kullanışlıya benziyor.deneyen var mı bunu?
Arkadaşlar, bu Edision Piccollo 3IN1 Plus CI adlı uydu alıcı hakkında fikri, bilgisi,duyumu olanlar bir iki cümle birşeyler yazabilirlerse sevinirim.RF girişi var alette, sanırım bu teledünya için uygun diye düşündüm.
Özellikleri :-------
TECHNISCHE DATEN
• Full HD Receiver fur DVB-S2, DVB-T/C and DVB-T2 (H.264)
• 6000 Speicherplatze TV & Radio Programme
• Mehrsprachiges Menusystem
• Programmumschaltung in weniger als 1 Sekunde
• Programmeditor und Favoritenlisten
• True-color On-Screen Display
• Vollstandige Picture In Grafik (PIG) Funktion
• EDIVISION elektronischer Programmbegleiter
• Untertitel Unterstutzung
• Videotext Unterstutzung
• Menusperre / Kindersicherung
• Spannende Spiele
• Dolby Digital Bit-Stream Ausgang uber HDMI
• DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS und Unicable Unterstutzung
• HDMI Full HD (1080p) Video/Audio Ausgang
• Anschlusse: 2x USB, HDMI, RCA, LNB IN, ANT IN, SPDIF, LAN, RS232, 0/12V
• Echtzeituhr RTC (Real-Time-Clock)
• 1 CI Steckplatz integriert
• 1 Conax Kartenleser integriert
• USB-WIFI und USB-3G Unterstutzung
• Farbe: Schwarz
Düzenleyen CUMHUR45 : 19-01-2016 at 02:03
kullanışlıya benziyor.deneyen var mı bunu?
iptv ve cccam desteği de mevcut.Öte yandan sanki server paylaşımı da yapılabilecek gibi birşeyleri de var ama çözemedim tam. Ama Teledünya+Uydu+Modül yuvası ile bana baya üst düzey geldi.
Düzenleyen CUMHUR45 : 30-08-2016 at 10:43
Türkiye de yok sanirim
Evet Türkiyede yok ne yazıkki.Ben Almanya dan getirtmiştim.80 euro civarıydı sanırım.sanki bu aralar dahada düşük gibi, ama başka bir ilanda Bulgaristanda 150 leva diye internet sitesi görmüştüm.Ama internet yoluyla getirtmek pahalıya geliyor bildiğim kadarıyla.Lakin Almanyada, Bulgaristan da , hatta yunanistanda tanıdık gelen giden varsa getirtilebilinir.
sorun değil o konuda dert yapmam bir şekilde kanalları net göstersin yeter. benim internet aboneliğimden dolayı teledünya üyeliğim ve ayrıyetten d-smart üyeliğim var ikiside modüllü. televizyon vestel ama tek modül girişli olduğu için d-smart modül takılı şu an ve teledünya modül boşta çekmecede duruyor arada sırada takıp bakıyorum eğer bu uydudan getirtirsem teledünya modülünü bu uyduya takar ordan izlerim hemde iptv cccam gibi yayınlarıda izlerim :) bilgi için teşekkürler...
Bahsettiğimiz EDISION PICOLLO 3in1 uydu alıcısı ürünü artık AMAZON türkiye sayfasında kargo ücreti falan olmadan satın alınabiliyormuş.Bu sayfayı bir inceleyin bence arkadaşlar.