sonunda yaptım arkadaşlar, black hole yükledikten sonra oldu.
ama sürekli kopmalar var sinyal gücümden dolayı mı yoksa genel bir sorun mu?
eğer sinyalse sorun güçlendirici alıcam yada hotbird merkezi sirius merkez yapıcam.
edit. vazgeçtim olmayacak sanırım.
https://m.youtube.com/watch?v=0XVsE_2tmYM
Düzenleyen ozanlol : 20-01-2016 at 07:00
sinyal kalitesinden değil mi yani?
hocam powervu üzerinde sinyal kalitesini nasıl görücem, birde idx extra türkçe dil seçeneği bakalım.
bu arada reklamlarda türkçe.
son olarak cihaz tavsiyen var mı :)
Düzenleyen ozanlol : 19-01-2016 at 17:21
emin olmak için diğer powervulara bakın aynı uydudaki universal channeller mesela; bi sürü model var hometech,next,redline içlerinde verimlilğinden emin olduğum next point o da üzerinde starmax yazılımıyla tam verimlilik sağlıyor diğerlerini kullanmadığım için bişey diyemem...
[QUOTE=ozanlol;9235295]3 4 tanesi çekiyor
id
dt
science turkey
ap turkey[/QUOTE
mısal benım 200 lıralık redlayın cıhazda kendı serverını kapatıp seyrettığımde yukardaki kanalları şak dıye açıyor, kopma falan olmuyor!! (ucretlı server açık konumda) powevular çök rahat çalışıyor..
nedir bu power vu olayı arkadaşlar server sistemimi uydudan açılan kanal mı iptv mi
teşekkür ederim
kaydadeğer bi kanal varmı ki izlenecek Türkçemi yabancı mı
Thor çekmeyince ben de astra ayarlamadım ozlol .
Belgesel için D-smart alayım dedim modül ama o da çok kafama yatmadı
Düzenleyen byskandal : 20-01-2016 at 08:56
cihazının gücü yetmiyor olabilir ozan
vu zeroda sorunsuz izleyen var mı bir araştır.
türkçe id xtra olması lazım.digiturk o frekanstaki idxtrayı kullanıyor.
dreambox 500 hd mükemmel çalışıyo burayı incleyin sizin cihazınızda tıkır tıkır çalışacaktır eminim levi ustaya teşekkürler
Düzenleyen AYDINVARİLCİ : 23-01-2016 at 19:58
usta mükemmelden kastım donma kırılma yok siurustaki anımal planet ve siecene belgesel kanalı türkçe tohordaki türkçe kanallarda malisef sinyal yok sadece thor tlc knalları çekiyo onlarıda çok rahat açıyo bunun yanında yine siurusta açılan belgesel ve sinama kanalları var çekmeyende yani sinyal olmayan ürkçe yayınlarda var yine siurusta ben aparat kullandığım için çok sağlıklı sinyal alamıyorum