmemişse.Open ATV imajı kurduğunuz zaman zaten mevcut eklentilerin içinde var.
Düzenleyen sami ertaga : 28-06-2016 at 20:52
blindscan sadece dreamboxlarda calisiyor.bosuna ugrasma calismaz tek sebeke arama yapar o Kadar!
Belki de arkadaşın dediği gibi OpenATV'nin Formuler için olan imajda yoktur.
Blindscan calısmıyor bizim cihazlarda
Düzenleyen remzi arslan : 08-08-2017 at 21:47
blind scan yok calismiyor
ACİL YARDIM...!
merhaba arkadaşlar OpenPli'de kör tarama varmı ? tarama varsa nasıl yapılandırırım
Openpli'de kör tarama yok.
Neden yok acaba ?
Kanal tarattırdım hangi klasör içine tarıyor.
Düzenleyen dadasdadas2022 : 01-04-2022 at 01:03
OpenPLi kör tarama nasıl yapıyorsunuz bilen varmı ?
Düzenleyen dadasdadas2022 : 04-04-2022 at 01:36
Sonunda ben bunu çözeceğim. Enigma2 cihazlarında Blindscan taraması yapıp'ta kaydeden arkadaşlarımızdan ricam Blindscan ile blindscan-2 klasörünü Foruma yükleme imkanları var mı ?
Düzenleyen dadasdadas2022 : 05-04-2022 at 15:55