Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 12 mesajdan 1 ile 12 arası

Konu: Edision Piccollo 3IN1 Plus CI

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Edision Piccollo 3IN1 Plus CI



    Arkadaşlar, bu Edision Piccollo 3IN1 Plus CI adlı uydu alıcı hakkında fikri, bilgisi,duyumu olanlar bir iki cümle birşeyler yazabilirlerse sevinirim.RF girişi var alette, sanırım bu teledünya için uygun diye düşündüm.
    Özellikleri :-------
    TECHNISCHE DATEN

    • Full HD Receiver fur DVB-S2, DVB-T/C and DVB-T2 (H.264)
    • 6000 Speicherplatze TV & Radio Programme
    • Mehrsprachiges Menusystem
    • Programmumschaltung in weniger als 1 Sekunde
    • Programmeditor und Favoritenlisten
    • True-color On-Screen Display
    • Vollstandige Picture In Grafik (PIG) Funktion
    • EDIVISION elektronischer Programmbegleiter
    • Untertitel Unterstutzung
    • Videotext Unterstutzung
    • Menusperre / Kindersicherung
    • Spannende Spiele
    • Dolby Digital Bit-Stream Ausgang uber HDMI
    • DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS und Unicable Unterstutzung
    • HDMI Full HD (1080p) Video/Audio Ausgang
    • Anschlusse: 2x USB, HDMI, RCA, LNB IN, ANT IN, SPDIF, LAN, RS232, 0/12V
    • Echtzeituhr RTC (Real-Time-Clock)
    • 1 CI Steckplatz integriert
    • 1 Conax Kartenleser integriert
    • USB-WIFI und USB-3G Unterstutzung
    • Farbe: Schwarz
    Düzenleyen CUMHUR45 : 19-01-2016 at 02:03

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2006
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    33
    Mesajlar
    10,358
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    184779

    kullanışlıya benziyor.deneyen var mı bunu?

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ilkem007 Mesajı Göster
    kullanışlıya benziyor.deneyen var mı bunu?
    Ben aldım kullanıyorum.Oldukça kullanışlı bir mal.Redline ts 5000 den daha iyi görüntü kalitesine sahip.Ama öyle üst düzey bir alet olduğunu sanmıyorum.Gerçi üst düzey dediklerini hiç kullanmadım arada ne fark var bildiğim yok açıkçası.

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    iptv ve cccam desteği de mevcut.Öte yandan sanki server paylaşımı da yapılabilecek gibi birşeyleri de var ama çözemedim tam. Ama Teledünya+Uydu+Modül yuvası ile bana baya üst düzey geldi.
    Düzenleyen CUMHUR45 : 30-08-2016 at 10:43

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    26-04-2005
    Mekan
    43 Kütahya
    Yaş
    46
    Mesajlar
    3,601
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    95969

    Türkiye de yok sanirim

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi gaval Mesajı Göster
    Türkiye de yok sanirim
    Evet Türkiyede yok ne yazıkki.Ben Almanya dan getirtmiştim.80 euro civarıydı sanırım.sanki bu aralar dahada düşük gibi, ama başka bir ilanda Bulgaristanda 150 leva diye internet sitesi görmüştüm.Ama internet yoluyla getirtmek pahalıya geliyor bildiğim kadarıyla.Lakin Almanyada, Bulgaristan da , hatta yunanistanda tanıdık gelen giden varsa getirtilebilinir.

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    26-02-2009
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,877
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    482908

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi CUMHUR45 Mesajı Göster
    Evet Türkiyede yok ne yazıkki.Ben Almanya dan getirtmiştim.80 euro civarıydı sanırım.sanki bu aralar dahada düşük gibi, ama başka bir ilanda Bulgaristanda 150 leva diye internet sitesi görmüştüm.Ama internet yoluyla getirtmek pahalıya geliyor bildiğim kadarıyla.Lakin Almanyada, Bulgaristan da , hatta yunanistanda tanıdık gelen giden varsa getirtilebilinir.
    Türkçe dil seçeneği varmı cihazda? varsa bende almanyadan kasım-aralık gibi gelecek yakınıma getirtiyim

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi uaibrahim06 Mesajı Göster
    Türkçe dil seçeneği varmı cihazda? varsa bende almanyadan kasım-aralık gibi gelecek yakınıma getirtiyim
    Türkçe dil seçeneği var. Dark nano wireless adaptör ile kablosuz ağa bağlanabiliyor.Ama şunuda söyliyim, sizin için kanal geçiş hızı çok önemliyse bu konuda sizi tatmin etmeyebilir.Yani çokta yavaş değil ama öyle anında görüntü hızınıda sahip değil.

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    26-02-2009
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,877
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    482908

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi CUMHUR45 Mesajı Göster
    Türkçe dil seçeneği var. Dark nano wireless adaptör ile kablosuz ağa bağlanabiliyor.Ama şunuda söyliyim, sizin için kanal geçiş hızı çok önemliyse bu konuda sizi tatmin etmeyebilir.Yani çokta yavaş değil ama öyle anında görüntü hızınıda sahip değil.
    sorun değil o konuda dert yapmam bir şekilde kanalları net göstersin yeter. benim internet aboneliğimden dolayı teledünya üyeliğim ve ayrıyetten d-smart üyeliğim var ikiside modüllü. televizyon vestel ama tek modül girişli olduğu için d-smart modül takılı şu an ve teledünya modül boşta çekmecede duruyor arada sırada takıp bakıyorum eğer bu uydudan getirtirsem teledünya modülünü bu uyduya takar ordan izlerim hemde iptv cccam gibi yayınlarıda izlerim :) bilgi için teşekkürler...

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi uaibrahim06 Mesajı Göster
    sorun değil o konuda dert yapmam bir şekilde kanalları net göstersin yeter. benim internet aboneliğimden dolayı teledünya üyeliğim ve ayrıyetten d-smart üyeliğim var ikiside modüllü. televizyon vestel ama tek modül girişli olduğu için d-smart modül takılı şu an ve teledünya modül boşta çekmecede duruyor arada sırada takıp bakıyorum eğer bu uydudan getirtirsem teledünya modülünü bu uyduya takar ordan izlerim hemde iptv cccam gibi yayınlarıda izlerim :) bilgi için teşekkürler...
    Teledünya modülün boşa çıkacak İbrahim Bey.Teledünya kartını makinanın kart yuvasına takıcan, dsmart modülü de modül yuvasına takıcan olay bitecek.Cihaz hem kart hem modül yuvasına sahip çünkü.

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Bahsettiğimiz EDISION PICOLLO 3in1 uydu alıcısı ürünü artık AMAZON türkiye sayfasında kargo ücreti falan olmadan satın alınabiliyormuş.Bu sayfayı bir inceleyin bence arkadaşlar.


  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-09-2014
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    883
    Üye No
    609052

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi uaibrahim06 Mesajı Göster
    sorun değil o konuda dert yapmam bir şekilde kanalları net göstersin yeter. benim internet aboneliğimden dolayı teledünya üyeliğim ve ayrıyetten d-smart üyeliğim var ikiside modüllü. televizyon vestel ama tek modül girişli olduğu için d-smart modül takılı şu an ve teledünya modül boşta çekmecede duruyor arada sırada takıp bakıyorum eğer bu uydudan getirtirsem teledünya modülünü bu uyduya takar ordan izlerim hemde iptv cccam gibi yayınlarıda izlerim :) bilgi için teşekkürler...
    İbrahim bey, naaptınız edision u aldınız mı?


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı